Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/1wk6/gtelv[/code]???

Sorry za ten post wyżej, ale coś mi się MPC psuje...Jak to naprawić? Nie mogę odpalić clienta.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak pomagać kolegom nawet na smiesznej becie, podziekowałem za gre.

Hm jakies dowody czy cos ? Respilem teraz kazdemu bossy i metiny w m1 

Co raz wiecej osob na becie.

56997456237191747635.jpg

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

1. Gdy cala reszta oprocz jednego " pana " biła azraela obok kowala ( miedzy kowalem a uriel ), przed handlarka dziwnym trafem respiły się pojedynczo baronówny (2 lub 3 ), które ten " pan " sciagał na skila i cały drop zgarniał dla siebie - tsa pewnie miał cos w stylu 1hk mhm

2. Serwer wydawał się na prawde ciekawy, eventem zuo równiez byłem mile zaskoczony, szkoda ze tak wyszło. Chyba True po raz kolejny będzie rozczarowany..

3. Adminitracja wydawała się calkiem w porządku.

3. Tekst GA na OX " wiesz ze kilka osób z gladora tu gra :D " - beda mieli komu eq dawac .. 

Powodzenia i miłej gry na oficialnym starcie

PS. moze znajdziecie jakies argumenty ktore mnie jednak przekonaja ? zobaczymy

Opublikowano

1. Gdy cala reszta oprocz jednego " pana " biła azraela obok kowala ( miedzy kowalem a uriel ), przed handlarka dziwnym trafem respiły się pojedynczo baronówny (2 lub 3 ), które ten " pan " sciagał na skila i cały drop zgarniał dla siebie - tsa pewnie miał cos w stylu 1hk mhm

2. Serwer wydawał się na prawde ciekawy, eventem zuo równiez byłem mile zaskoczony, szkoda ze tak wyszło. Chyba True po raz kolejny będzie rozczarowany..

3. Tekst GA na OX " wiesz ze kilka osób z gladora tu gra :D " - beda mieli komu eq dawac .. 

1. To robił Adrian , on je respił i weakował gdyż mało osób by dało sobie rade z tymi bosami , a i tak to tylko beta.

3. Tak poznali go gracze z poprzedniego serwera to zle ?

Naprawdę nie było to jakieś celowe zuo dla kogoś tylko akurat tak wypadło , że ten Pan bił to co Adrian zrespił ;/ 

19739262381075596135.gif

Opublikowano

No więc jeśli pi3rd0lisz takie głupoty że ktoś nam ekipie z GladoRa ma nam dać eq to się grubo mylisz ;) Event Zuo ja załatwilem a ty byś dalej stał w tym m1 i byś nic nie robił ciesz się ze miałeś takie zuo ;) jak ci coś nie pasuje to rób rząd i spie stąd ;)

@ Gorąco zapraszam na serwer ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

1. Na poczatku robilem zuo tylko na przed kowalem a pozniej zaczelem biegac i respic bo sie robil syf.

2. Dlaczego True ma byc rozczarowany ? Jak robimy to robimy dla kazdego ktos cos pisze odpisuje ciagle..

3. Taa jestem tak glupi by niszczyc nasz serwer. Po 2 mamy panel administratora gdzie widac jaki GM jakie komendy wpisuje.

Nie ma opcji by ktos z administratorow rozdawal jakie kolwiek itemy. Teraz lece spac bo glowa mnie boli. Dobranooooc;)

@ Narazie nie bylo zadnego powaznego buga. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

posypało się ??? Nie mogę wbić do gry... o co kaman ??

Chyba Wam logowanie padło :) szkoda... miałem ambicje, teraz wbije pewnie dopiero... uuuu ^^ niedziela ?? Poniedziałek??

Na waszym TS-ie ktoś siedzi ???

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Serwer online zapraszamy.

@ Rejestracja na mentis2.pl powinna juz przebiegac normalnie bo key captch zostal poprawiony.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

posypało się ??? Nie mogę wbić do gry... o co kaman ??

Chyba Wam logowanie padło :) szkoda... miałem ambicje, teraz wbije pewnie dopiero... uuuu ^^ niedziela ?? Poniedziałek??

Na waszym TS-ie ktoś siedzi ???

Padło ch1 przez tabelke pewną w mysql , już to zostało naprawione zapraszam do gry :) 

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Beta mega, zapraszam.

Strona auriona, nawet nie poprawił tego o co go smok prosił.

Te same błędy.

"Pzypomnij"- mistrz ortografii.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Beta mega, zapraszam.

Te same błędy.

Moze nie tyle mistrz ortografii co literowka -,-?

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Kolejne bugi :D 

1: Brak obrączki zaręczynowej

2: Nie działa dungeon na 90 lvl ;)

Opublikowano

Przerwa techniczna na 5-15 minut.

Ma na celu wprowadzenie pewnych , małych zmian .

Kolejne bugi :D

1: Brak obrączki zaręczynowej

2: Nie działa dungeon na 90 lvl ;)

1 Obrączka dodana do handlarki 

2 Dungeon na 90 ( baronowa) , zostanie wprowadzony jutro .

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Beta mega, zapraszam.

Te same błędy.

Widzicie jak kolega Athlety aka smoka szuka zaczepki...

Nawet o brak litery r,to zaczyna być już zabawne :D

A gdybyś miał wątpliwości kto zrobił ten OGROMNY BŁĄD bo masz problemy z czytaniem to pomoge:

6doqjy.jpg

Nie dziękuj :)

Pozdrawiam 

True!

@Topic

TS planuje dziś już oddać do użytku :)

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że te wszystkie plotki ew. pomówienia pisane wcześniej nie okażą się prawdą... Bo jeśli będzie to kolejna bombeczka ludzi z Dre*kona... To sam Dre*kon dużo na tym straci :)

Bo już ten serwer jest mniej więcej dopracowany, a wystarczy że chłopaki ogarną co nieco i sami zainwestują to i tak im wypali :)

Dodajcie kilka slotów w TS-ie... bo full jest

Opublikowano

Racja trochę nudno na serwerze za długo się expi jak na easy no chyba, że źle expie (65lvl V1).

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Pliki z serwera TirexMT2 troszkę przerobione wieje nudą jak na Tirex.W administracji DejmieN więc podziękuje.

Jaki DejmieN w administracji ? jakie pliki tirex'a ? o czym mowisz bo nie rozumiem. 

@ UP jakos gracze normalnie expia do 86 i wyzej.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

To jest przecież tylko beta. Jeśli dostaną zażalenia co do expa może zwiększą, tyczy się to praktycznie wszystkiego. Mi osobiście nie pasuje okienko ekwipunku na mini mapie nie widać graczy a moby mają ciemne "znaczki". Wbiłem 63lvl bez jakichkolwiek problemów przyjemnie się gra.

Pliki z serwera TirexMT2 troszkę przerobione wieje nudą jak na Tirex.W administracji DejmieN więc podziękuje.

Chyba ci się coś pomieszało ten serwer o którym piszesz działa a tej wgl na innych plikach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...