Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany, przyjemnie się gra. Zapraszam na serwer :)

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp nie zostanie zwiekszony o np 50% tylko o ciupke by lecialo troche lepiej.

Jak dla mnie o 50% bylo by dobrze bo ninja lub sura bm lub szaman nie da sie rady calego spota uciagnac mam cale eq na Grote full abs strzaly i miecze i hp mi spada do 3 k hp i nie kiedy padam 

Skad Dropia bronie na 75 otworzylem za 2,4kkk Szkat ripa i zadnej broni na 75

Opublikowano

Jak dla mnie o 50% bylo by dobrze bo ninja lub sura bm lub szaman nie da sie rady calego spota uciagnac mam cale eq na Grote full abs strzaly i miecze i hp mi spada do 3 k hp i nie kiedy padam 

Skad Dropia bronie na 75 otworzylem za 2,4kkk Szkat ripa i zadnej broni na 75

bronie metki  na mapie 86 +

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Proponuję usunąć drop wykrywaczy metków albo je naprawić.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Proponuję usunąć drop wykrywaczy metków albo je naprawić.

wykrywacze zostaly naprawione ( Teraz z szkat leca te poprawne) A te stare mozecie usunac bo nie dzialaja.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer jest ok, ale jedno mnie wkurwia:

DLACZEGO PIERDOLONY PAN ADMIN INFORMUJE O RESTARCIE W JEGO TRAKCIE DO KURWY NĘDZY? A NIE NP. 30 MIN PRZED? NIEKTÓRZY ZACZYNAJĄ DUNGEONY ALBO INNE CHUJE MUJE A TAKI KTOS SOBIE KURWA RESTARTUJE... NO BRAWO INTELIGECJI

Opublikowano

Nie ma zmianki skilli?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Serwer jest ok, ale jedno mnie wkurwia:

DLACZEGO PIERDOLONY PAN ADMIN INFORMUJE O RESTARCIE W JEGO TRAKCIE DO KURWY NĘDZY? A NIE NP. 30 MIN PRZED? NIEKTÓRZY ZACZYNAJĄ DUNGEONY ALBO INNE CHUJE MUJE A TAKI KTOS SOBIE KURWA RESTARTUJE... NO BRAWO INTELIGECJI

Bo to jego serwer i może robić co mu się żywnie podoba.

Opublikowano

Musielismy szybko offnac channel bez info sorki.. Zawsze was informujemy przed resetem 30min - 1h ale teraz sytuacja byla wyjatkowa.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Z tym expem w av1 to żałosne... większy exp jest w v2... A co do metinów. Przejechałem w nocy całe av1, wszystkie ch i ani jednego bossa i metina... te metiny to chyba respią się co godzine :x jedyne co mi się podoba na serwie to dobry drop kasy oraz 100% włożenia kd. 

Opublikowano

Robicie nas w balona?

ch1 i ch3 to jedno ch? - nie wydaje mi się.

Więc dlaczego na ch1 są ludzie którzy w tym samym czasie są na ch3?

2662114216934981012447.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...