Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytając ten temat spadłem z krzesła.

Prmk, jesionek chcecie IP waszego ts'a ? Chętnie wam go podam, jeszcze reklama Dreikona tam jest.

Poda wam ip, jak zrobi strone? Ona już jest, z trzech innych projektów. Pewnie wam poda jak administracji auriona - 5 dni po ttm jak mial ją dać do użytku. Forum? Pewnie też po starcie, ale będzie przyciągał jak na aurionie, pierw poczeka jak serwer padnie.

Rob ssy wszystkich tabelek, bo dziwnym trafem na aurionie duchy zmienily % z mooba.

@Serwer polecam, administracja fajna, ale długo się nie utrzyma.

Jesionek, sam wiesz lubie cie, to nie hejt a prawda.

Za ile odpowiedz true? 1h,2h,3h? ;)

Nie pisz do ludzi ze zobaczymy ile serwer bd stał, wtedy będziemy się śmiać, bo to max tydzień.

Zaraz będzie, ze true sie wywiazal itp... no raczej bo wszysrko ma sprzed 3 projektów.

Jak smok potrzebował pomocy true, dzwonił o strone czy forum to jakos nie odbierał :/

Na ts tez go nie bd, na dreikonie siedzi.

Bedzie fajnie, jak bd sabotowacrwee, a potem bd wchodził Azoom z dreikona i bd z wami gadal, ze naprawi wam serwer za % z is.

Oczywiscie wszystko. na reklame dreikona.

Czekam na hejty.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się zapowiada ;d Chętnie zagram ale mam pytanie ;p bony będą wchodzić w maksymalnych wartościach?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ja bym jeszcze dodał zmianke skili jeśli ma być pvp 

ojjjj nie chcesz grać np. bm'em to męcz się bm'em ;)

Opublikowano

Czytając ten temat spadłem z krzesła.

Prmk, jesionek chcecie IP waszego ts'a ? Chętnie wam go podam, jeszcze reklama Dreikona tam jest.

Poda wam ip, jak zrobi strone? Ona już jest, z trzech innych projektów. Pewnie wam poda jak administracji auriona - 5 dni po ttm jak mial ją dać do użytku. Forum? Pewnie też po starcie, ale będzie przyciągał jak na aurionie, pierw poczeka jak serwer padnie.

Rob ssy wszystkich tabelek, bo dziwnym trafem na aurionie duchy zmienily % z mooba.

@Serwer polecam, administracja fajna, ale długo się nie utrzyma.

Jesionek, sam wiesz lubie cie, to nie hejt a prawda.

Za ile odpowiedz true? 1h,2h,3h? ;)

Nie pisz do ludzi ze zobaczymy ile serwer bd stał, wtedy będziemy się śmiać, bo to max tydzień.

Zaraz będzie, ze true sie wywiazal itp... no raczej bo wszysrko ma sprzed 3 projektów.

Jak smok potrzebował pomocy true, dzwonił o strone czy forum to jakos nie odbierał :/

Na ts tez go nie bd, na dreikonie siedzi.

Bedzie fajnie, jak bd sabotowacrwee, a potem bd wchodził Azoom z dreikona i bd z wami gadal, ze naprawi wam serwer za % z is.

Oczywiscie wszystko. na reklame dreikona.

Czekam na hejty.

Eh,wracam zmęczony i już widzę hejt od kolegi Smoka aka Athlety i muszę odpisywać...To się nazywa uprzykrzanie życia,idź do smoka o prawa autorskie do plików,i powiedz żeby napisał Ci jakiś paragraf na "nękania osoby" w tym przypadku Ty mnie,bo sie idealnie dobraliście...:)

"Prmk, jesionek chcecie IP waszego ts'a ? Chętnie wam go podam, jeszcze reklama Dreikona tam jest. "

Dawaj mordix podawaj bo tym to mnie zadziwiłeś,szkoda że tamten VPS od Auriona już minął :/ No ale dobra,to taka WIELKA RÓŻNICA! :D

"Poda wam ip, jak zrobi strone? Ona już jest, z trzech innych projektów. Pewnie wam poda jak administracji auriona - 5 dni po ttm jak mial ją dać do użytku. "

Nie rozumiem co jest w tym dziwnego? :D

Mam 2 strony do wyboru dla każdego serwera który sponsoruje,i według upodobania technika wgrywam ją na hosting po czym podpinam.To jest zarzut czy pytanie?

"Forum? Pewnie też po starcie, ale będzie przyciągał jak na aurionie, pierw poczeka jak serwer padnie."

Jak każdy mój serwer który sponsoruje oferuje MyBB po kilku dniach od startu kupuje IPB (Czytaj oferte mojego sponsoringu z zrozumieniem zanim coś napiszesz)...

"Rob ssy wszystkich tabelek, bo dziwnym trafem na aurionie duchy zmienily % z mooba."

A może Athleta nie umiał kliknąć magicznego przycisku zapisz?Bo w nim mnie już nic nie zdziwi ^ ^

"Jak smok potrzebował pomocy true, dzwonił o strone czy forum to jakos nie odbierał :/

Na ts tez go nie bd, na dreikonie siedzi."

No racja,racja,nigdy od niego nie odebrałem.Dziennie dzwoniliście po 15 razy,z czego 13 odbierałem.

Słaba średnia nieprawdaż?Co do TS3-Chłopaki sami się przekonają ile czasu siedze na TeamSpeaku,ale dobrze że jeszcze nie widziałeś a już masz swoją wersje :D

Na koniec mały dogryzek :)

hbxcja.jpg

Tutaj chłopaki mają po 16 lat i zrobili serwer,mam nadzieję że dobry,też coś misiek zrób z swoim życiem a nie szukasz zaczepki na siłę w moją strone na forum bo Ci to po prostu nie wychodzi...Nic sensownego nie napisałeś,tylko stek jakiś swoich wniosków wyciągnietych z d..:)

Pozdrów Smoka aka Athlete ,wraz z waszą HiFi,szukajcie dalej praw autorskich do plików :)

Pozdrawiam!

True :)

Opublikowano

Fajnie się zapowiada ;d Chętnie zagram ale mam pytanie ;p bony będą wchodzić w maksymalnych wartościach?

Tak bony wchodzą maksymalnie.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Co do sygnatury Administratora - nie wykonałeś tych plików, jeden z questów ( z tego co widzę w prezentacji ) został ukradziony z Auriona, bez zgody autora ;), brak pomysłów chłopcy ?

Ramka questów,

nie mogło być gorszego rozwiązania jak przeźroczysta tekstura, której mimo zastosowania kolorowych czcionek nic nie skoryguje.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Co do sygnatury Administratora - nie wykonałeś tych plików, jeden z questów ( z tego co widzę w prezentacji ) został ukradziony z Auriona, bez zgody autora ;), brak pomysłów chłopcy ?

Ramka questów,

nie mogło być gorszego rozwiązania jak przeźroczysta tekstura, której mimo zastosowania kolorowych czcionek nic nie skoryguje.

Powiedz jaki quest Smoczku590 ;)

@ Zrob lepszy. 

@ Cos wam nie pasuje ? albo czegos brakuje prosimy pisac moze to zmienimy.

smok590

2014-02-18 16:43:20

Wstawie kiedys dowody.

A wiec czekamy na dowody ze True cie oszukal ;)

smok590

2014-02-16 13:44:39

daj mi jego login to dam ub tylko ma dzisiaj sie przyznać i powiedzieć że przerpaszam Athletę, miśka, skrzypka,ukeya i enzo

UB za przeprosiny ;))

Jezeli jeszcze cos to powysylam kolejne rozmowy lub zrobie to na ssie.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ramka questów,

Hahahah oj Smok widzę Aurion się zleciał... Jak ja nie wykonałem plików to kto ? Który quest został ukradziony :)?

Dobra przyszłeś hejtować? A chaneli nie potrafiłeś zrobić stabilnych..

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Powiedz jaki quest Smoczku590 ;)

@ Zrob lepszy. 

@ Cos wam nie pasuje ? albo czegos brakuje prosimy pisac moze to zmienimy.

Hahahah oj Smok widzę Aurion się zleciał... Jak ja nie wykonałem plików to kto ? Który quest został ukradziony :)?

Oboje nie znacie sytuacji, która zaszła.

Symbole zwierząt panowie ;), rzeczywiście autorsko.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Oboje nie znacie sytuacji, która zaszła.

Symbole zwierząt panowie ;), rzeczywiście autorsko.

I symbole zwierząt to Twój quest ? Tak to bardzo ciekawe.. 

Zacznijmy , po pierwsze skąd bym miał pliki Auriona żeby mieć questa?

Po drugie co trudnego napisać questa?

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Przyszedłeś*.

To nie zmienia faktu, że to system wykonany przez @The Home  ;)

Jak mówiłem, polecam serwer, ale to pewnie kolejna reklama ;D.

Co do tego " Najpierw oferuje MyBB " to jest oferta ? :D Jak ten silnik każdy idiota może mieć...

"Gdy serwer stoi kupuje IP.B" ciekawe, od Środy pisałeś <Jutro forum> doszło do poniedziałku, czy wtorku nie pamiętam już... a forum nie było ;)

Często na TS? Siedziałeś jak GumiS zaczal Ci maszyne napie3dalać, albo żeby z Azoomem pogadać ;) Jeżeli już byłeś to na Away. ;)

Nie polecam sponsora :>

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

I symbole zwierząt to Twój quest ? Tak to bardzo ciekawe.. 

Zacznijmy , po pierwsze skąd bym miał pliki Auriona żeby mieć questa?

Po drugie co trudnego napisać questa?

Nie wiem skąd możesz go mieć, może współpracujesz z Patrykiem ~?

Nic trudnego w napisaniu, ale widzę, że trudność sprawia Wam wykreowanie własnego pomysłu, skoro nawet questy kopiujecie to ciekawe co będzie kiedy przyjdzie pora na aktualizacje, z Dreikona weźmiecie ? 

67248792843061145727.png

Opublikowano

Nic trudnego w napisaniu, ale widzę, że trudność sprawia Wam wykreowanie własnego pomysłu, skoro nawet questy kopiujecie to ciekawe co będzie kiedy przyjdzie pora na aktualizacje, z Dreikona weźmiecie ? 

Człowieku system wymiany Pet za item wiesz na ilu serwerach jest?

No , ale wiesz myślisz , że to jest autorskie quest do napisania w 3minuty :) . Hejtujesz bo nie udało Ci się z Aurionem i zamknąłeś serwer, bez chęci naprawy chaneli.. Może nie umiałeś? 

Już nie odpiszę na Twoje wypowiedzi , pisz co chcesz pokazałeś co potrafisz na swoim projekcie .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Przyszedłeś*.

To nie zmienia faktu, że to system wykonany przez @The Home  ;)

Jak mówiłem, polecam serwer, ale to pewnie kolejna reklama ;D.

Co do tego " Najpierw oferuje MyBB " to jest oferta ? :D Jak ten silnik każdy idiota może mieć...

"Gdy serwer stoi kupuje IP.B" ciekawe, od Środy pisałeś <Jutro forum> doszło do poniedziałku, czy wtorku nie pamiętam już... a forum nie było ;)

Często na TS? Siedziałeś jak GumiS zaczal Ci maszyne napie3dalać, albo żeby z Azoomem pogadać ;) Jeżeli już byłeś to na Away. ;)

Nie polecam sponsora :>

No i co z tego że silnik jest ogólny dostępny?Oferuje forum na MyBB i tyle,twoje "docinki" zostaw nauczycielom w gimbazie ;)

No widzisz,najwyraźniej serwer stał na tyle nie stabilnie że bałem się wydawać 600zł na licencje po jednym dniu więc dałem sobie czas.

A Ty myślisz ze tylko Gumiś nawalał w maszyne? :D +Te smieszne ataki nic nie robiły maszynie,ja gadałem z nim tylko dla czystej beki jak każdy słyszał będąc przy rozmowie i każdy się śmiał :)

Uwierzysz ze teraz na Drei... też jestem na Away?

Czuje kolejny spisek!

Drogi Smoku,pomijając fakt że założyłeś nowo konto na MPC bo widzę tamten nick się źle kojarzył to mogę zagwarantować z ręka na sercu iż żadna część Auriona nie trafiła w ręce nikogo z tego Teamu :)

Pozdrawiam

[HA]True

Opublikowano

Człowieku system wymiany Pet za item wiesz na ilu serwerach jest?

No , ale wiesz myślisz , że to jest autorskie quest do napisania w 3minuty :) . Hejtujesz bo nie udało Ci się z Aurionem i zamknąłeś serwer, bez chęci naprawy chaneli.. Może nie umiałeś? 

Już nie odpiszę na Twoje wypowiedzi , pisz co chcesz pokazałeś co potrafisz na swoim projekcie .

To jest dyskusja, czy zapowiedź ?

Z pewnością nie dot. Auriona.

Nazwa przedmiotu "Symbole Zwierząt", sama sugeruje wykorzystanie moich pomysłów, które tchnąłem w swój projekt.

No i co z tego że silnik jest ogólny dostępny?Oferuje forum na MyBB i tyle,twoje "docinki" zostaw nauczycielom w gimbazie ;)

No widzisz,najwyraźniej serwer stał na tyle nie stabilnie że bałem się wydawać 600zł na licencje po jednym dniu więc dałem sobie czas.

A Ty myślisz ze tylko Gumiś nawalał w maszyne? :D +Te smieszne ataki nic nie robiły maszynie,ja gadałem z nim tylko dla czystej beki jak każdy słyszał będąc przy rozmowie i każdy się śmiał :)

Uwierzysz ze teraz na Drei... też jestem na Away?

Czuje kolejny spisek!

Drogi Smoku,pomijając fakt że założyłeś nowo konto na MPC bo widzę tamten nick się źle kojarzył to mogę zagwarantować z ręka na sercu iż żadna część Auriona nie trafiła w ręce nikogo z tego Teamu :)

Pozdrawiam

[HA]True

A.D. 2

Nie mam żadnej pewności, że nic nie wykorzystałeś, a ufać Ci ... zapewne nikt już nie będzie.

-

Koniec spamu, tego temu (tj. Auriona, autorstwa).

67248792843061145727.png

Opublikowano

Ale Wy macie problemy -.- jaka to różnica ?? 

Jeśli serwer nie postoi dłużej niż 2-3 tygodnie, to i tak pójdzie na śmietnik, a jeśli ktoś nie zaczął grać na jakimś Dreikonie czy innym czymś to tam nie pójdzie po usłyszeniu reklamy:

"Idź na Dreikon, bo tam lepiej" -.-

Widać, że połowa sprzeczających ciągle "dojrzewa"...

Zadałem Adminom pytanie co do liczby królestw... bo są sprzeczności... ale na to odpowiedzi nie dostałem, a sprzeczacie się o tak bezsensowne rzeczy -.- TYLKO TAK DALEJ :)

GRACZE TO DOCENIĄ :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Ramka questów,

Pod spodem questa jest ustawione czarne tło z odpowiednim kryciem które jest dopasowane aby ramka nie zmywała się z napisami.

Zresztą, patrz na ss z wyborem skilli.

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Ale Wy macie problemy -.- jaka to różnica ?? 

Jeśli serwer nie postoi dłużej niż 2-3 tygodnie, to i tak pójdzie na śmietnik, a jeśli ktoś nie zaczął grać na jakimś Dreikonie czy innym czymś to tam nie pójdzie po usłyszeniu reklamy:

"Idź na Dreikon, bo tam lepiej" -.-

Widać, że połowa sprzeczających ciągle "dojrzewa"...

Zadałem Adminom pytanie co do liczby królestw... bo są sprzeczności... ale na to odpowiedzi nie dostałem, a sprzeczacie się o tak bezsensowne rzeczy -.- TYLKO TAK DALEJ :)

GRACZE TO DOCENIĄ :)

W Killgui zostało usunięte już chunjo, dzięki za przypomnienie :)

Królestwa to : Jinno i Shinso

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Z czystego lenistwa nie będzie mi się chciało dropić broni 65+ oraz 75+ no i stalek.

Wiec takie pytanie, gdzie będą dopić?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Z czystego lenistwa nie będzie mi się chciało dropić broni 65+ oraz 75+ no i stalek.

Wiec takie pytanie, gdzie będą dopić?

Będą dropić z red lasu, z mapy od 86 lv :) . Poziom naprawdę leci szybko więc to nie jest żadnym wyzwaniem . Bronie 65 ze szkatułek u npc bosów.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

ZAPRASZAM GORĄCO NA SERWER.

Administracja jak na swój wiek daje rade :)

Przesiaduje z nimi na TS i są bardzo przyjemni.

ZAPRASZAM !!!

@Edit

Powiekszcie już tego TS bo nie mam jak wbić.

5 to za mało :D

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

ZAPRASZAM GORĄCO NA SERWER.

Administracja jak na swój wiek daje rade :)

Przesiaduje z nimi na TS i są bardzo przyjemni.

ZAPRASZAM !!!

@Edit

Powiekszcie już tego TS bo nie mam jak wbić.

5 to za mało :D

Wiemy  :D  Sponsor przygotowuję większego TS. Już wkrótce podamy wam jego adres  :rolleyes:

19739262381075596135.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...