Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@True, kotek gotowy ? ;) Bo znowu każdy będzie mieć porty logowania, itp tak jak na Aurionie :D.

Strona będzie do 18;00 ?

TS jutro?

Forum kiedy ?

@Polecam serwer, bo robił go Oskar.

;]]]

Kotek zawsze jest na baczności!

Strona właściwie teraz jest już gotowa,tylko rejestracje trzeba "naprawić" że tak to nazwe.

TS-Jutro

Forum-MyBB można nawet i jutro odpalić jak starczy czasu.IPB 3-4 dni po starcie.

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kotek zawsze jest na baczności!

Strona właściwie teraz jest już gotowa,tylko rejestracje trzeba "naprawić" że tak to nazwe.

TS-Jutro

Forum-MyBB można nawet i jutro odpalić jak starczy czasu.IPB 3-4 dni po starcie.

To dawaj mi tego TS'a bo chcę z Chap'em sobie pogadać :(.

Proszę techników serwera/GM nie odpisujcie jak chcę coś od True, bo prmk Ty tylko piszesz "Padał przez techników nie sponsora" Bo jakoś tego nie widzę, nie było Cię wtedy na TS'ie nie wiesz o co chodzi z kotem itp.

CIEKAWI MNIE CO BYŚCIE MÓWILI, JAKBY TEN MENTIS PADŁ, PEWNIE "PRZEZ SPONSORA" BO JA TECHNIK TO NIE MÓGŁ PASC ;/

P.S: Skoro skaczesz od razu o to, ze padał przez techników to chyba nie wiesz co to jest port logowania :/ <- Chodziło mi o to, że logowanie będzie padać bo każdy ma dostęp do portów logowania :D. <Może ogarniesz?>

Co do zamkniętej bety, każdy miał wejść równo, a wszedłem na ts'a i 5 testerów już grało, z tego co mówili dziwne... nawet mówili, żeby ktos wyszedł bo ma GM wejść na ts'a (5 slotów dlatego musiał ktoś wyjść) i mieli mu bugi podać. Więc coś nie widzę sprawiedliwości jak to pisałeś :./

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

To dawaj mi tego TS'a bo chcę z Chap'em sobie pogadać :(.

Proszę techników serwera/GM nie odpisujcie jak chcę coś od True, bo prmk Ty tylko piszesz "Padał przez techników nie sponsora" Bo jakoś tego nie widzę, nie było Cię wtedy na TS'ie nie wiesz o co chodzi z kotem itp.

CIEKAWI MNIE CO BYŚCIE MÓWILI, JAKBY TEN MENTIS PADŁ, PEWNIE "PRZEZ SPONSORA" BO JA TECHNIK TO NIE MÓGŁ PASC ;/

P.S: Skoro skaczesz od razu o to, ze padał przez techników to chyba nie wiesz co to jest port logowania :/ <- Chodziło mi o to, że logowanie będzie padać bo każdy ma dostęp do portów logowania :D. <Może ogarniesz?>

Co do zamkniętej bety, każdy miał wejść równo, a wszedłem na ts'a i 5 testerów już grało, z tego co mówili dziwne... nawet mówili, żeby ktos wyszedł bo ma GM wejść na ts'a (5 slotów dlatego musiał ktoś wyjść) i mieli mu bugi podać. Więc coś nie widzę sprawiedliwości jak to pisałeś :./

Tak grali już wcześniej , ale wszystkie konta zostały usunięte jak i itemy , postacie . Wiem o co chodzi z portem logowania .. :D. Ja nie wiem czemu padł serwer a**** bo nie grałem , nie byłem wtajemniczony w tą sprawę . Tutaj jest nasz serwer i zobaczymy jak będzie :). Dziękuję za pozytywną opinię w poprzednim poście . 

EDIT:

Szykujcie się na bete :) 

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

@ Poczatkujacy 

Ja do Ciebie nie pisalem tylko do usera o nicku "PatrzNieDotykaj" a kota True znam :)

@ Zaraz BETA 1min.

@ Edit dowiedzialem sie wlasnie ze nadal cos z rejestracja. No to czekamy.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak grali już wcześniej , ale wszystkie konta zostały usunięte jak i itemy , postacie . Wiem o co chodzi z portem logowania .. :D. Ja nie wiem czemu padł serwer a**** bo nie grałem , nie byłem wtajemniczony w tą sprawę . Tutaj jest nasz serwer i zobaczymy jak będzie :). Dziękuję za pozytywną opinię w poprzednim poście . 

EDIT:

Szykujcie się na bete :)

KTO ROBI KONTA NA BETĘ? Ja pisałem do PRMK nie do Ciebie, z tym portem xD Nie ma za co. :O BO STRONY NIE MA I KONTA NIE DA SIĘ ZROBIĆ ;/

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

@ Poczatkujacy 

Ja do Ciebie nie pisalem tylko do usera o nicku "PatrzNieDotykaj" a kota True znam :)

@ Zaraz BETA 1min.

Na kawie byłeś u niego?

Widzę, nie wiemy co to port :(

KIEDY STRONA, JAK ZROBIĆ KONTO NA BETE?....

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Na kawie byłeś u niego?

Widzę, nie wiemy co to port :(

KIEDY STRONA, JAK ZROBIĆ KONTO NA BETE?....

Ty jestes naprawde taki glupi czy udajesz? True napisal ze strona juz jest tylko rejestracje trzeba naprawic...

je0o.png

Opublikowano

Ty jestes naprawde taki glupi czy udajesz? True napisal ze strona juz jest tylko rejestracje trzeba naprawic...

A Ty "naprawde" jesteś taki tępy? Chcę konto na betę założyć.

@Jeden z administracji, odczytaj pw ^,-

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Fajnych macie ludzi na TS-ie :) Macie fajnego klienta, lecz dziwi mnie że pomimo, że jest taki dopracowany to jeszcze Beta nie wystartowała ;) 

Chyba w bętę nie ma się co bawić, wbijemy z ekipą 21 :) zobaczymy co się będzie działo :D

Pozdrowienia dla MieszkaI z Ts-a :) 1 napinacza Mentisa :D Bravo chopaki :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

No z3ybaliście panowie z tą rejestracją ;) Najlepiej jakbyście odrazu wystartowali oficjalnie ;) bo my czekamy ;p

Pozdrawiam UPS'a By MightyMo :D

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Jeżeli serwer nie padnie na starcie lub 3-4 dni po starcie to będzie wiadomo że długo postoi.

Serwer fajny , Powodzenia.

Opublikowano

Beta została otwarta , liczba graczy na becie rośnie . 

Klient: 

https://mega.co.nz/#!CtQlmBTT!tr7_aWPjAOPRcpX1kpJ55Nn9BSxVveZhfCTgCLMKdcs 
http://www.multiupload.nl/L478OJVE5W
http://www.mediafire.com/download/b6c4m992htrp9qt/Mentis+Beta.rar 

Strona pod rejestracje: 

http://www.mentis2.pl/

@ Konkurs na najlepszy GP  z serwera ! czas do 20.03.2014

Za 3 najlepsze prace beda nagrody w postacie smow na oficjalnym starcie.

GP OD NASZEGO GRACZA:

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Beta jest online mozecie wbijac

http://vu2051.sakura.l4g.eu/  Link do alternatywnej strony. 

81503192669669264320.jpg

Zapraszamy serdecznie :) 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ehh klient mi z jakimś błędem wyskoczył a teraz mój internet przeżywa ciężki okres ;D ale jutro wbije na bete i obaczaje serwer i dam edita. ;)

Opublikowano

ile bedzie trwala beta ?

Do czwartku-piatku :)

@ Serwer stoi bez zadnego laga wiec wbijac na bete i testowac !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

No gra się przyjemnie, choć parę rzeczy przeszkadza odrobinę, Setou'ki wszystkie za dużo biją na atlantydzie... 

Ale polecam jak narazie :D nawet mój SparX na ss-a się załapał :P

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

No gra się przyjemnie, choć parę rzeczy przeszkadza odrobinę, Setou'ki wszystkie za dużo biją na atlantydzie... 

Ale polecam jak narazie :D nawet mój SparX na ss-a się załapał :P

Robisz EQ pod grote i Cię gilgoczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...