Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu inna? Bo mial 13 lat a nie 16 ? Był jeszcze w podstawówce? Mutacji nie przeszedł?...

Polecam serwer.

Kiedy forum?

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolego :>

Ja tylko wyrazilem swoja opinie :D

Z Xenoxem byla troche inna bajka i to bylo kawal czasu temu :>

To co z tego, że był to kawał czasu temu?

tak bardzo się przypierd....cie tego wieku -.- większość serwerów ma administracje w wieku 15lat+ tyle, że oni nie boją się ujawnić swojego wieku w porównaniu do innych.

Serwer polecam jeżeli wypali to będzie stać długo

Powodzenia

Opublikowano

Trwa konserwacja serwerowa..

Przepraszam ze dopiero teraz ta informacja. Postaramy sie odpalic jak najszybciej i damy info tutaj.

@ Karolek632 

To czyli dla Ciebie lepiej jest klamac graczy ? I podawac zmyslony wiek ? My nie mamy zamiaru niczego ukrywac. Postawilismy serwer z pasji od graczy dla gracz nie dla $$ Bo z kasy zarobionej bedziemy kupywac reklamy dla serwera jak i inne urozmaicenia np. Rzeczy w pythonie,bronie.zbroje. My mamy 16lat lecz jestesmy ogarnieci i nie odbija nam po jednym piwie (Kazdy wie o co chodzi) Zobaczysz jak bedzie z serwerem wtedy oceniaj administracje. To na tyle pozdrawiam

@ Serwer online. 

40117680099074104760.gif                                                 

Rekrut
Opublikowano

Jak widze teksty ze serwery true padaly i tutaj nie zagracie to az mi sie srac chce...

Co kurwa debile jebane ma true do serwerow ? ON WYKLADA TYLKO HAJS. Trudne do pojecia ? On moze byc sponsorem 40serwerow, moze wylozyc hajs na kazdy, kazdy moze pasc i on bedzie mial do tego gowno bo to wina technikow....

Zreszta tlumaczyc takim zyciowym pizda zeby to zrozumieli to cos niemozliwego.

Serwer polecam, pliki wlasne, to ze kilka rzeczy jest z innego serwera to juz zle ? Moze pliki byly udostepnione ? I kazdy mogl brac...

Nawet jebana sravia i reszta serwerow (KAZDY) ma cos z innego serwera...

Polecam

@ to jak z ta reklama i dungeonami ? Zeby bylo co robic

Opublikowano

Zapraszam do oglądania takiego przed - seriowego odcinka w którym zawarte są najwazniejsze informacje

https://www.youtube.com/watch?v=5t__u_75toU&feature=youtu.be

Oraz do GamePlaya nagranego przez moja osobę :)

https://www.youtube.com/watch?v=skX5aJYPNpc&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Zapraszam do oglądania takiego przed - seriowego odcinka w którym zawarte są najwazniejsze informacje

https://www.youtube.com/watch?v=5t__u_75toU&feature=youtu.be

Oraz do GamePlaya nagranego przez moja osobę :)

https://www.youtube.com/watch?v=skX5aJYPNpc&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

I na jaki ch** spamujesz tym imbycylu raz wystarczy sprzedajna szloro

Oby się udało wam w ten piątek ; ) Z taką anty reklamą jak Wezzy macie szanse 

Pozdro dla Kropeczki, która się sprzedała za grube grosze 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Wezzy to nawet za 2zł się sprzeda :)

szkoda że macie anty reklamę :)

I zaś dostanie 10000SM i potem będzie rozdawać itemy z Isu i po serwerze :)

Opublikowano

Ta odrazu milion sm dostanie. (Sm'y za gp i za odcinek sa juz z nim ustalone) I nie jest to duza kwota. 

@ PS Weezy to nie antyreklama bo po jego filmiku na YT przybylo 15-20 graczy na bete 

@ Lece do lekarza bede wieczorem.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dobrze że Ciebie nie wzieliśmy od forum,to dopiero byśmy mieli Anty Reklame :)

Pozdrawiam Ciepło Avernusie :)

[HA]True :)

Opublikowano

Skończy się tak jak na Averi że dostanie SM'y i zacznie kupować za nie ulepki w grze ;( 

Wszystko fajnie, ale niestety myślałem, że administracja ogarnie już nie patrzyłem na wiek, ale jednak wiek mówi o wszystkim // Tak się sprzedać za marną anty reklamę gdzie wyświetlenia ma tylko ze spamu w prezentacji 

Ta odrazu milion sm dostanie. (Sm'y za gp i za odcinek sa juz z nim ustalone) I nie jest to duza kwota. 

@ PS Weezy to nie antyreklama bo po jego filmiku na YT przybylo 15-20 graczy na bete 

@ Lece do lekarza bede wieczorem.

Serio wierzysz, że to z jego powodu wbiło 15-20 graczy ? Oj mylisz się  

rglinepolska3.png

Opublikowano

True

Czy ja źle napisałem ?

Przecież wiem co on wyrabia -.-

Dajecie mu SM a on jak idiota niszczy serwer bo już na początku będzie TOP 1 bo będzie mieć pd 

Opublikowano

True

Czy ja źle napisałem ?

Dajecie mu SM a on jak idiota niszczy serwer bo już na początku będzie TOP 1 bo będzie mieć pd 

Nie martw się on obojętnie ile będzie miał SM'ów i tak nie będzie potrafił grać ; ) On nawet na 4Funach narzeka na expa hahaha 

rglinepolska3.png

Opublikowano

I na jaki ch** spamujesz tym imbycylu raz wystarczy sprzedajna szloro

Oby się udało wam w ten piątek ; ) Z taką anty reklamą jak Wezzy macie szanse 

Pozdro dla Kropeczki, która się sprzedała za grube grosze 

Powiedział OrginMen x PSUEO YOUTUBER :)

Żal Ci poprostu dupę ściska że dostaje SM za nagrywanie ;]

Idź lepiej na swój serwer z podpisu Tam są drzwi ----> 

BTW co do reklamy - Współpracuje z True już jakiś czas i jestem bardzo chętny - niech on się wypowie ile moja reklama daje :)

True

Czy ja źle napisałem ?

Powiedział następny delikfent x pseudo technik forum który grozi atakami hahahahahh .

BTW 

Jakoś gównie inaczej szczekałeś jak CI reklamowałem Ventrisa :)

Kilka fajnych ssów :)

Wyjdź lepiej na dwór , bo z Ciebie taki pro kox że aż żal dupe ściska :)

http://screenshooter.net/2585838/aidebty

http://screenshooter.net/2585838/takspso

http://screenshooter.net/2585838/cmnuaxi

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~

Opublikowano

teraz nie ma co grac na poczatku serwa

po tygodniu jak beda ludzie i bedzie ok to tak

bo z regoly do kilku - kilkunastu dni padaja

a co do topki po co placzecie, ze kase wydaliscie skoro wiekszosc seerwow pada. poczekajcie nie bedzie navi, rozdawania eq i bugow to grajcie

zbawi was to top 1 czy 100

Opublikowano

Powiedział OrginMen x PSUEO YOUTUBER :)

Żal Ci poprostu dupę ściska że dostaje SM za nagrywanie ;]

Idź lepiej na swój serwer z podpisu Tam są drzwi ----> 

BTW co do reklamy - Współpracuje z True już jakiś czas i jestem bardzo chętny - niech on się wypowie ile moja reklama daje :)

Dla twojej informacji nagrywałem 1,5 roku temu może dużo nie zdobyłem, ale potrafiłem mieć przy 200 subach nie całych, po 3-10k wyświetleń // Więc ściśnij tam dupsko czopie 

True może i ma trochę lat, ale naiwny jest jak zawsze [ Bez urazy ale tak jest ] ! I tak zagram na mentis, ale radzę wam się powstrzymać od takich PSEUDO YOUTUBERÓW co dają wam może z 5-15 osób [tyle co gildia weezjego ] i nic więcej, a tak to on bardziej wychodzi na plus niż wy !!

A i dla ciebie Pan "OrginMen9" szczeniaku nie będziesz mi skakał prawda boli, ale cóż trzeba to przyjąć na tą wklęsłą klatę [ Jesteś pusty tak że za pewnie tobie wjazd na taśmę w tartaku do ścinki ;)  ]

rglinepolska3.png

Opublikowano

Mam pytanie czy mogły by być wprowadzone zbroje do expa? Myślę, że ułatwiło by to grę między innymi szamanom.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Dla twojej informacji nagrywałem 1,5 roku temu może dużo nie zdobyłem, ale potrafiłem mieć przy 200 subach nie całych, po 3-10k wyświetleń // Więc ściśnij tam dupsko czopie 

True może i ma trochę lat, ale naiwny jest jak zawsze [ Bez urazy ale tak jest ] ! I tak zagram na mentis, ale radzę wam się powstrzymać od takich PSEUDO YOUTUBERÓW co dają wam może z 5-15 osób [tyle co gildia weezjego ] i nic więcej, a tak to on bardziej wychodzi na plus niż wy !!

A i dla ciebie Pan "OrginMen9" szczeniaku nie będziesz mi skakał prawda boli, ale cóż trzeba to przyjąć na tą wklęsłą klatę [ Jesteś pusty tak że za pewnie tobie wjazd na taśmę w tartaku do ścinki ;)  ]

HAHAHAHAH

Tak .

3-10k wyświetlen PO KURWA UDOSTĘPNIONYM FILMEM PIŁA 15 HAHAHAHA 

pOKAZ MI POD KTÓRYM ;]

AW @ ZAPRASZAM NA SERWER

07608296593848833931.png

Rekrut
Opublikowano

@Weezy, więcej CapsLock'a... Odezwała się "gwiazda" youtube która sprzedaje się za 20zł ... Nie pierdol że tak nie jest. Co odcinek inny serwer, a gdy serwer pada, czy ktoś Cię wkurwi, namawiasz graczy do ładowania botnetem. Bo nie dasz rady wyłączyć tym botem za 2$ nawet komuś internetu. Na forum pewnego serwera jest ss jak piszesz na FP o sprzedaży strony do DDoS'ów. Szalej dalej internetowa gwiazdko a ktoś to w końcu poda i będziesz grał i nagrywał na kalkulatorze, sprzedawczyku...

@AW; Serwer polecam ! Nie patrzcie na hejty ;x Bo jest to konkurencja z innych serwerów które startują zaraz po tym, chcą was odciągnąć i zaprosić do siebie. Tylko nie mogą się pogodzić że ta zapowiedź ma 50K+ wyświetleń a ich zapowiedzi po 4k :) 

Rekrut
Opublikowano

@Weezy, więcej CapsLock'a... Odezwała się "gwiazda" youtube która sprzedaje się za 20zł ... Nie pierdol że tak nie jest. Co odcinek inny serwer, a gdy serwer pada, czy ktoś Cię wkurwi, namawiasz graczy do ładowania botnetem. Bo nie dasz rady wyłączyć tym botem za 2$ nawet komuś internetu. Na forum pewnego serwera jest ss jak piszesz na FP o sprzedaży strony do DDoS'ów. Szalej dalej internetowa gwiazdko a ktoś to w końcu poda i będziesz grał i nagrywał na kalkulatorze, sprzedawczyku...

@AW; Serwer polecam ! Nie patrzcie na hejty ;x Bo jest to konkurencja z innych serwerów które startują zaraz po tym, chcą was odciągnąć i zaprosić do siebie. Tylko nie mogą się pogodzić że ta zapowiedź ma 50K+ wyświetleń a ich zapowiedzi po 4k :) 

Opublikowano

DROGI HakeRRxYT aka WeeZyHakeR aka SlumsAttack aka LeBroN aka dno.

WeezY ty jesteś jednym wielkim zerem.. Pokazałeś swój talent YOUTUBERA, ''pseudo'' oczywiście jak wbiłeś na aurion* i żebrałeś o youtubera. Gdy moja gildia miała VIP1 a twoja VIP 2 to płakałes do adminów. Ok byłeś ytuberem dostałeś VIP1. My VIP2 i sie pogodziliśmy z tym. A ty na filmiku z zapowiedzi serwera aurio* powiedziałeś ''Jeb*ć PokazCycki soł macz''. Ty jesteś w ogóle wychowany na jakimś poziomie? Zwykły cham. Dno i metr mułu. Jesteś nikim, a udajesz kogoś lepszego. Za wysokie progi na twoje nogi chłopcze. :)

Druga sprawa.

Serwer który wpada w oko, Weezy już tam jest i mówi polecam, zapowiedź powstaje 10 minut po jego poście. ZWYKŁY SĘP NA SM'Y. Pewnie mi zaraz pojedziesz jakimś diss'em na YT xD. Chyba, że chcesz, abym Ci router spalił to zapraszam :D

Co do serwera to mam dylemat, bo administracja troszkę dziwna. Ale powodzenia. Może zagoszczę :)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale czy to jest temat: 

" Tyramy się"

"Tyramy Wezzego oraz innych"

"Tyramy się nawzajem i opowiadamy jacy to my nie jesteśmy" 

?

Nie ! A więc zamknijcie proszę mordy i nie zaśmiecajcie tematu swoimi niepotrzebnymi wypowiedziami, które zajmują tylko miejsce i nic nie wnoszą do tematu. Takie sprawy to na PW, bądź też wbijcie Sobie na ts'a potyrajcie się jeżeli wam to ma ulżyć, ale nie tutaj.

Dziękuję, dobranoc.

@ Nie, nie bawię się w moderatora, czy też kogo kolwiek innego, jednakże wkurw*a mnie to, że zapowiedź jest zaśmiecana bezsensownymi nic nie wnoszącymi postami. 

Co do serwera, to jak najbardziej polecam, postarali się, jedyne co mnie martwi to DMG poszczególnych klas, naprawdę większość graczy (moim zdaniem) patrzy na to, czy postacie są zbilansowane, czy też nie :P Chodzi mi tutaj zwłaszcza o helera, gdzie ta postać jest zaniżana i praktycznie nieużywana, a potrafi ona zdziałać cuda. Popracujcie nad tym, gdyż opłaci wam się to ! . Jeszcze raz serdecznie polecam i zapraszam gorąco !

Trzymajcie się szczała ! 

Opublikowano

DROGI HakeRRxYT aka WeeZyHakeR aka SlumsAttack aka LeBroN aka dno.

WeezY ty jesteś jednym wielkim zerem.. Pokazałeś swój talent YOUTUBERA, ''pseudo'' oczywiście jak wbiłeś na aurion* i żebrałeś o youtubera. Gdy moja gildia miała VIP1 a twoja VIP 2 to płakałes do adminów. Ok byłeś ytuberem dostałeś VIP1. My VIP2 i sie pogodziliśmy z tym. A ty na filmiku z zapowiedzi serwera aurio* powiedziałeś ''Jeb*ć PokazCycki soł macz''. Ty jesteś w ogóle wychowany na jakimś poziomie? Zwykły cham. Dno i metr mułu. Jesteś nikim, a udajesz kogoś lepszego. Za wysokie progi na twoje nogi chłopcze. :)

Druga sprawa.

Serwer który wpada w oko, Weezy już tam jest i mówi polecam, zapowiedź powstaje 10 minut po jego poście. ZWYKŁY SĘP NA SM'Y. Pewnie mi zaraz pojedziesz jakimś diss'em na YT xD. Chyba, że chcesz, abym Ci router spalił to zapraszam :D

Co do serwera to mam dylemat, bo administracja troszkę dziwna. Ale powodzenia. Może zagoszczę :)

Kolego, zacznij od siebie a dopiero potem gadaj o innych. Jakoś jak on robi filmik to 200 ludzi na luzie od niego wbije. A Tobie żal dupkę ściska bo Ci nie wyszło? rozumiem i to. A straszenie, że mu router spalisz to jest śmieszne, bo tak naprawdę to Ty jesteś zerem, które nic nie potrafi. Jeżeli masz problem daj IP TSa na PW aby nie nabijać postów.  Tyle ode mnie i trzymaj japkę krótko bo Ci ją kiedyś ktoś może obić.

Ps. Nie jestem jakimś kolegą WeeZego ale wiem jakie GP robi i takie tam.

@AW

Skąd buty na 34lvl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...