Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za szkaty u Pomocnika :)

Zwykle szkaty np wodza orkow  :) 

Nie dropi z nich pd (Wlasciwie tutaj z niczego nie leci pd) pd to unikat i jest on tylko w is i za konkursy w grze.

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra nie byłem na becie oczywiście nie zagrałem, bo zapomniałem -.-

Z tego powodu mam kilak pytanek:

1.Jak tutaj z eq? tj. łatwo ulepki dropią i czy dropią z bossów, metków czy zwykłych mobów?

2.Ninja dagger/woj mental-jak tam z expem na nowych mapach? Ogarnia bez buffa i specjalnego eq czy jednak będę musiał się postarać?

3.Jest to serwer typu np. Virtualmt2 czyli bardzo długa rozgrywka czy po prostu wbijam na serwer, w 2 dni expie max lvl i potem serwer się robi dla mnie pvp?

4.(jeśli było to sory) Zwiększony będzie lvl?

Opublikowano

Dobra nie byłem na becie oczywiście nie zagrałem, bo zapomniałem -.-

Z tego powodu mam kilak pytanek:

1.Jak tutaj z eq? tj. łatwo ulepki dropią i czy dropią z bossów, metków czy zwykłych mobów?

2.Ninja dagger/woj mental-jak tam z expem na nowych mapach? Ogarnia bez buffa i specjalnego eq czy jednak będę musiał się postarać?

3.Jest to serwer typu np. Virtualmt2 czyli bardzo długa rozgrywka czy po prostu wbijam na serwer, w 2 dni expie max lvl i potem serwer się robi dla mnie pvp?

4.(jeśli było to sory) Zwiększony będzie lvl?

1 Dośc łątwo

2. Dager moze mieć problem

3) długa rozgrywka

4) tak

Opublikowano

dajcie ip ts? client z bety?

178.217.190.84

Clienta Luzer juz wrzuca na host (Moze byc z bety z all latkami)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

jest możliwość dodania na start jednej łatki z all poprawkami do clienta z bety? bo szczerze nie chce mi sie 10 łatek pobierać pokoleji i bawić ;c

<3

Opublikowano

jest możliwość dodania na start jednej łatki z all poprawkami do clienta z bety? bo szczerze nie chce mi sie 10 łatek pobierać pokoleji i bawić ;c

Miał byś pełny officjalny client, a dalej nie widać ; (   

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Miał byś pełny officjalny client, a dalej nie widać ; (   

start o 19 o upaniu clienta powinni myśleć juz wczoraj wieczorem, godzina 13 i 0 info z ich strony ;/  mam nadzieje ze łatka bedzie kilka minut przed startem do clienta z bety

<3

Opublikowano

start o 19 o upaniu clienta powinni myśleć juz wczoraj wieczorem, godzina 13 i 0 info z ich strony ;/  mam nadzieje ze łatka bedzie kilka minut przed startem do clienta z bety

Start 19:00

Klient się wruzca

Officjalna prezka juz jest

LEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...