Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny serwer true z latwosica nie ma co się angazowac padnie na starcie :) Dwa pliki aline2 bez odbugowania i zabezpieczenia nie maja szans , wiem po sobie ;].

Pozdrawiam.

To nie sa pliki aline... Skad wiesz ze padnie na starcie ? (Od tego jest beta by wylapac all bugi)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Proponował bym zmienić tą czcionkę z metina na inną bo ta strasznie się zlewa :P

Lepsza standardowa lub tahoma ^^

Czcionka jest do wyboru , to każdy sobie wybierze jaką chce :).

Kolejny serwer true z latwosica nie ma co się angazowac padnie na starcie :) Dwa pliki aline2 bez odbugowania i zabezpieczenia nie maja szans , wiem po sobie ;].

Pozdrawiam.

Pliki mają zabezpieczenia i to nie są pliki aline , nie oceniaj po okładce ... Dziekuje za opinie :) . Co do True , jest on dobry jak nie najlepszy w tym co robi.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

To nie sa pliki aline... Skad wiesz ze padnie na starcie ? (Od tego jest beta by wylapac all bugi)

Bo wiem poprzednie dwie oslony true , victoria i aurion zostaly zgaszone raz dwa. W tym przypadku bedzie podobnie ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Bo wiem poprzednie dwie oslony true , victoria i aurion zostaly zgaszone raz dwa. W tym przypadku bedzie podobnie ;]

Teraz True podchodzi bardziej do serwerow i sprawdza czy channele nie padaja ;) Zobaczysz czy padnie i potem ocenisz (Bedzie jeszcze beta) 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Co moja osoba ma do tego że padły?

Pisze to juz chyba 30 raz pod każdym tematem jak jest takie coś w moją strone

Aurion-Technik sobie poradzić z padającymi chanelami padającymi nie potrafił po czym SAMOWOLKĄ zamknął serwer-więcej info na ten temat poszukaj sobie w dyskusja Aurion-Zamkniety temat..

Victoria-Technik tak samo,zamknał go 5minut po starcie z względu na ogromną ilosc bugów,padające chanele po czym się popłakał i uciekł od komputera...

Opublikowano

Wykupilismy reklame na stronie kamera (Prawy gorny rog)

@ Dodalismy nowe logo wyglada ono tak : 

92888313684980843504.png

@ A tutaj nowa sygnatura dla graczy :)

48444833353789686551.png

https://www.facebook.com/pages/Mentis2pl/687033098009927?skip_nax_wizard=true

Tutaj link do naszego oficjalnego fanpejdza.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

1.Czy wachlarz i dzwon ostatni set jest taki sam, czy to błąd dodania?
2. Czy ostatni set broni jeżeli się nie powiedzie u sury, to item znika?

Opublikowano

1.Czy wachlarz i dzwon ostatni set jest taki sam, czy to błąd dodania?

2. Czy ostatni set broni jeżeli się nie powiedzie u sury, to item znika?

1. Taki sam .

2. Jest 100% wiec nie ma szans ;)

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

najgorsza rzecz jaka moze byc na serwerze to 6 7 bony serw fajny ale z racji na 6 7 bony nie zagram :(

Zawsze mi serwer easy kojarzyl sie z 6-7bonem. Tutaj nie jest go wcale ciezko zdobyc a bonusy daje (staty,hp,potwory) 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Zawsze mi serwer easy kojarzyl sie z 6-7bonem. Tutaj nie jest go wcale ciezko zdobyc a bonusy daje (staty,hp,potwory) 

nie zawsze i nie chodzi mi tutaj o zdobycie a sam fakt ze one sa nie lubie a wrecz nie nawidze i zapewne nie tylko ja ale i wiele innych osób 6 7 bonów i powiedziałem serwer fajny wszystko git ale z racji ze sa 6 7 ja osobiscie nie zagram iz nie toleruje 6 7 bonu stary klimat z pl 5 bon to jest to czy to easy czy madium czy hard 5 b i na tym koniec a nie wymyslone 6 7 bony to moje zdanie inni moze lubia moze nie ale ja nie i dlatego no z przykroscia ale nie zagram oczywiscie ja wypowiadam sie za siebie i nie mam tutaj zamiaru kogos zniechecac do gry wrecz przeciwnie kto lubi serwery z 6 7 bonem prosze bardzo polecam jak najbardziej no ja niestety nie lubie

Opublikowano

Prezentacja jest świetna, zachęca do gry, czy z rippera będzie można dropnąć trute?

PS. True, znasz te osoby dobrze, tak dobrze aby im zaufać? Odpowiedz szczerze. Znowu jakieś dzieci po 16 lat, które jak zobaczą hajs z is to się zleją i zaczną się przekręty aby zarobić i serwer padnie..

ZjaranaPanda

Opublikowano

Temat niedekwatny do serwera."My tworzymy przyszlosc",chcialoby sie powiedziec przeszlosc.Serwer to nic innego jak zlepek kilku nowosci z innych projektow.Nie ma tu nic autorskiego.

Popieram, wystarczy poszukać w innych prezentacjach itp a sami zobaczycie ze to wszedzie jest, nic nowego po tym co widac w prezentacji. A co do True bo sie tak jaracie, ON JEST TYLKO SPONSOREM, co z tego ze ma Drei**** skoro mial ostatnio az 3 projekty na ktorym byl sponsorem i kazdy padl . Ja osobiscie nie zawitam bo jak widać serwer na max tydzien , zreszta wole grac na czyms kto coś sam zrobi niz na zlepkach, no i jakos mam uraz grając u 16-letnich technikach itp bo czesto te osoby są nie odpowiedzialne za to co robią itp.

Opublikowano

Prezentacja jest świetna, zachęca do gry, czy z rippera będzie można dropnąć trute?

PS. True, znasz te osoby dobrze, tak dobrze aby im zaufać? Odpowiedz szczerze. Znowu jakieś dzieci po 16 lat, które jak zobaczą hajs z is to się zleją i zaczną się przekręty aby zarobić i serwer padnie..

Dziękuje za opinie , będę się starał żeby tak nie było :) . A tak poza tym nie liczę na hajs z is'a poprostu tworzenie serwerów to dla mnie pasja i chce trzymać ten serwer jak najdłużej się da i wam dawać radość z gry .

Truta jest łatwa do zdobycia z metinów i bossów z dungeonów. 

Popieram, wystarczy poszukać w innych prezentacjach itp a sami zobaczycie ze to wszedzie jest, nic nowego po tym co widac w prezentacji. A co do True bo sie tak jaracie, ON JEST TYLKO SPONSOREM, co z tego ze ma Drei**** skoro mial ostatnio az 3 projekty na ktorym byl sponsorem i kazdy padl . Ja osobiscie nie zawitam bo jak widać serwer na max tydzien , zreszta wole grac na czyms kto coś sam zrobi niz na zlepkach, no i jakos mam uraz grając u 16-letnich technikach itp bo czesto te osoby są nie odpowiedzialne za to co robią itp.

Polska była by dziwnym krajem bez tych hejterów , powiem Ci tak najlepiej to umiesz hejtować zrób taki serwer a potem pisz i sie wymądrzaj . Co do True to nie zależy od niego czy padnie czy nie , ostatnie projekty to wina techników .. Za max tydzień padnie ? Gratuluję , że umiesz przewidzieć przyszłość zobaczymy kto będzie miał racje :)

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Tak się chwalicie tym True, a tak na prawdę jest tak, że żaden serwer który sponsorował nie stał długo, sam wiem, że miał kilka projektów KTÓRE MIAŁY STARTOWAĆ, (jeden hard itp) i co? Nie startują, wy**uja was i tyle. Jak z podziałem % serwerowych? 

Team z Victorii (potwierdzone info) tyle że bez tego B coś tam nie pamiętam jak miał, i pls, nie piszcie mi tu że ja hejtuje tą prezke, bo nie hejtuje a WYRAŻAM SWOJE ZDANIE DO KTÓREGO MAM PRAWO, tak ogólnie to jak nakładasz topaz to przynajmniej umiejętnie, bo dodać gida z napisem i topaz też umiem. ;_;

Nie zagram, nic nowego co mi się tu mogło by spodobać. ;-)

Opublikowano

Tak się chwalicie tym True, a tak na prawdę jest tak, że żaden serwer który sponsorował nie stał długo, sam wiem, że miał kilka projektów KTÓRE MIAŁY STARTOWAĆ, (jeden hard itp) i co? Nie startują, wy**uja was i tyle. Jak z podziałem % serwerowych? 

Team z Victorii (potwierdzone info) tyle że bez tego B coś tam nie pamiętam jak miał, i pls, nie piszcie mi tu że ja hejtuje tą prezke, bo nie hejtuje a WYRAŻAM SWOJE ZDANIE DO KTÓREGO MAM PRAWO, tak ogólnie to jak nakładasz topaz to przynajmniej umiejętnie, bo dodać gida z napisem i topaz też umiem. ;_;

Żaden serwer który padł to nie wina True i proszę was nie mówcie o nim takiego czegoś , bo on swoje zadanie zawsze spełnił ( Dał dedyka + zabezpiecznia , strone , forum i ts3) .. A to administratorzy serwerów nie spełnili swoich obowiązków.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Z strony techników serwera wielka obraza dla innych ...

Zniechęca to do gry.

Bowiem:

Serwer to zlepka innych np: Aline2, avestia itd.

Nie zagram, gdyż serwa prowadzą dzieci .. Serwer można zrobić ale po tym jak osiągniecie 18 lat :)

Tak jak pisałem, pan Technik "Jesionek05" Nie umie przyjąć krytyki nie to co prmk :)

Serwer postoi z 2tyg. max.

Zapomniałem wspomnieć, że True to wspaniały sponsor i zna się na tym co robi :)

PS True robisz bułeczki nadal ^^?

Yo nigga :D

Opublikowano

Zniechęca to do gry.

Bowiem:

Nie zagram, gdyż serwa prowadzą dzieci .. Serwer można zrobić ale po tym jak osiągniecie 18 lat :)

Tak jak pisałem, pan Technik "Jesionek05" Nie umie przyjąć krytyki nie to co prmk :)

Tak , może powiedzmy tak samo na inne serwery że zlepka bo mają coś takiego samego ? Proszę Cię ...

Czyli sądzisz, że zle zrobilismy podając wiek :) .. Lepiej było mówić ze mamy 18+ ? ... Nie oceniaj po wieku ludzi , bo wiem napewno dużo więcej niż nie jeden technik .

Ja przyjmuje krytyke , tylko wkurza mnie pisanie że serwer postoi max 1tyg-2 bo się sam przekonasz i zobaczymy kto się będzie śmiał :).

Nie ma to jak hejtowanie sponsora który nie ma nic do rzeczy :) , ale Ty masz już wrodzoną zawiść jak widać.

PS Jak tam Twoje gotowce na hamachi ^^?

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Team z victori to ja i Oskar (UPS, MrLuzer)  Chociaz my nie mielismy nawet nadanych praw na dedyku..

Czy wiek mowi o wszystkim ? My inwestujemy wlasne pieniadze w reklame (kamer) i wykupimy duzo wiecej za zarobiona kase z is'a wykupujemy reklamy u yt'berow oraz rozne nowosci do gry. Serwer robimy z pasji...

@ 2up

Niecchce byc chamski ale widziales swoje serwery ? gotowy derin..

Co do Oskara to potrafi przyjmowca krytyke tylko to jest denerwujace jak kazdy pisze max 1-2tyg. 

Czy wy ludzie zrozumiecie ze SPONSOR zrobil to co powinien ? Dal dedyka,zabezpieczyl go,dal stronke,ts3  zaden serwer ktory sponsorowal True nie padl przez ddosy. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak , może powiedzmy tak samo na inne serwery że zlepka bo mają coś takiego samego ? Proszę Cię ...

Czyli sądzisz, że zle zrobilismy podając wiek :) .. Lepiej było mówić ze mamy 18+ ? ... Nie oceniaj po wieku ludzi , bo wiem napewno dużo więcej niż nie jeden technik .

Ja przyjmuje krytyke , tylko wkurza mnie pisanie że serwer postoi max 1tyg-2 bo się sam przekonasz i zobaczymy kto się będzie śmiał :).

Nie ma to jak hejtowanie sponsora który nie ma nic do rzeczy :) , ale Ty masz już wrodzoną zawiść jak widać.

Czytaj z zrozumieniem :) True jest zaufany i zna się na tym co robi.

Do serwera prawie każdy ma urazę.

Powiem tyle jest dużo gotowców, a nawet więcej pada :)

Na starcie przewiduję 200+ ludu.

Serwer to głównie Warum/Avestia.

Podziękuje za grę, jeśli postoi 1miesiąc to wbije :)

I tak wgl. to nas to nie obchodzi, że ty takiego czegoś nie lubisz "Ja przyjmuje krytyke , tylko wkurza mnie pisanie że serwer postoi max 1tyg-2"

Szczerze mówiąc serwer to dno :) jeśli zrobicie coś swojego np:pety, zbroje, bronie czy też mapy to wbije ludzi, ale tak to nie ma szans

Yo nigga :D

Opublikowano

Zniechęca to do gry.

Bowiem:

idź się zajmij swoimi sklejkami prezentacji z painta lepiej 

Opublikowano

Team z victori to ja i Oskar (UPS, MrLuzer)  Chociaz my nie mielismy nawet nadanych praw na dedyku..

Czy wiek mowi o wszystkim ? My inwestujemy wlasne pieniadze w reklame (kamer) i wykupimy duzo wiecej za zarobiona kase z is'a wykupujemy reklamy u yt'berow oraz rozne nowosci do gry. Serwer robimy z pasji...

@ 2up

Niecchce byc chamski ale widziales swoje serwery ? gotowy derin..

Co do Oskara to potrafi przyjmowca krytyke tylko to jest denerwujace jak kazdy pisze max 1-2tyg. 

Czy wy ludzie zrozumiecie ze SPONSOR zrobil to co powinien ? Dal dedyka,zabezpieczyl go,dal stronke,ts3  zaden serwer ktory sponsorowal True nie padl przez ddosy. 

pa$$$$$ji, po co cytujesz moje posty?

Czytaj z zrozumieniem :) True jest zaufany i zna się na tym co robi.

Do serwera prawie każdy ma urazę.

Powiem tyle jest dużo gotowców, a nawet więcej pada :)

Na starcie przewiduję 200+ ludu.

Serwer to głównie Warum/Avestia.

Podziękuje za grę, jeśli postoi 1miesiąc to wbije :)

I tak wgl. to nas to nie obchodzi, że ty takiego czegoś nie lubisz "Ja przyjmuje krytyke , tylko wkurza mnie pisanie że serwer postoi max 1tyg-2"

Szczerze mówiąc serwer to dno :) jeśli zrobicie coś swojego np:pety, zbroje, bronie czy też mapy to wbije ludzi, ale tak to nie ma szans

To nie jest warum.

Macie forum/ts3? Jak tak, to niech ktoś ip poda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...