Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu Czyste Pliki Avestia OMG !

Nie Polecam

Avesti ? Skad Ci to przyszlo do glowy. Uzasadnij to ;) 

40117680099074104760.gif                                                 

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prmk + jesionek = Mega fail serwer.

Ci ludzie jeszcze jak robili serwer hamachi to byla taka pompa , ze masakra ludzie . Bawili sie graczami jak przedmiotami.

Co do serwera nic specjalnego 0 nowosci kolejny fail True. Strzala. 

@Serwer robiony pod szpan GM :}

Opublikowano

prmk + jesionek = Mega fail serwer.

Ci ludzie jeszcze jak robili serwer hamachi to byla taka pompa , ze masakra ludzie . Bawili sie graczami jak przedmiotami.

Co do serwera nic specjalnego 0 nowosci kolejny fail True. Strzala. 

@Serwer robiony pod szpan GM :}

Bawili sie graczami jak przedmiotami ? Uzasadnij... Akurat na kazdym serwerze na ktorym bylem GM'em bylem kulturalny,pomocny potwierdzi Ci to wiele graczy np z bety Victori , z tego serwera z zamknietej bety. Oskar tez byl zawsze pomocny wiec uzasadnij to i pokaz jakies dowody. O ile sie nie myle to konkurencja i dlatego tak hejtuje bzdurnie.

0 nowosci ? zrob lepszy.

Robiony pod szpan GM ? Myslisz ze sie wywyzszamy ? Bo mamy range w grze wcale tak nie jest.. graczy traktujemy rowno. Poprzyj to

dowodami.

@ Powiedz mi kim ty jestes ? Bo ja Ciebie nie znam a ty wiesz o nas wszystko.

Zrob wlasne pliki a nie odkupujesz i stawiasz na nich serwery (Net*ia)

Albo moze naucz sie usuwac questy z plikow aline ? Bo dropa to usunac nie potrafiles

A moze naucz sie poprawiac crash pajakow w v2.

Oceniasz nas a sam nic nie potrafisz. Pozdrawiam.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zapowiedź serwera wygląda bardzo zacnie, choć brakuje tutaj czegoś nowatorskiego..

Pliki zostały sklejone, mam nadzieję, że bugi zostały wyeliminowane, chociaż w 30%.

Zobaczymy jak administracja w tak młodym wieku poradzi sobie z serwerem.

Na chwilę obecną, to nie zagram, ponieważ pliki do mnie nie przemawiają.

Nic specjalnego..

c8f7.png

Opublikowano

ja zobacze , fajne bronie na ninje są , ciekawy jestem co w biologu wymyśliliście , chociaż true ostatnio już 2 serwery skiepścił , zobaczymy teraz Panie sponsor , wbije , max level będzie rósł ?

GLELTm4.jpg

Opublikowano

ja zobacze , fajne bronie na ninje są , ciekawy jestem co w biologu wymyśliliście , chociaż true ostatnio już 2 serwery skiepścił , zobaczymy teraz Panie sponsor , wbije , max level będzie rósł ?

Tak oczywiscie. Jezeli zacznie wam sie nudzic wprowadzimy MEGA UPDEJT 

True tych serwerow nie skiepscil tylko technicy. Zaden jego serwer nie padl przez ddosy.

Co do Biologa to teraz nazywa sie on Kolekcjoner ;) Sa u niego autorskie questy i autorskie ikonki robione przez nas :)

@ Oskar odchudza clienta potem go upnie. True zrobi stronke i mozna odpalac bete.

@ A teraz zmykam spac postaram sie rano wstac i wam odpisac na kazde pytanie ! Dobranoc.

@ Kakarotek tak bedzie mozna ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak , specjalnie początkowo daliśmy 160lv , aby w czasie gdy już parę będzie tych max. lv zwiększać je . Co za tym idzie nowe mapy , dungeony , sety.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Loga gildii będzie można mieć ? 

Loga są wgrane , ale standardowo możesz sobie zmienić logo na jakie chcesz. Tylko pamiętać musisz, że logo powinno mieć odpowiednie wymiary.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Polecam serwer iż byłem testerem ;D

Nie znalazłem ani jednego buga ( nie znaleźli ich również inni testerzy)

Co znaczy , że gra na serwerze będzie przyjemniejsza ponieważ nie będzie na nim bugów :)

Na pewno zagram :>

siemapng_nqrewqw.png

Opublikowano

Polecam serwer iż byłem testerem ;D

Nie znalazłem ani jednego buga ( nie znaleźli ich również inni testerzy)

Co znaczy , że gra na serwerze będzie przyjemniejsza ponieważ nie będzie na nim bugów :)

Na pewno zagram :>

Panie MicWay nie ma serwera bez bugow, bo jest to praktycznie niewykonywalne naprawić wszystko z kwestia czasu dungeony zaczną się.

sypać gdyż one zawsze idą na przekur administracji ;)

czy na każdym lal postacie są bilansowa ? Czy tylko 150-160 lvl ?

Polecam serwer będzie stał tak długo aż się utworzy konflikt wewnętrzny ;)

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer easy się zapowiada. Czekam do startu i na pewno wbije.  ;)

Jedna rzecz mnie zastanawia - skoro wszystko jest już zrobione/skończone to dlaczego tak późno start?

Opublikowano

Panie MicWay nie ma serwera bez bugow, bo jest to praktycznie niewykonywalne naprawić wszystko z kwestia czasu dungeony zaczną się.

sypać gdyż one zawsze idą na przekur administracji ;)

czy na każdym lal postacie są bilansowa ? Czy tylko 150-160 lvl ?

Polecam serwer będzie stał tak długo aż się utworzy konflikt wewnętrzny ;)

Myśle , że tak wszystko okaże się jeszcze na oficialnej becie . Dziękuje za pozytywną opinie :)

Bardzo fajny serwer easy się zapowiada. Czekam do startu i na pewno wbije.  ;)

Jedna rzecz mnie zastanawia - skoro wszystko jest już zrobione/skończone to dlaczego tak późno start?

Ponieważ , chcemy zrobić jeszcze parę dni bety żeby nie było niemiłych niespodzianek na starcie .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Czy rekrutacja na moda forum będzie on?

True lofkasz mnie jeszcze?

Opublikowano

Czy rekrutacja na moda forum będzie on?

True lofkasz mnie jeszcze?

Tak gdy otworzymy forum , pojawi się tam odpowiednie ogłoszenie odnośnie rekrutacji. 

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Zawsze start jest "za późno" xD

jedno pytanie, nie wiem czy padło już wcześniej... Napisaliście, że będą 2 królestwa, a przy liczniku zabójstw macie 3 flagi xD Błąd ???

Zobaczymy ile serwer postoi... Skąd jest Administracja ?? Region polski... Wpadniemy na Piwo :P jak 2 lata serwer postoi :P

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Oby tylko małoletnia administracja dała radę, tego się obawiam i przeczuwam fail.. Ale życzę wam jak najlepiej, abyście na przekór wszystkim pokazali, ze jednak dacie rade i zrobicie serwer roku, bo takowego jeszcze w 2014 nie było, sporo miało szansę, a największą Aver**, ale fluorek pies leciał na hajs i serwer zdechł :) Powodzenia chłopaki, trzymam kciuki!

ZjaranaPanda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...