Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer może i fajny dla osób które lubią takie wymysły jak 6 skile choć tutaj nie widzę bonów 6 7 ale jak jest 6 skil to i prawdopodobnie i te bony a i jeśli nie to i tak sam fakt ze 6 skil u mnie to skreśla ten serwer z przykrością ale nie zagram ale nikogo nie zniechęcam i życzę powodzenia

p.s No i True jako sponsor mam złe wspomnienia z jego ostatniego sponsoringu mam tutaj na myśli serwer Aurion który nie stał nawet 48 h wiem ze sponsor za to nie odpowiada no ale złe skojarzenie pozostaje

A możesz mi napisać, dlaczego przeszkadza Ci 6 skill?? i dlaczego sam fakt jego istnienia skreśla dla Ciebie serwer?? przecież wystarczy GO nie używać, a w pvp prosić o nieużywanie go przeciwnika...

Jak ktoś nie ma w życiu zmartwień (ma dużo hajsu, dzianych rodziców, wszystko podane na złotej tacy) to szuka problemów tam gdzie ich nie ma...

Przeszkadzają Ci wszelkie nowości, to idź na PL-a :) bo takie komentarze są co najmniej niestosowne... równie dobrze Ja mogę napisać:

Polecam serwer bo @Darasziom na nim nie zagra. Ot super powód xD

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer może i fajny dla osób które lubią takie wymysły jak 6 skile choć tutaj nie widzę bonów 6 7 ale jak jest 6 skil to i prawdopodobnie i te bony a i jeśli nie to i tak sam fakt ze 6 skil u mnie to skreśla ten serwer z przykrością ale nie zagram ale nikogo nie zniechęcam i życzę powodzenia

p.s No i True jako sponsor mam złe wspomnienia z jego ostatniego sponsoringu mam tutaj na myśli serwer Aurion który nie stał nawet 48 h wiem ze sponsor za to nie odpowiada no ale złe skojarzenie pozostaje

Kur**wa. Serio jesteś taki tępy czy tylko udajesz?

Pier3olnij się w ten pusty łeb, i pomyśl, lub dowiedz się pewnych rzeczy zanim coś napiszesz, bo Twoje info od pseudo kolegów z MPC, jest tak naprawdę gówno warte.

6 skill ? Problem, wypierdalaj... nikt Cię tu nie trzyma. Wielki problem napisać przed "R,GO" 'Bez 6-stego skilla'... Jezu PATOLOGIA...

6-7 Ci nie psuje, bo? Bo będą bony do expa, a dla Ciebie za trudno jest wydropić, czy tam kupić ? Rozumiem, wszystko chcesz mieć na tacy...

Co do Auriona, nie będę komentował, ale zamknij mordę, jak nie jesteś w temacie.

@Serwer zajebisty, polecam każdemu fajny easy ;) Można z administracją na TS pogadać :>

@kiedy będzie forum ? :>

@kiedy koniec beta ?:>

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Kur**wa. Serio jesteś taki tępy czy tylko udajesz?

Pier3olnij się w ten pusty łeb, i pomyśl, lub dowiedz się pewnych rzeczy zanim coś napiszesz, bo Twoje info od pseudo kolegów z MPC, jest tak naprawdę gówno warte.

6 skill ? Problem, wypierdalaj... nikt Cię tu nie trzyma. Wielki problem napisać przed "R,GO" 'Bez 6-stego skilla'... Jezu PATOLOGIA...

6-7 Ci nie psuje, bo? Bo będą bony do expa, a dla Ciebie za trudno jest wydropić, czy tam kupić ? Rozumiem, wszystko chcesz mieć na tacy...

Co do Auriona, nie będę komentował, ale zamknij mordę, jak nie jesteś w temacie.

@Serwer zajebisty, polecam każdemu fajny easy ;) Można z administracją na TS pogadać :>

@kiedy będzie forum ? :>

@kiedy koniec beta ?:>

@ Forum moze juz dzsiaj

@ Beta do srody-czwartku (Raczej czwartku)

40117680099074104760.gif                                                 

Rekrut
Opublikowano

Polecam ze względu na True = stabilnośc :) 

Reszty administracji nie znam.

Widzę serwerek ogarnięty tak jak poprzednich który nie wypalił przez administrację :) 

Fajnie że powstaje nowy, licze na duzo nowości, bo tam po dniu kazdy już 100+ lvl i tak naprawdę nie było co robić na takich lvlach.

Ps. Macie jakąś reklamę ? Bo szkoda żeby kolejny serwer padł bo dobrze się zapowiada :] 

Ps2. Ile luda się spodziewacie ? 

Opublikowano

Wyglada ciekawie :) zawitam mam nadzieje ze nie bedzie faila z iloscia osob na serwerze i ze nie wyjdzie tak iz po 2 dniach padnie albo bedzie od groma bugów ... :)

Wyglada ciekawie :) zawitam mam nadzieje ze nie bedzie faila z iloscia osob na serwerze i ze nie wyjdzie tak iz po 2 dniach padnie albo bedzie od groma bugów ... :)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Jak dla mnie pvp nie jest jeszcze ogarnięta woj jest strasznie słaby na 100k hp co to jest z duchowego 10k+ ?

Testowałem bodego i mentala body lepiej sobie radzi bo hitami nadrobi ale i tak lipa widzę że pełno ninj archerów i bm te klasy cisną.

Opublikowano

Dosyć miło się gra na serwerze, oby do startu było tak miło ;)

Opublikowano

Serwery True w ostatnich czasach coraz latwiej jest przelamac , tutaj wspominam o aurionie oraz vicotrii ktora padla na szczala. 

No to powodzenia.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Serwery True w ostatnich czasach coraz latwiej jest przelamac , tutaj wspominam o aurionie oraz vicotrii ktora padla na szczala. 

No to powodzenia.

Kazdarku i po co to piszesz ? Juz 3 raz krytykujesz nasz serwer bo twoj tez startuje w piatek (Kilka stron wczesniej) ? Grozisz nam ddosami na gg i udajesz kozaka. Jezeli myslisz ze serwer powalisz ddosami to jestes w bledzie. Zadne serwery True nie padly od atakow dddos. Jezeli chcesz naprawde mnie ddosowac zapraszam GG i podam tobie swoje ip (44567805) Bo co do twoich atakow to sie nie boje (Boterek za 5 ojro) Jezeli czegos od nas chcesz to zapraszam pw albo GG podane wyzej. Koncze temat i napewno juz tobie w zapowiedzi nie odpisze.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kazdarku i po co to piszesz ? Juz 3 raz krytykujesz nasz serwer bo twoj tez startuje w piatek (Kilka stron wczesniej) ? Grozisz nam ddosami na gg i udajesz kozaka. Jezeli myslisz ze serwer powalisz ddosami to jestes w bledzie. Zadne serwery True nie padly od atakow dddos. Jezeli chcesz naprawde mnie ddosowac zapraszam GG i podam tobie swoje ip (44567805) Bo co do twoich atakow to sie nie boje (Boterek za 5 ojro) Jezeli czegos od nas chcesz to zapraszam pw albo GG podane wyzej. Koncze temat i napewno juz tobie w zapowiedzi nie odpisze.

Ja nic nie mowie ;o ? I nie mam zadnego serwera :O Nic nie groze tylko zycze powodzenia ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

No to powodzenia.

Mordix Czekam z niecierpliwością na DilDossy,lubie się pośmiać :D

Z tego co mi wiadomo kilku kolegów ma się dołączyć,trzymam kciuki za was,ewentualnie jak nie dacie rady mogę wam pomóc z nimi żebyście się nie czuli źle :)

Pozdrawiam Cie mordeczko,czekam na start i liczę że czymś się popiszesz z tymi DilDosami :D

True :))

Opublikowano

Zapraszam do oglądania takiego przed - seriowego odcinka w którym zawarte są najwazniejsze informacje

https://www.youtube.com/watch?v=5t__u_75toU&feature=youtu.be

Oraz do GamePlaya nagranego przez moja osobę :)

https://www.youtube.com/watch?v=skX5aJYPNpc&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Drodzy gracze!

Beta zakończy się jutro (środa) o godzinie 19.00. Wszelkie bugi zostały wyłapane. Bugi były bardzo małe ale ich wyłapanie to zawsze coś. Dzięki temu na serwerze będzie się grało lepiej. Serdecznie dziękujemy beta testerom. Ci, którzy chcą jeszcze zagrać na becie mają jeszcze czas!.

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Drodzy gracze!

Beta zakończy się jutro (środa) o godzinie 19.00. Wszelkie bugi zostały wyłapane. Bugi były bardzo małe ale ich wyłapanie to zawsze coś. Dzięki temu na serwerze będzie się grało lepiej. Serdecznie dziękujemy beta testerom. Ci, którzy chcą jeszcze zagrać na becie mają jeszcze czas!.

Z całym szacunkiem. Wg mnie serwer wymaga jeszcze poprawek. Ale cóż, Wasza decyzja :) wejdę dziś wieczorem i sprawdzę wasze "wyłapane bugi", mam nadzieję że nasze sugestie (mówię o graczach gildii UdusilemZone) zostały w co najmniej 99% ogarnięte... Życzę powodzenia i nie spieszcie się ze startem oficjalnym... Planowaliście Go na 23 marca, wolałbym Ogarnąć serwer w 100% niż potem poprawiać jeszcze 100 razy :)

Pamiętaj Luzer, że dobrze by było aby od chwili startu serwer bez błędów i problemów stał co najmniej tydzień bez off-ek :)

Tyle z mojej strony, Macie fajny serwer, nie spi3rdolci3 tego :P

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Ale będzie POMPA, japierr. *.* <3 oficial ,mrr. l nie moge sie doczekać , bedzie niezłe nakurwianie .:3 <3  <3 <3 < 3

Opublikowano

Mam mieszane odczucia co do serwera ....

Niby wszystko ok ale...

Znam juz kilku takich administratorow w wieku w/w  i serwery nie stoja wiecej niz miesiac ...

Chodzby taka sytuacja np.. Czego 16 letni administrator nauczy starszych graczy...

Jak wiekszosc wie gimbusow lubi poniesc fantazja i nie wiadomo jak to bedzie z tym Team...

Pozdrawiam

3201528209.png
Opublikowano

UP: Przypomnę Ci, że XenoxMT2 postawił 13-latek dla Was wszystko zależy od wieku? Czyli, gdybym miał 98 lat i już nie widział, to byście grali bo mam 98lat a nie 16? Zależy od umiejętności, nie wieku.

MOŻE COŚ NIE PYKLO I SERWER OFF ADMINISTRACJA PEWNIE DA JAKIES INFO.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

UP: Przypomnę Ci, że XenoxMT2 postawił 13-latek dla Was wszystko zależy od wieku? Czyli, gdybym miał 98 lat i już nie widział, to byście grali bo mam 98lat a nie 16? Zależy od umiejętności, nie wieku.

MOŻE COŚ NIE PYKLO I SERWER OFF ADMINISTRACJA PEWNIE DA JAKIES INFO.

Kolego :>

Ja tylko wyrazilem swoja opinie :D

Z Xenoxem byla troche inna bajka i to bylo kawal czasu temu :>

3201528209.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...