Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj masz clienta ;)

Chunjo nie ma jest tylko jinno i shinsho.

@ Dzis client bedzie na innych hostach.

Dobra to Shinsoo ;)

Client ściągnięty teraz podaj passy do konta czy macie już tą stronę ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra to Shinsoo ;)

Client ściągnięty teraz podaj passy do konta czy macie już tą stronę ? 

Beta dzisiaj o 18.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Na bete to normalnie bedzie rejestracja na str. głównej czy do was trzeba napisac ?

Na gorszy hosting to już się nie dało w grać tego clienta ^.-

Mega.co.nz to najlepszy hosting, a jak masz neta z kauflandu lub innego hipermarketu to się nie dziw że się zacina lub przerywa całkowicie 

Ale i tak przydało by się wrzucić na multiupload i mega.co.nz wystarczy np. kto używa multiupload to uzyje programu IDM i ma szybciej ściągnięte od tego na mega.co.nz ; ) 

Beta dzisiaj o 18.

Czemu tak późno jak praktycznie macie wszystko zrobione ? 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Mega.co.nz to najlepszy hosting, a jak masz neta z kauflandu lub innego hipermarketu to się nie dziw że się zacina lub przerywa całkowicie 

Ale i tak przydało by się wrzucić na multiupload i mega.co.nz wystarczy np. kto używa multiupload to uzyje programu IDM i ma szybciej ściągnięte od tego na mega.co.nz ; ) 

Czemu tak późno jak praktycznie macie wszystko zrobione ? 

Poniewaz czekamy na strone od Patryka.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Poniewaz czekamy na strone od Patryka.

Ręcznie też możesz robić konta więc w czym problem ? 

Jeżeli ja mam np teraz już czasu na testowanie to czemu by nie wpuścić ? Chyba na becie nikt nie leci na topke ; ) 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ręcznie też możesz robić konta więc w czym problem ? 

Jeżeli ja mam np teraz już czasu na testowanie to czemu by nie wpuścić ? Chyba na becie nikt nie leci na topke ; ) 

Tylko Oskar i Patryk ( Luzer i True) moga robic konta ja nie mam dostepu do dedyka

a po 2 chodzi o to ze gracze ktorzy wykarza sie duza aktywnoscia i znajda duzo bugow to dostana drobne ilosci sm na start.

chetnie bym ciebie wpuscil lecz chce aby kazdy mial rowne szanse

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ekipa po 16 lat ?? masakra ja nie zagram na bank

Powiedz mi co ma wiek do serwera? Jesli serwer wystartuje bez ddosow,przewaznie serwery sponsorowane przez True startuja bez atakow, To serwer bedzie stal dlugo poniewaz znam Administracje i caly czas pracuja przy serwerze aby wszystko dzialalo tak jak powinno.

je0o.png

Opublikowano

Tylko Oskar i Patryk ( Luzer i True) moga robic konta ja nie mam dostepu do dedyka

a po 2 chodzi o to ze gracze ktorzy wykarza sie duza aktywnoscia i znajda duzo bugow to dostana drobne ilosci sm na start.

chetnie bym ciebie wpuscil lecz chce aby kazdy mial rowne szanse

Równe szanse ? Jak już kilka osób jest na serwerze !! I to nie administracja tylko zwykli gracze 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Równe szanse ? Jak już kilka osób jest na serwerze !! I to nie administracja tylko zwykli gracze 

Wszystkie konta beda usuwane przed startem wiec w czym problem? Prmk & Luzera nie ma teraz w domu, tak jak napisali Beta bedzie napewno dzisiaj wieczorem.

je0o.png

Opublikowano

Wszystkie konta beda usuwane przed startem wiec w czym problem? Prmk & Luzera nie ma teraz w domu, tak jak napisali Beta bedzie napewno dzisiaj wieczorem.

Ty imbycylu rozumiesz że tu chodzi o betę nie o oficjalny start 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Ty imbycylu rozumiesz że tu chodzi o betę nie o oficjalny start 

Rowne szanse bo nie ma innych graczy (Jedynie na zamknietej becie ludzie grali)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Wrzucajcie na innego hosta juz bo czasu nie ma ^^

Jeszcze 4h juz sie wrzuca spokojnie :) 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kiedy oficjalny start?

21.03.2014 :) Piatek godzina 19.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ja mogę chętnie dać na inne hosty klienta :)

Trzeba sobie pomagać

Pozdrawiam True  , nie rozjeb tego priva i zainwestuj w lepszy sprzęt  :)

Opublikowano

Ja mogę chętnie dać na inne hosty klienta :)

Trzeba sobie pomagać

Pozdrawiam True  , nie rozjeb tego priva i zainwestuj w lepszy sprzęt  :)

Co masz na myśli "rozj.b" i "lepszy sprzęt"? :)

Z stroną i ts3 mam nadzieję że się wyrobie przed 18 (Dnsy sie podpinają) :x

Opublikowano

kiedy będzie rejestracja do bety? czy client na start będzie ten sam co do bety?( oczywiście chodzi mi czy będa łatki) czy nowy :) na serwerze raczej zagram, True więc polecam:D 

Edit

juz wiem, jak się wyrobisz to przed 18 strona :)

<3

Opublikowano

kiedy będzie rejestracja do bety? czy client na start będzie ten sam co do bety?( oczywiście chodzi mi czy będa łatki) czy nowy :) na serwerze raczej zagram, True więc polecam:D 

Client bedzie ten co zostal podany najwyzej (Najwyzej podamy latki) Rejestracja bedzie przed beta :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Edit

juz wiem, jak się wyrobisz to przed 18 strona :)

WYROBIE! :D

Już jest własciwie gotowa! xD

Tylko Dnsy się coś nie chcą podpiąc,skuryczybyki:(

Z TSem to akurat wątpie żeby na dziś był,ale jutro już tak :>

Opublikowano

@True, kotek gotowy ? ;) Bo znowu każdy będzie mieć porty logowania, itp tak jak na Aurionie :D.

Strona będzie do 18;00 ?

TS jutro?

Forum kiedy ?

@Polecam serwer, bo robił go Oskar.

;]]]

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

serwer wydaje sie fajny ale każdy serwer oprócz Dri*ona, na którym sponsorował true padał po dniu ;)

Padal przez technikow nie przez Sponsora

Jak Patryk da jutro rade z Ts'em to bierzemy sie za forum.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...