Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kłamstwa chcesz ss, dobra także życzę wam powodzenia .

Ty? Haha , wasze doświadczenie jest na poziomie hamachi ;] Sie okaże czy taki mądry będziesz;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Mam beke z tych co piszą, że serwer to dno lub, że pobugowany albo jeszcze większą gdy piszą, że administracja to nieogary i dzieci xD

Serwer jest fajnie zrobiony, jest kilka rzeczy do poprawy i kilka pojedyńczych bugów które naprawia się w 5 minut. Na becie bardzo fajnie się gra (szczególnie przez te OX'y) ale trochę ciężki jest tu exp pod względem tego, że moby dość sporo biją i jak ktoś chce brać największe spoty np. ninją to potrzebuje buffa ;d Póki co serwer na duży + ale jedyny - to to, że nie ma jeszcze Ts3 i forum ;/ Mam nadzieje, że dostaniemy je jeszcze w tym tygodniu (do niedzieli) :D

Opublikowano

Sprawa wyjaśniona z Jesionek05.  Jednak to nie była nasza wina. 

Zapraszam na ich serwer i powodzenia ! :)

Dokładnie dało sie z Daimao pogadać , wszystko wyjaśnione . Osoba godna polecenia :)

Przerwa zakończona , serwer o 21 ON . 

Zaraz na stronie pojawi się lista zmian :)

- Zmienienie strażnika od (dt i gnoli) na zwykłego , niektórzy go nie widzieli

- Zmieniony resp mobów respią sie co 5-10sek na mapach do expa

- Dodany drop z krętej doliny

- Dodany drop do dungeona ( kręta dolina) zasuszonej głowy potrzebna na dc

- Zmniejszone dmg mobów AV1

- Poprawa futrzaków

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Jest zwój zmiany skilli ? w grze / w is ?

moby podchodzą do postaci w atlantydzie ?

Nie jest dodany nigdzie. 

Podchodzą niektóre , a niektóre nie .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Nie jest dodany nigdzie. 

Podchodzą niektóre , a niektóre nie .

rozumiem że na officialu też wgl go nie bd ?

60730268349483218925.png

Opublikowano

Jedna wielka mała prośba... wyrównajcie klasy... jeśli jutro mamy testować wojny gildii, bo będzie masakra-.-

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Jedna wielka mała prośba... wyrównajcie klasy... jeśli jutro mamy testować wojny gildii, bo będzie masakra-.-

Napiszcie jaka klasa przeważa i wszelkie uwagi na temat PVP , rano się tym zajmę.

Teraz lecę bo od rana jestem , lista zmian : 

http://mentis2.pl/zmiany

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Rano/w dzień odezwę się do Ciebie w sprawie rzeczy które trzeba poprawić, lista liczy kilkanaście pkt, więc nudzić się nie będziecie :P

Nikt chyba tyle rzeczy do poprawki nie znalazł co UZ :P

a co do samych klas to już teraz mogę Ci napisać że Mental nic nie bije -.- a BM ma dużo za mocną ochronkę i skille

Do rana :D myślę, że Serverek może troszkę zamieszać w świecie privków, ale nie chwale dnia przed zachodem

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Trochę oczojebny. :D

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ten GamePlay to jakaś kpina ..

Totalna amatorka ;x
Najlepsze te paski po bokach - rozpierdoliło mnie to xD

Po rozmowie z True zachęcił mnie do nagrywania , ale zobacze jak to wyjdzie w praniu

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Powiem tak Serwer mi sie podoba.

Ale nie zagram z powodu Administracji Gry jak i TS.

Ponieważ kiedy startowały inne serwery tych Panów to wyglądało to tak, że na TS był jakiś problem pytanie to do wszystkich Adminów nie dało sie napisać.

I po tych ostatnich serwerach co startują od True to nie mam jakoś chęci zagrać na tym.

Ten GamePlay to jakaś kpina ..

Totalna amatorka ;x
Najlepsze te paski po bokach - rozpierdoliło mnie to xD

Po rozmowie z True zachęcił mnie do nagrywania , ale zobacze jak to wyjdzie w praniu

Może nie nagrywaj bo będzie mniej osób na starcie :)

Opublikowano

Ponieważ kiedy startowały inne serwery tych Panów to wyglądało to tak, że na TS był jakiś problem pytanie to do wszystkich Adminów nie dało sie napisać.

I po tych ostatnich serwerach co startują od True to nie mam jakoś chęci zagrać na tym.

A jakie inne serwery nasze startowaly ? Victoria tylko byla na ktorej nawet nie mielismy praw (Ja i Luzer) Mylisz nas chyba z aurionem bo jak pamietam tam nie dalo pisac sie do administratorow na tsie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

A jakie inne serwery nasze startowaly ? Victoria tylko byla na ktorej nawet nie mielismy praw (Ja i Luzer) Mylisz nas chyba z aurionem bo jak pamietam tam nie dalo pisac sie do administratorow na tsie.

Owszem, nie dało się pisać bo była ranga "ZAJĘTY", która blokowała PW od innych osób, każdy miał tą rangę, ponieważ ogarniali serwer, jak się sypał.

@Serwer polecam, na razie Luzer spoko koleś, rozmawiamy sobie :D.

Oby wystartował, gdzie ten TS ? ;] Bo ze stroną poleciałeś, a ts'a nie widać :v...

Czekamy. ;s

Skad truta bo nie czytałem :v.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Owszem, nie dało się pisać bo była ranga "ZAJĘTY", która blokowała PW od innych osób, każdy miał tą rangę, ponieważ ogarniali serwer, jak się sypał.

@Serwer polecam, na razie Luzer spoko koleś, rozmawiamy sobie :D.

Oby wystartował, gdzie ten TS ? ;] Bo ze stroną poleciałeś, a ts'a nie widać :v...

Czekamy. ;s

Skad truta bo nie czytałem :v.

Truta metki i bossy 95+

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Metiny w redlesie?

Nie metiny na nowych mapach.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Z tego co wiem to dzieci i ryby głosu nie mają :)

@ Zaskoczyła mnie liczba osób na becie o godzinie 22:08 dzisiaj w M1 jest 15 osób xD

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...