Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Killgui zmieniony dziękujemy za przypomnienie ;)

api729.jpg

Ts niedługo będzie miał dużo więcej slotów , ten jedynie miał być dla Administracji więc jak nie możecie wbić to nie chodzi o to, że zły adres. Tylko wszystkie sloty zajęte. 

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ponieważ  jest TRUE

A właśnie,poruszę temat True. Wszyscy którzy myślą, że jeśli jest w TEAM'ie to serwer padnie.. Głupstwa.. Jego serwery które padły oprócz Dreikona to wina techników. On jest sponsorem, który wykłada hajs i tyle. Więc, wliczając administracje która naprawdę ogarnia + świetny sponsor, serwer będzie wielki.

Pozostaje, czekać, startować i grać :)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Kiedy serwer ON ? 

Bo trochę się chcę wycwanić 

Killgui zmieniony dziękujemy za przypomnienie ;)

api729.jpg

Ts niedługo będzie miał dużo więcej slotów , ten jedynie miał być dla Administracji więc jak nie możecie wbić to nie chodzi o to, że zły adres. Tylko wszystkie sloty zajęte. 

Ts ? Podaj IP ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

eh następny serwer co dzieci zrobilii a ten damianek to za free smocze monety rozdaje grałem na ralios czy jakoś tak to dostałem 4k smoczych monet za darmo :D i temu nie zagram i nie polecam rozdaje komu chcę i co chcesz :D 

Opublikowano

eh następny serwer co dzieci zrobilii a ten damianek to za free smocze monety rozdaje grałem na ralios czy jakoś tak to dostałem 4k smoczych monet za darmo :D i temu nie zagram i nie polecam rozdaje komu chcę i co chcesz :D

Co ma wiek do serwera ? Znam ludzi 20letnich co nie ogarniaja nic. A dasz jakies dowody na Damiana ? PS Mamy logi wiec nie ma opcji by ktos cos rozdawal bo odrazu zostanie to wylapane.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Powiedz mi jak Damian może rozdać SM? Jak nie będzie miał do tego dostępu ? Nie wiem jak było na ral*** mnie ten serwer nie interesuje tu jest Mentis , a Damian nikomu nic nie rozdaje .

Dzieci 16 lat? No nie wiem jak uważasz ważne co potrafimy :) 

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Nie stawiaj serwera bo nic nie potrafisz.

Pasek hp. - mpc, wow.

Handlarze. - wow.

Bronie/zbroje. - mpc/epvp/inforge, wow.

wymieniać dalej?

Damian. - rozdawanie eq dla kolegów, prywatne postacie z setkami na wojny gildii itp.

Prmk - Ten to..

Nie polecam, nie zagram, nic nowego.

to prawda :Damian. - rozdawanie eq dla kolegów, prywatne postacie z setkami na wojny gildii itp. wlaśnie sam grałem na tym serwie i tylko damianek dawał setki i byli najlepsi oszusty i tyle 

mam scenery :D na forum ralios nie wiem czy serwer stoi ale tam wklejałem jak rozdawał gnoj jeden i tyle nie polecam i koniec tematu -.- 

Opublikowano

to prawda :Damian. - rozdawanie eq dla kolegów, prywatne postacie z setkami na wojny gildii itp. wlaśnie sam grałem na tym serwie i tylko damianek dawał setki i byli najlepsi oszusty i tyle 

Człowieku co mnie obchodzi gdzie i kiedy coś rozdawał? Tutaj żaden z administracji nie będzie miał dostępu do komendy /item...

Damian , nie ma już nic wspólnego z Ra***

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

@UP

IP ts :  ts16.net-speak.pl:6350

Na razie jest mało slotów. Już sponsor załatwia więcej. Spokojnie :)

Widze, że na każdym serwie liżesz dupe administracji, żałosna jest Twa osoba ;)

Opublikowano

Człowieku co mnie obchodzi gdzie i kiedy coś rozdawał? Tutaj żaden z administracji nie będzie miał dostępu do komendy /item...

Jesionek spokojnie, bo ci żyłka pęknie weź zluzuj majty i chill chłopie. Ma prawo pisać co widział/słyszał o kimś z administracji prawda? Tak samo jak ty masz prawo przekazać mu info ,że teraz tylko niektórzy z WAS będą mieli komendę /item. Więc ja się pytam po jaką cholerę się tak unosisz ? :).Ja od siebie życzę wam powodzenia bowiem dla mnie wiek nie gra roli,a 2 sprawa jest taka ,że jakby niektórzy nie pamiętali to xenoxa postawił 14-latek :).

Opublikowano

Nie no tu się musze zgodzić.

Damian sprzedawał eq z hajs każdy o tym wiedział.

Tutaj też ma komende /item.

Opublikowano

Drogi panie Shaggy...

Zacznijmy od tego, że nie sprzedawałem żadnego eq. Nie wiem co ty sobie myślisz oraz twoi chorzy gracze. Nic nie sprzedawałem. Byłem uczciwy wobec graczy oraz Ciebie.

A to że na paypalu miałem troszkę więcej pieniędzy to nie oznacza że sprzedawałem EQ :) Mówiłem Ci, skąd je mam. Zresztą, nie będę się tłumaczył takiemu gnojowi jak Ty. 

Drugą sprawą jest to iż mówisz że mam dostęp do komendy item. Sory bardzo ale chyba nie jesteś jasnowidzem. To głównie przez Ciebie zmieniliśmy sponsora bo nas zastraszałeś. Niestety, taka jest prawda. A teraz proszę, idź sobie "hejtuj" Ar3lka ponieważ Cie "wydymał" . - I bardzo dobrze zrobił. Teraz, zrobił bym dokładne to samo co on. Znamy się prawie rok a ty mi robisz na złość i zniechęcasz naszych graczy. Po co to robisz? Z zazdrości?. Tak jak mówiłem, idź hejtuj Ar3lka bo on ma o niebo lepszy serwer od Twojego i może się okazać że u niego będzie grało 5x więcej osób niż u Ciebie. Pozdro panie techniczku. I błagam Cie Dominik.. odwal się od nas i nie wymyślaj głupot na mój temat. Dzięki buraku. A to 40zł nie wiem za co moge Ci oddać nawet teraz. Nie przekupisz mnie. Sory ale to ty lecisz na hajs, a nie ja. Aczkolwiek oba projekty nie są lepsze od Mentisa więc nie musimy się niczego obawiać.

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Polecam serwer, zagram, jest chunjo? :)

Nie ma chunjo sa 2 krolestwa (Shinsho i Jinno)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Na bete to normalnie bedzie rejestracja na str. głównej czy do was trzeba napisac ?

Na gorszy hosting to już się nie dało w grać tego clienta ^.-

Opublikowano

Na bete to normalnie bedzie rejestracja na str. głównej czy do was trzeba napisac ?

Na gorszy hosting to już się nie dało w grać tego clienta ^.-

Przepraszam , ale multiupload mi sie zacina przy wrzucaniu jutro pojawi się na innych hostingach . 

Powinna już być strona główna z rejestracją .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Ten efekt który nałożyliście na ss wygląda tak żałośnie że szkoda gadać, psuje cała prezentacje. Co do serwera nie pier/dol że nie reaktywacja bo widać że pliki tego całego auriona tylko kilka drobnych zmian widać. Mam nadzieje że chociaż bugi naprawiliście i nie będzie tak jak z 3 poprzednimi serwerami na których true był sponsorem. Oczywiście nie mówię że to wina true bo on tylko wykłada kasę, ale raczej tego że dobiera nie właściwe osoby ;)

Opublikowano

Ten efekt który nałożyliście na ss wygląda tak żałośnie że szkoda gadać, psuje cała prezentacje. Co do serwera nie pier/dol że nie reaktywacja bo widać że pliki tego całego auriona tylko kilka drobnych zmian widać. Mam nadzieje że chociaż bugi naprawiliście i nie będzie tak jak z 3 poprzednimi serwerami na których true był sponsorem. Oczywiście nie mówię że to wina true bo on tylko wykłada kasę, ale raczej tego że dobiera nie właściwe osoby ;)

Czlowieku.. Drobne zmiany ? I naprawde za przeproszeniem z dupy bysmy zwieli Ci pliki auriona.. Skoro my do True napisalismy po skonczeniu projektu.. Nie rozumiem Ciebie jakies moze uzasadnienie ? A to ze przypomina troche auriona bo sa futrzaki to nie znaczy ze sa to pliki auriona ! Wiec czlowieku nie plec bzdur bo idzie oszalec piszac to 5-iatej osobie z rzedu. I moge zawdzieczyc ze True nie rozdaje rzeczy,plikow serwera auriona. Koniec z tym aurionem i tyle.

@ 2x UP

Beta zamknieta juz byla 

Teraz bedzie beta dla kazdego kto chce testowac :)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ta beta dla kazdego będzie przez jakiś czas, a potem przed startem serwera będzie usuwanie kont czy reset postaci ?

Opublikowano

Ta beta dla kazdego będzie przez jakiś czas, a potem przed startem serwera będzie usuwanie kont czy reset postaci ?

Tak beta bedzie dla kazdego a przed startem serwera usuwamy wszystkie konta.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Widze, że na każdym serwie liżesz dupe administracji, żałosna jest Twa osoba ;)

Czego ty się spodziewałeś, że on wbije i nie będzie chciał moda lub innych rang ? To było wiadome to jest CR7 aka 13 lat .

Nie ma chunjo sa 2 krolestwa (Shinsho i Jinno)

To Chunjo zawitam ; ) 

Tak beta bedzie dla kazdego a przed startem serwera usuwamy wszystkie konta.

Upneliście już tego clienta ? Co miał być wczoraj +/- 24:00, bo zachciało mi się grać ; ) I przy okazji wyłapać kilka bugów 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Klient na bete już dostępny jutro będzie na innych hostingach , start bety jutro godzina 18 !

DL: 

https://mega.co.nz/#!CtQlmBTT!tr7_aWPjAOPRcpX1kpJ55Nn9BSxVveZhfCTgCLMKdcs

Skan: 

lu665n9r8v6h.png

Tutaj masz clienta ;)

Chunjo nie ma jest tylko jinno i shinsho.

@ Dzis client bedzie na innych hostach.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...