Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram wezzego mimo ze startuje wczesniej niz serwer na ktorym mam zamiar grac to nie zagram malo ludzi cos czuje i malo dopracowany serwer.

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popieram wezzego mimo ze startuje wczesniej niz serwer na ktorym mam zamiar grac to nie zagram malo ludzi cos czuje i malo dopracowany serwer.

Malo ludzi ? Malo dopracowany ? Jakies argumenty.

Ox z wczoraj.

51530707078786866229.jpg

73439962052395130347.jpg

32253821126979677157.jpg

Aktualnie jest online 28 osob (Szkola i te sprawwy) Rekord to bylo prawie 60graczy.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dobra człowieku jeden komentarz wystarczy , nie podoba Ci się wyjdz i tyle. Na serwerze pewnie nie byłeś dlatego mówisz , że nie dopracowany . 

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Z tego co wiem to dzieci i ryby głosu nie mają :)

@ Zaskoczyła mnie liczba osób na becie o godzinie 22:08 dzisiaj w M1 jest 15 osób xD

Więc dlaczego się odzywasz bachorze? :) Jesteś nikim, a uważasz się za nie wiadomo kogo, nie wyróżniasz się niczym spośród szarego społeczeństwa, a wozisz jak byś był co najmniej "reżyserem kina akcji" :) Więc jeśli chłopak dopiero zaczyna kręcić filmiki, to się nie przypier.. i nie podcinaj skrzydeł, a udziel paru rad, jak jesteś taki cwany i mądry :) Ale nie zrobisz tego, a tym bardziej nic mu nie wytłumaczysz, a wiesz dlaczego? Bo lecisz na hajs! Cokolwiek robisz musisz mieć z tego zysk i dlatego jesteś fałszywym człowiekiem z wygórowanym ego :) Głupiego GP nie nakręcisz na jakiś mały serwer, bo co z tego  będziesz miał? NIC! Sm tam Ci nie pomoże, bo przecież nikt tam nie gra.. a trzeba zadowolić publikę, wszystko robisz pod publike. Jeśli za to startuje serwer, na którym może grać 500+ graczy, to pchasz się do tego GP jak mrówka do słodkiego, jak taka robotnica :) Serdecznie Cie pozdrawiam i pomyśl, bo nawet w internecie trzeba być człowiekiem, nie frajerem :)

@Jeśli młoda administracja da radę, to serwer myślę postoi, zobaczymy co będzie za pare dni na starcie :) Póki co, polecam.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Więc dlaczego się odzywasz bachorze? :) Jesteś nikim, a uważasz się za nie wiadomo kogo, nie wyróżniasz się niczym spośród szarego społeczeństwa, a wozisz jak byś był co najmniej "reżyserem kina akcji" :) Więc jeśli chłopak dopiero zaczyna kręcić filmiki, to się nie przypier.. i nie podcinaj skrzydeł, a udziel paru rad, jak jesteś taki cwany i mądry :) Ale nie zrobisz tego, a tym bardziej nic mu nie wytłumaczysz, a wiesz dlaczego? Bo lecisz na hajs! Cokolwiek robisz musisz mieć z tego zysk i dlatego jesteś fałszywym człowiekiem z wygórowanym ego :) Głupiego GP nie nakręcisz na jakiś mały serwer, bo co z tego  będziesz miał? NIC! Sm tam Ci nie pomoże, bo przecież nikt tam nie gra.. a trzeba zadowolić publikę, wszystko robisz pod publike. Jeśli za to startuje serwer, na którym może grać 500+ graczy, to pchasz się do tego GP jak mrówka do słodkiego, jak taka robotnica :) Serdecznie Cie pozdrawiam i pomyśl, bo nawet w internecie trzeba być człowiekiem, nie frajerem :)

@Jeśli młoda administracja da radę, to serwer myślę postoi, zobaczymy co będzie za pare dni na starcie :) Póki co, polecam.

Hm .. Może teraz Cie troszke podgasze :)

Ten serwer to serwer True tak ? tak .

Jego serwery zawsze mają popularność tak ? tak .

http://screenshooter.net/2585838/cukuecl

http://screenshooter.net/2585838/mwwphiq

Skończyłeś swoją mądrą gadkę? 

Racja nie nakręce GP na mały serwer bo i po co ? Czy mnie ktoś promował na YT ? Nie . Nagrywam tam gdzie MI się podoba i tam gdzie radzą mi moi fani ;)

Racja - nagrywam prezki za PLN ale nie wszystkie polowa z nich wykonana po znajomosci czy też za  SM :)

Dziekuje dobranoc , koniec rozmowy

BTW nawet w internecie trzeba być człowiekiem, nie frajerem  :)

Frajerem jest osoba która kapuje na psach - polecam się dokształcić za nim coś powiesz :)

Chodziło mi tu o to że jest dużo ludzi jak na niedziele taką godzine .. i to na BECIE

ludzie expia jak pojebani ;d

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Hah, z 15 zuo i 15 oxow było, po tym co piszesz, jak tqk bd na officjalu to jeszcze przed ddosami ludzie eq skończą xD.

Czekqmy na start..

Kiesy ts?

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Offline teraz beta jest?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Offline teraz beta jest?

online ;>

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~

Opublikowano

Dzięki za wstawke misiaczku :3

Zapraszam serdecznie na bete - można potestować sobie klasy :)

07608296593848833931.png

Opublikowano

Od 14:50 do 16:00 przerwa techniczna.

Wprowadzenie zmian , usprawnień opisze je w poście jak i na stronie . Pojawi się także łatka :)

Zapraszam do oglądnięcia Prezentacji od WeeZyHakeRR.

- Naprawa ochronki u sury BM
- Dodanie toggle skili , na waszą prośbę 
- Diablo poprawka
- Mental większe DMG ze skili 
- Poprawka kolekcjonera ( złote groty )
- 6/7 Zmniejszenie HP

- Zmiana 3 petów ( Hydra, reniferek , diabełek ) niektórzy ich nie widzieli

- Poprawa 2ręki do expa ( złote ostrze) miało mniejsze obrażenia niż 1ręka

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Kiedy zostanie włączony TeamSpeak ?

07608296593848833931.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka gildii w Shinso zapraszam na officjalnego TeamSpeaka VIP1 :)

oraz zapraszam do oglądania GamePlay'a 

https://www.youtube.com/watch?v=skX5aJYPNpc&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

07608296593848833931.png

Opublikowano

Ja osobiście wbiłem na becie 76lvl grało się fajnie ale odechciało mi się expić bo wolno exp leciał jak na ten poziom a serwer easy na oficjalu pomorduje się z wbiciem lvl;D

Opublikowano

Zapraszam do oglądania takiego przed - seriowego odcinka w którym zawarte są najwazniejsze informacje

https://www.youtube.com/watch?v=5t__u_75toU&feature=youtu.be

Oraz do GamePlaya nagranego przez moja osobę :)

https://www.youtube.com/watch?v=skX5aJYPNpc&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

07608296593848833931.png

Opublikowano

Pozostaje wam wyrównać jeszcze klasy i trochę je polepszyć za długo się bije na pvp... a sura bm praktycznie nie do ruszenia jeśli ogarniecie balans postaci to serwer będzie git .

Opublikowano

Pozostaje wam wyrównać jeszcze klasy i trochę je polepszyć za długo się bije na pvp... a sura bm praktycznie nie do ruszenia jeśli ogarniecie balans postaci to serwer będzie git .

na każdym serwerze jest tak że BM jest najlepszy -.-

60730268349483218925.png

Opublikowano

serwer może i fajny dla osób które lubią takie wymysły jak 6 skile choć tutaj nie widzę bonów 6 7 ale jak jest 6 skil to i prawdopodobnie i te bony a i jeśli nie to i tak sam fakt ze 6 skil u mnie to skreśla ten serwer z przykrością ale nie zagram ale nikogo nie zniechęcam i życzę powodzenia

p.s No i True jako sponsor mam złe wspomnienia z jego ostatniego sponsoringu mam tutaj na myśli serwer Aurion który nie stał nawet 48 h wiem ze sponsor za to nie odpowiada no ale złe skojarzenie pozostaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...