Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam tu grać , Admin to dzieciak nie zna sie kompletnie na tym co robi:) ... 

Tyle ode mnie prezka z painta? Samo mówi za siebie ..

Wypowiedz pana jesionka w prezce IxPMT2 :)

Zemsta gimbuska :P Widać, że dzieciak i nie ogarnie serwa.

EDIT:

Gościu sam niszczysz sobie reputacje serwa :)

Yo nigga :D

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer będzie godny grania na nudne dni, z MrLuzerem da się pogadać na normalnym poziomie więc zapraszam. Serwer tak szybko nie padnie, True sprawdzi teraz na czym stoi. :)  Pozdrawiam!

Opublikowano

Czytaj z zrozumieniem :) True jest zaufany i zna się na tym co robi.

Do serwera prawie każdy ma urazę. 

Powiem tyle jest dużo gotowców, a nawet więcej pada :)

Na starcie przewiduję 200+ ludu.

Serwer to głównie Warum/Avestia.

Podziękuje za grę, jeśli postoi 1miesiąc to wbije :)

I tak wgl. to nas to nie obchodzi, że ty takiego czegoś nie lubisz "Ja przyjmuje krytyke , tylko wkurza mnie pisanie że serwer postoi max 1tyg-2"

Szczerze mówiąc serwer to dno :) jeśli zrobicie coś swojego np:pety, zbroje, bronie czy też mapy to wbije ludzi, ale tak to nie ma szans

1. Kto ma uraze ? Hejterzy.. Rozumiem ludzi ktorzy by napisali co im nie pasuje ale nie hejterow ktorzy nas nie znaja i nic o nas nie wiedza.. Mielismy pisac wiek 19l ? Lepiej napisac chyba prawde przynajmniej ja tak to rozumiem.

2. Wiesz co to jest gotowiec ? (Np bierzesz pliki derina tak jak ty to robisz i odpalasz to jest gotowiec) A jezeli robisz serwer i dodajesz do niego rzeczy.

3. Przewidujesz...

4. Co widzisz tu z waruma/avesti ? tak zapomnialem hejt bez uzasadnienia

Zobacz sobie swoje serwery a nasze ; ) Swoja grafike a grafike Damiana.

@ Averast 

Serwer nie jest robiony dla $$$$ Chcemy wykupywac reklamy oraz rozne nowosci. 

Forum robimy. Ts3 jest na 5slotow. Pierw True zrobi strone a potem ts3.

@ Czekamy na strone Oskar upnie clienta (MrLuzer) i odpalamy BETE (Dedyk)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

1. Kto ma uraze ? Hejterzy.. Rozumiem ludzi ktorzy by napisali co im nie pasuje ale nie hejterow ktorzy nas nie znaja i nic o nas nie wiedza.. Mielismy pisac wiek 19l ? Lepiej napisac chyba prawde bynajmniej ja tak to rozumiem.

2. Wiesz co to jest gotowiec ? (Np bierzesz pliki derina tak jak ty to robisz i odpalasz to jest gotowiec) A jezeli robisz serwer i dodajesz do niego rzeczy.

3. Przewidujesz...

4. Co widzisz tu z waruma/avesti ? tak zapomnialem hejt bez uzasadnienia

Zobacz sobie swoje serwery a nasze ; ) Swoja grafike a grafike Damiana.

@ Averast 

Serwer nie jest robiony dla $$$$ Chcemy wykupywac reklamy oraz rozne nowosci. 

Forum robimy. Ts3 jest na 5slotow. Pierw True zrobi strone a potem ts3.

@ Czekamy na strone Oskar upnie clienta (MrLuzer) i odpalamy BETE (Dedyk)

Prmk nie broń się bo i tak wasz technik już się popisał :)

Moje prezki są hamachi, a więc nie potrzebuje PRO ELO grafiki.

A myślisz, że hamachi to musi być jakiś złączony serwer z innymi?

Hamachi powstawały na gotowcach i nikt nie miał nic przeciwko.

Serwery hamachi są robione dla zabawy, a więc nie trzeba np. robić sklejki jak wy.

Tyle na temat :)

Opublikowano

Prmk nie broń się bo i tak wasz technik już się popisał :)

Moje prezki są hamachi, a więc nie potrzebuje PRO ELO grafiki.

A myślisz, że hamachi to musi być jakiś złączony serwer z innymi?

Hamachi powstawały na gotowcach i nikt nie miał nic przeciwko.

Serwery hamachi są robione dla zabawy, a więc nie trzeba np. robić sklejki jak wy.

Tyle na temat :)

Czlowieku powiem Ci tyle wyjdz.

Czym nasz technik sie popisal ? 

Prezka na hamachi powinna jakos wygladac a nie za kradniesz z innych prezentacji belki nie umiesz dodac kanalu alfa i wstawiasz belki z bialym tlem

Nie kazdy hamachi byl na gotowcu np nasz (Ceriamt2) 

@ Tyle na temat juz nie mam zamiaru tobie odpisywac bo to nie ma sensu.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Czlowieku powiem Ci tyle wyjdz.

Czym nasz technik sie popisal ? 

Prezka na hamachi powinna jakos wygladac a nie za kradniesz z innych prezentacji belki nie umiesz dodac kanalu alfa i wstawiasz belki z bialym tlem

Nie kazdy hamachi byl na gotowcu np nasz (Ceriamt2) 

@ Tyle na temat juz nie mam zamiaru tobie odpisywac bo to nie ma sensu.

Ja tobie też, ale napisze

Mam gdzieś waszego hamachi, czytaj z zrozumieniem PO RAZ 2 TO PISZE, a nie odrazu piszesz o czymś czego nie wiesz :)

mam gdzieś ten serwer, żeby nie wyrażać się brzydko... Nie będę komentował już, ale serwer pisany pa$$$$$$ją

Opublikowano

Może tak zamiast hejtować jeden z drugim wyraźcie opinie co do servera oraz prezentacji a nie czepiacie się Administracji wraz ze sponsorem ...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przerobione pliki Auriona ;)

Nie to nie sa pliki Auriona ? Nie posiadamy tych plikow. 

Serwer przypomina troche Auriona poniewaz bylo tam kilka ciekawych rzeczy i przyciagnelo duza rzesze ludzi. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Polska była by dziwnym krajem bez tych hejterów , powiem Ci tak najlepiej to umiesz hejtować zrób taki serwer a potem pisz i sie wymądrzaj . Co do True to nie zależy od niego czy padnie czy nie , ostatnie projekty to wina techników .. Za max tydzień padnie ? Gratuluję , że umiesz przewidzieć przyszłość zobaczymy kto będzie miał racje :)

Komentarz użytkownika @Artikuno1995 nie jest hejtem tylko uzasadnioną negatywną opinią.

Polecam zapoznać się ze znaczeniem słów których używasz.

Moim zdaniem serwer się nie wyróżnia niczym więc jakiegoś szału bym się nie spodziewał. Aktualizacje będą zależne od tego czy ktoś coś na mpc / epvp udostępni.

Tak, to też jest negatywny komentarz a nie hejt.

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Komentarz użytkownika @Artikuno1995 nie jest hejtem tylko uzasadnioną negatywną opinią.

Polecam zapoznać się ze znaczeniem słów których używasz.

Moim zdaniem serwer się nie wyróżnia niczym więc jakiegoś szału bym się nie spodziewał. Aktualizacje będą zależne od tego czy ktoś coś na mpc / epvp udostępni.

Tak, to też jest negatywny komentarz a nie hejt.

Pozdrawiam.

Dziekuje za krytyke z uzasadnieniem. Kiedy dostaniemy pieniadze z is'a  to kupimy rozne rzeczy przykladowo bronie,zbroje,pety,wierzchowce i wiele wiecej. 

serwer nie jest robiony dla $$$$.. Wszystkie wplywy z is bedziemy wydawac na nowosci.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Prezentacja miła dla oka,na serwie w miarę wiele nowości + true w teamie,na 100% zagram :)

Podoba mi się ten efekt SS taki ... no zajebista grafika ^,^

Opublikowano

Wypowiedz pana jesionka w prezce IxPMT2 :)

Zemsta gimbuska :P Widać, że dzieciak i nie ogarnie serwa.

EDIT:

Gościu sam niszczysz sobie reputacje serwa :)

Człowieku, czy Ty masz ze sobą problem jakiś?

Nawet jak ma te 16 lat a ogarnia, to lepiej niż nie jeden dwudziestolatek, który nic nie ogarnia. Coś takiego jak Ty, mały troll który potrafi tylko jebać opinię serwera, jeżeli Ci coś tutaj nie pasuje - nie odwiedzaj tematu, zostaw go w spokoju, a nie sobie nabijasz na tym posty. Co do serwera, serdecznie zapraszam da się pogadać na poziomie z administracją, nie to co z djziomek123, który potrafi tylko wyciągać cytaty a sam serwera by nawet hamachi nie postawił. Pozdrawiam i zapraszam na serwer!

Opublikowano

Prezentacja jest świetna, zachęca do gry, czy z rippera będzie można dropnąć trute?

PS. True, znasz te osoby dobrze, tak dobrze aby im zaufać? Odpowiedz szczerze. Znowu jakieś dzieci po 16 lat, które jak zobaczą hajs z is to się zleją i zaczną się przekręty aby zarobić i serwer padnie..

Hm,pytanie dosyć retoryczne...

Osoby te były w team Victorii,lecz nie miały bezpośredniego dostepu do plików (maszyny

Mam szczerą nadzieję że jednak chłopaki dadzą radę i uciągną ten serwer na swoich barkach

Tak się chwalicie tym True, a tak na prawdę jest tak, że żaden serwer który sponsorował nie stał długo, sam wiem, że miał kilka projektów KTÓRE MIAŁY STARTOWAĆ, (jeden hard itp) i co? Nie startują, wy**uja was i tyle. Jak z podziałem % serwerowych? 

Team z Victorii (potwierdzone info) tyle że bez tego B coś tam nie pamiętam jak miał, i pls, nie piszcie mi tu że ja hejtuje tą prezke, bo nie hejtuje a WYRAŻAM SWOJE ZDANIE DO KTÓREGO MAM PRAWO, tak ogólnie to jak nakładasz topaz to przynajmniej umiejętnie, bo dodać gida z napisem i topaz też umiem. ;_;

Nie zagram, nic nowego co mi się tu mogło by spodobać. ;-)

"Tak się chwalicie tym True, a tak na prawdę jest tak, że żaden serwer który sponsorował nie stał długo, sam wiem, że miał kilka projektów KTÓRE MIAŁY STARTOWAĆ, (jeden hard itp) i co? Nie startują, wy**uja was i tyle. Jak z podziałem % serwerowych? "

Żeby ktoś się mną chwalił to jeszcze nie słyszałem ale miło wiedzieć że jestem dobrze postrzegany przez niektórych  ^ ^

Odpowiedź sobie sam,poczytaj większość moich postów które dot.upadku serwerów pod moim sponsoringiem

Wszystkie które upadały,zamykał je albo technik z względów braku umiejetności,albo dziecinnego zachowania,a niektórzy po jednym piwie jeśli ktoś wie kogo sugeruje.

Miałem wystawiać Bastelle-Ten HARD co tak mówisz,jednakże Joker który jest jego technikiem,zrezygnował z startem tego serwera,i projekt został po prostu zawieszony,STRASZNE!Serwer nie wystartował był tylko w zapowiedziach...

% z podziału nie jest do wglądu ludzi z zewnątrz,tylko dla osób które biorą w nim udział,tyle w temacie.

W razie jakichkolwiek wątpliwości czekam na zarzuty w moją stronę :)

@AW

Jak mi dziś dobrze pójdzie,ujrzycie stronę serwera Mentis2 i MOŻE ts3...Z DUŻYM MOŻE! :)

Opublikowano

Serwer ciekawy na pewno wbije. Będzie typowo easy czy jakieś ch*jowe że tak powiem domieszki medium czy ciul wie czego jeszcze ? 

Typowy Easy nie będzie ciężko :)

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Serwer wygląda rewelacyjnie ze strony prezentacji, zobaczymy jak to będzie po becie i officjalnym starcie ! 

Znakomicie liczę na was chłopaki nie jesteście najstarsi, ale mimo wszystko wierze w wasze umiejętności

Mega grafika obrazków !  

Typowy Easy nie będzie ciężko :)

Typowy Easy to też nie znaczy żeby wbić MAX lvl w 2-3 dni, to musi być minimum 5dni, aby serwer się nie znudził po wbiciu max lvl/eq.

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Serwer przyciąga ludzi bardzo :D nawet mnie tylko nie wiem czy admini po 16 lat dadzą rade?;d

socysty---42.png

Opublikowano

No tak mi bardziej chodzi o stronę eq jak z ulepkami bo mnie najbardziej jara wbicie lvl zrobienie eq lataniu po m1 i wojenki oczywiście :)

Jeśli z tym nie będzie nie wiadomo jak ciężko wręcz przyjemnie na pewno wbije :)

Ja osobiście nikogo nie dyskryminuje po wieku jeśli się podjęli takiego zadania to zobaczymy co pokażą czy na swój wiek są dojrzali czy typowa gimbaza. Wszystko jak zawsze okażę się w "praniu" .

Opublikowano

1. Kto ma uraze ? Hejterzy.. Rozumiem ludzi ktorzy by napisali co im nie pasuje ale nie hejterow ktorzy nas nie znaja i nic o nas nie wiedza.. Mielismy pisac wiek 19l ? Lepiej napisac chyba prawde bynajmniej ja tak to rozumiem.

Tak mnie to gryzie ze aż nie mogłem wytrzymać by nie zwrócić uwagi ! najpierw szkoła potem serw! naprawdę polecam  ogarnąć znaczenie słów bo tam zapewne chciałeś napisać PRZYNAJMNIEJ :D negatywna opinia oczywiście nie hejt xD a tak co do serwa to podoba mi się niezmiernie! na bank zawitam :) mam nadzieje ze będzie to mega serw bo aż nie ma co robić w te nudne dni :) powodzenia!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Administracja w szkole = boty na serwerze

Zobaczymy co z tego będzie wtedy wydam odpowiednią opinie

Opublikowano

Administracja w szkole = boty na serwerze

Zobaczymy co z tego będzie wtedy wydam odpowiednią opinie

Trudno, jeszcze tylko dwa lata  :P  

A tak poważnie to postaramy się aby tych "botów" było jak najmniej. ;-)

W weekendy administracja pracuje 24h na dobę.

19739262381075596135.gif

Opublikowano

Tak mnie to gryzie ze aż nie mogłem wytrzymać by nie zwrócić uwagi ! najpierw szkoła potem serw! naprawdę polecam  ogarnąć znaczenie słów bo tam zapewne chciałeś napisać PRZYNAJMNIEJ :D negatywna opinia oczywiście nie hejt xD a tak co do serwa to podoba mi się niezmiernie! na bank zawitam :) mam nadzieje ze będzie to mega serw bo aż nie ma co robić w te nudne dni :) powodzenia!

Dziekuje za uwage  "słowo często używane w złym kontekście, mylone z przynajmniej" Jakims polonista to ja nie jestem i do tego bugujaca sie klawiatura. w piatek postaram sie kupic nowa i pisac "bardziej poprawnie" Jeszcze raz przepraszam i dziekuje za uwage.

@ Averst

I To mi sie podoba. Dziekuje ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...