Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentis [Dedyk] [Easy]

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 820
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak upominany licznik graczy online..

44785952637533047235.jpg

Prosze bardzo ;) 21;30 420 graczy online.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Hmm, nie wiem czemu jak chcę pobrać nową łatkę z oficjalnej strony to nie mogę bo muszę przez konto premium i nie wiem o co chodzi. Mógłby ktoś re-upload zrobić? :>

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Od początku podoba mi się ten serwer ale dzisiaj znalazłem wielką wadę serwera-głupota, która brzmi niezbyt poważnie ale psuje całą grę i już pozostaje obojętny do tego serwera. Serwer polecam tym, którzy tolerują skurwysyństwo!

Z metków na mapie 86 po 3 sekundach znika nick nad przedmiotem (może go każdy wziąć). Ludzie przez to ksują, a niektórzy bezczelni idioci czekaja tylko aż metka się ubije i odpychają na koniu innych żeby tylko ukraść. Grać się odechciewa gdy się czeka za metkiem, ubija go i drop ktoś kradnie...

Opublikowano

Od początku podoba mi się ten serwer ale dzisiaj znalazłem wielką wadę serwera-głupota, która brzmi niezbyt poważnie ale psuje całą grę i już pozostaje obojętny do tego serwera. Serwer polecam tym, którzy tolerują skurwysyństwo!

Z metków na mapie 86 po 3 sekundach znika nick nad przedmiotem (może go każdy wziąć). Ludzie przez to ksują, a niektórzy bezczelni idioci czekaja tylko aż metka się ubije i odpychają na koniu innych żeby tylko ukraść. Grać się odechciewa gdy się czeka za metkiem, ubija go i drop ktoś kradnie...

Niechcemy teraz resetowac serwera zrobimy to w nocy. I nick z itemka bedzie znikac co okolo 15sec.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Niechcemy teraz resetowac serwera zrobimy to w nocy. I nick z itemka bedzie znikac co okolo 15sec.

Nie powinno to być wgl zmieniane... Nie wiem co chcieliście osiągnąć robiąc takie coś ale po prostu ostatnie 1,5h spędziłem na metkach i poza stalką woj, po 100 każdej perły nic przez ten czas nie zdobyłem.  Z tego co dowiedziałem się w grze nie jestem jedyny taki. Niby błahostka ale naprawdę denerwuje niemożliwie.

Dodatkowo po co zrobiliście respawn po zginięciu już po 1 sekundzie skoro jak się "odradzam" nie mam max hp? To też moim zdaniem głupota... Co mi da respawn tak szybko jak od razu moby/gracz, który mnie ubił atakuje pd razu? Nawet animacja skilla się nie zdąży odtworzyć.

Postarajcie się z tym szczegółami.

Opublikowano

Serwer naprawdę im wyszedł :p

Taki typowy klasyczny MEDIUM

Fajne porobione systemy i ogólnie całość też spoko.

Administracja mimo młodego wieku zachowuje jak dojrzali ludzie, a to rzadkość w serwerach metin2 :)

Wszystko co w IS mozna zdobyć w grze ale warto zajrzeć do ISu i kupić coś dla ułatwienia rozgrywki :D

Jedyne co mnie wkurwia to takie coś czego nie mogę ogarnąć :)

Mianowicie, miałem clienta z bety, pobrałem łatkę do clienta z bety, pobrałem łatke 22.03 , pobrałem łatke na mape 105lv i dalej nie widze ilości wbitego expa i nie mogę pisać no wolaju bo wyskakuje jakieś info że nie mam szkła intuicji kurwa :D

Wie ktoś jak to ogarnąć bo mam w chuj itemów na sell, a nie mam tego jak sprzedać :p

Zapraszam do Shinsoo - krainy największych skurwieli w całym Mentisie.

Opublikowano

Dajcie łatkę która poprawia widoczność kd woja na inny host bo z speedy jest dla premium

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Opłaca się grać , i czy łatwo się ulepsza itemki

Troszkę małe szanse na ulepszenie (parta->epik 50% tylko) ale perły w ogromych ilościach dropią na mapie 86 z metków więc jeśli lubisz kraść i tolerujesz chamstwo oraz troszkę nielogiczne pomysły wbijaj, bo świetnie sobie poradzisz. Jeśli jednak jesteś inny to radzę poczekać, bo to tylko na dobre ci wyjdzie ;)

Opublikowano

Troszkę małe szanse na ulepszenie (parta->epik 50% tylko) ale perły w ogromych ilościach dropią na mapie 86 z metków więc jeśli lubisz kraść i tolerujesz chamstwo oraz troszkę nielogiczne pomysły wbijaj, bo świetnie sobie poradzisz. Jeśli jednak jesteś inny to radzę poczekać, bo to tylko na dobre ci wyjdzie ;)

kraść nie będe sam sobie poczekam na wolnego metka ;) mało ludzi jest teraz na metinie mogłby ktoś podesłać nową łatkę ? i dlaczego nie moge sie tepnac na BO ?

Opublikowano

Jaki bonus działa na mapkę 86+?

Proszę kogoś o wrzucenie łatki 22.03 na inny host będzie like i 5!

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Jaki bonus działa na mapkę 86+?

Proszę kogoś o wrzucenie łatki 22.03 na inny host będzie like i 5!

http://www.multiupload.nl/4QEHILMPM5

http://screenshooter.net/0423643/cothagd tutaj liiczba graczy online.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Serwer naprawdę im wyszedł :p

Taki typowy klasyczny MEDIUM

Fajne porobione systemy i ogólnie całość też spoko.

Administracja mimo młodego wieku zachowuje jak dojrzali ludzie, a to rzadkość w serwerach metin2 :)

Wszystko co w IS mozna zdobyć w grze ale warto zajrzeć do ISu i kupić coś dla ułatwienia rozgrywki :D

Jedyne co mnie wkurwia to takie coś czego nie mogę ogarnąć :)

Mianowicie, miałem clienta z bety, pobrałem łatkę do clienta z bety, pobrałem łatke 22.03 , pobrałem łatke na mape 105lv i dalej nie widze ilości wbitego expa i nie mogę pisać no wolaju bo wyskakuje jakieś info że nie mam szkła intuicji kurwa :D

Wie ktoś jak to ogarnąć bo mam w chuj itemów na sell, a nie mam tego jak sprzedać :p

Zapraszam do Shinsoo - krainy największych skurwieli w całym Mentisie.

POMOŻE KTOŚ ? :(
Opublikowano

Dodajcie zielone i fioletowe poty do NPC i może część dopalaczy ;p np roski

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...