Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niechcemy teraz resetowac serwera zrobimy to w nocy. I nick z itemka bedzie znikac co okolo 15sec.

hmmm zrobiliście to czy kolejna ściema? Na forum serwera nic o tym nie widziałem ale zaraz sprawdzę w grze. Chcoiaż patrząc na to, że nie ma nowej łatki to raczej macie to w dupie i nie naprawiliście tego. Serwer coraz gorszy blask daje

Opublikowano
Ten plik może być ściągnięty tylko przez konto Premium. Kup Premium!

Tak ciężko wam wrzucić na normalny hosting a nie ten kurewski speedyshare? 

Opublikowano

Przerwa o godzinie 12 , zaraz wypisze listę zmian - na 5minut.

http://www.multiupload.nl/4QEHILMPM5

skan: 

https://www.virustotal.com/it/file/66ab56cba7575654c1e3f04a674edf38bdbd0a32bc67bf76811aedde00357827/analysis/1395566711/

- 30 sec znikanie nicku z dropu

- Niekończąca się strzała

- Zwiększony resp metinów w red lesie 

- Dodanie ebonków +9 do npc

- Wstawanie z fullhp

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

hmmm zrobiliście to czy kolejna ściema? Na forum serwera nic o tym nie widziałem ale zaraz sprawdzę w grze. Chcoiaż patrząc na to, że nie ma nowej łatki to raczej macie to w dupie i nie naprawiliście tego. Serwer coraz gorszy blask daje

Hejtujesz administrację, a akurat na to latki nie trzeba, bo to edytuja w plikach. Gratuluję inteligencji.

PRMK UWIELBIAM CIĘ, NIE WIESZ JAK WGRAC DIFFA A PISZESZ ZE TY I LUZER ROBICIE BUHAHA.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Hejtujesz administrację, a akurat na to latki nie trzeba, bo to edytuja w plikach. Gratuluję inteligencji.

PRMK UWIELBIAM CIĘ, NIE WIESZ JAK WGRAC DIFFA A PISZESZ ZE TY I LUZER ROBICIE BUHAHA.

Hmmm pomyślałeś, ze hejtuje, bo na taką głupotę pozwolili? Poza tym miało to być zrobione w nocy wczoraj, a nie dzisiaj w południe. Pomyślałeś, że dlatego hejtuje? Gratuluje ci braku inteligencji.

Opublikowano

Zostało to zrobione jak widzisz . Przepraszamy , ale nie tylko to było najważniejsze.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Zostało to zrobione jak widzisz . Przepraszamy , ale nie tylko to było najważniejsze.

HAHAHAHAHA CO ZOSTAŁO ZROBIONE?! NADAL PO 3 SEKUNDACH PRZEDMIOT PRZESTAJE BYĆ MOJĄ WŁASNOŚCIĄ (NEI MA MOJEGO NICKU NAD PRZEDMIOTEM) WIĘC PEWNIE TYLKO ZMIENILIŚCIE, ŻE PRZEDMIOTY ZNIKAJA DOPIERO PO 30 SEKUNDACH? ROZUMIEM, ŻE ZROBILIŚCIE TO PO TO ŻEBY ZŁODZIEJE ZDĄŻYLI WSZYSTKO ZABRAĆ?

Kabaret a nie serwer ;D

Opublikowano

Hmmm pomyślałeś, ze hejtuje, bo na taką głupotę pozwolili? Poza tym miało to być zrobione w nocy wczoraj, a nie dzisiaj w południe. Pomyślałeś, że dlatego hejtuje? Gratuluje ci braku

inteligencji.

Ja nie pisałem, kiedy to zrobili, tylko o latce o której tak placzesz, a do tego nie ma latki. Co do tej głupoty, nie było to celowe, tylko z pewnego powodu, ale co tam tłumaczyć kolesiowi który chcę latke do zmiany czasu znikania nicku @<beka>@.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

@Będzie dziś OX?

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Póki co to raczej nie polecam ;p

Zróbcie coś kur.. z tym dropem z metka bo wczoraj nawet mod mnie odpychał na koniu byle by ukraść drop -.-

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Zróbcie coś kur.. z tym dropem z metka bo wczoraj nawet mod mnie odpychał na koniu byle by ukraść drop -.-

a teraz co chwilę wywala....

Opublikowano

a teraz co chwilę wywala....

Jesteś głupi czy ułomny serio ... ? Piszemy , że przerwa. 

Drop poprawiony na 30sec już.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Jesteś głupi czy ułomny serio ... ? Piszemy , że przerwa. 

Drop poprawiony na 30sec już.

1.Jak widać ty jesteś głupi, bo nie chodzi tutaj o to, że zbyt szybko przedmioty znikają tylko o to, że zbyt szybko przestają być moją własnością... Zbyt szybko znika nick nad przedmiotem.

2.Przerwa? Hmm w grze było napisane ze 3 min a nie 30... Poza tym raz mogę się zaglować raz nei więc co to za przerwa?  chyba 1 minutowe przerwy

Opublikowano

Może by tak zwiększyć troszke exp? Do 80/90lvl powinno sie expić lajtowo a coś chyba tak nie jest ;p

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

narazie nie ma po co grac "moze kiedys ogarna" :D

Teraz mieliśmy jedynie problem z chińską komendą którą ktoś wywalał chanel , już zablokowana .

Już jest stabilnie dziękujemy za cierpliwość, podziękowania dla GoblineQ .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Beznadziejny serwer, nie polecam... Codziennie jakieś chore resety, bo nie dodali tego, tamtego. Exp ustawiają od piątku i nadal nie mogą ustawić, gimbaza została pieniądze i postawili serwer. Nie polecam. 

Opublikowano

Beznadziejny serwer, nie polecam... Codziennie jakieś chore resety, bo nie dodali tego, tamtego. Exp ustawiają od piątku i nadal nie mogą ustawić, gimbaza została pieniądze i postawili serwer. Nie polecam. 

Dobrze , nie polecasz Twoje zdanie.. Codziennie ? Jedynie raz dziennie na 2-3minuty więc proszę ogarnij ;) . Exp w piątek został ustalony ostatecznie i nic nie zmieniamy więc nie komentuj , bo jesteś nie w temacie.

PS: 

CHWILOWE ZMIANY ROBIMY BO WY CHCECIE , MODYFIKACJE JAKIEŚ I ROBIMY JE DLA WAS.

Zapraszamy do gry :) .

Zaraz pojawi się zapowiedz małego eventu na forum.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Odpowiedni exp byl juz ustawiony wczoraj rano, wiec o co chodzi ;)?

je0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...