Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę wyszczekany jeżeli byś miał wszystko to byś nie miał problemów, bo jesteś jedynym przypadkiem do amputacji mózgu sorry już za późno dla ciebie ! 

Nawet po zmianie game nie miałem problemu z txt tylk oz 6/7 ;)

A i z japą to tam do swoich kolesi, bo do mnie ty tak skakać na pewno nie będziesz ; Chłopcze 

Takie są uroki gry na serwerach gdzie sponsorem jest True wszystko na ostatnią chwilę, albo wgle ;)

Wiesz Majster... Jestem "wyszczekany" bo wiem o czym mówię :)

Jeśli masz problem z tym, że ktoś inteligentnie Ci odpowiedział na zaczepki z piaskownicy to TYLKO TWÓJ PROBLEM :)

Znając życie Ty to MieszkoI lub PATOLODZI, wiem wiem, ponoć mam być gnębiony :)

Powodzenia :) to że w administracji siedzi Wasz Ziomek ze szkoły to nic nie zmienia ;)

I jak dobrze pamiętam jestem Starszy, więc odrobinę szacunku :) czy tego Cie już nie nauczyli??

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz Majster... Jestem "wyszczekany" bo wiem o czym mówię :)

Jeśli masz problem z tym, że ktoś inteligentnie Ci odpowiedział na zaczepki z piaskownicy to TYLKO TWÓJ PROBLEM :)

Znając życie Ty to MieszkoI lub PATOLODZI, wiem wiem, ponoć mam być gnębiony :)

Powodzenia :) to że w administracji siedzi Wasz Ziomek ze szkoły to nic nie zmienia ;)

I jak dobrze pamiętam jestem Starszy, więc odrobinę szacunku :) czy tego Cie już nie nauczyli??

? O co tobie wgle chodzi, że ja to Mieszko /patolodzi nie nie... mylisz mnie, to że przesiaduję czasem z nimi to nie znaczy, że jestem z nimi w gildii

Jakiej szkoły jak ja jestem z Pomorza, a oni nwm z jakiegoś innego zadupiska 

To, że jesteś starszy to nie znaczy nic, to nie mów mi tylko sobie i zachowuj się w takim bądź razie jak na dorosłego przystało 

P.S Ładnie najeb*** masz w tej główce żeby mieć takie info // Zmień informatora ;)

Sorry za spam, ale jak się coś takiego widzi / Kompletny debilizm 2k14 roku 

# To w końcu kiedy forum

# Godzina startu serwera na 100% ustalona ? 

# Czy można prosić o małą bardzo rzecz ? Żebyście siedzieli na ts3 ? 2-3h czekania 0 reakcji 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Tak jak wyżej :) spakujcie wszystkie łatki do jednego z pliczkiem co gdzie jak i do czego, bo clienta od nowa sobie odpuszczę i ja :)

Panie @1361622928-U485574.pngMadaFacker polecam na początek nauczyć się pisać po polsku i w miarę z sensem...

"To, że jesteś starszy to nie znaczy, to nie mów mi tylko sobie i zachowuj się w takim bądź razie "

Za nic tego nie rozumiem... ;/ Sorka, już nie spamie

Opublikowano

? O co tobie wgle chodzi, że ja to Mieszko /patolodzi nie nie... mylisz mnie, to że przesiaduję czasem z nimi to nie znaczy, że jestem z nimi w gildii

Jakiej szkoły jak ja jestem z Pomorza, a oni nwm z jakiegoś innego zadupiska 

To, że jesteś starszy to nie znaczy, to nie mów mi tylko sobie i zachowuj się w takim bądź razie 

P.S Ładnie najeb*** masz w tej główce żeby mieć takie info // Zmień informatora ;)

Sorry za spam, ale jak się coś takiego widzi / Kompletny debilizm 2k14 roku 

# To w końcu kiedy forum

# Godzina startu serwera na 100% ustalona ? 

# Czy można prosić o małą bardzo rzecz ? Żebyście siedzieli na ts3 ? 2-3h czekania 0 reakcji 

1. Na forum czekamy.

2. Tak na 100% ustalona.

3. Nie mamy teraz nawet jak wbic bo pracujemy nad serwerem usuwamy ostatnie bugi dodajemy poprawki. (Jezeli chcesz sie z kims skontaktowac to pisz najlepiej GG)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

1. Na forum czekamy.

2. Tak na 100% ustalona.

3. Nie mamy teraz nawet jak wbic bo pracujemy nad serwerem usuwamy ostatnie bugi dodajemy poprawki. (Jezeli chcesz sie z kims skontaktowac to pisz najlepiej GG)

Cóż czekamy teraz aby na start - miejmy nadzieje udany

Opublikowano

Cóż czekamy teraz aby na start - miejmy nadzieje udany

Nie może być inaczej :) , skończę ostatnie poprawki w kliencie i dam łatkę na stronę i tutaj :)

Reje będzie dopiero dostępne przed startem .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Nie może być inaczej :) , skończę ostatnie poprawki w kliencie i dam łatkę na stronę i tutaj :)

Reje będzie dopiero dostępne przed startem .

+Czekamy na pełnego oficjalnego clienta, nie ma czasu na bawienie się w łatanie clienta 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Czy w full cliencie są już łatki? Z których broni robi się epiki? 65 czy 75 ? Czy bronie na wyższych lvlach mają śr, um? 

Szkoda, że dopiero dziś wszedłem w tą zapowiedź, bo gdybym wszedł wcześniej to z chęcią bym zrobił gameplaya. 

Opublikowano

Czy w full cliencie są już łatki? Z których broni robi się epiki? 65 czy 75 ? Czy bronie na wyższych lvlach mają śr, um? 

Szkoda, że dopiero dziś wszedłem w tą zapowiedź, bo gdybym wszedł wcześniej to z chęcią bym zrobił gameplaya. 

z broni 65. Bronie sa bez sr/um

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Niech zacznę znowu ten sam temat " Weezjego "

Dostał VIP'a #1 za to że nagrywa ? Rozumiem dostać kanał i siedzieć ze swoimi ludźmi na kanale // Dostał kanał zrobił antyreklamę i poszedł gdzie indziej jak zawsze

Dowód na pustki : 

http://scr.hu/1zaz/w1so0

A tu próbuje wcisnąć kolejną antyreklamę   Cycowi aka CoTo4Nicku  

Dowód # 

I nikt mi nie powie,że się nie sprzedaje i jego przydupasy niech siedzą cicho jak siedziały do tej pory 

P.S   Administracjo i na jaki chu* powiedzcie mi on robi taki zachód kłóci się żeby dostać VIP 1 # ? I tak na nim nie siedzi, a z was robi maszynę na, której zarobi na sprzedawaniu itemków z IS ;(  

KKKKiedy wy się w końcu otrząśniecie 

1. Czy z broni do expa da się przerobić na 1 set dalej czy 2 ? 
  2. Czy hwang będzie dodany do bosa ? Dający bonusy do expa specjalne ?  

rglinepolska3.png

Opublikowano

Niech zacznę znowu ten sam temat " Weezjego "

Dostał VIP'a #1 za to że nagrywa ? Rozumiem dostać kanał i siedzieć ze swoimi ludźmi na kanale // Dostał kanał zrobił antyreklamę i poszedł gdzie indziej jak zawsze

Dowód na pustki : 

A tu próbuje wcisnąć kolejną antyreklamę   Cycowi aka CoTo4Nicku  

Dowód # 

I nikt mi nie powie,że się nie sprzedaje i jego przydupasy niech siedzą cicho jak siedziały do tej pory 

P.S   Administracjo i na jaki chu* powiedzcie mi on robi taki zachód kłóci się żeby dostać VIP 1 # ? I tak na nim nie siedzi, a z was robi maszynę na, której zarobi na sprzedawaniu itemków z IS ;(  

KKKKiedy wy się w końcu otrząśniecie 

1. Czy z broni do expa da się przerobić na 1 set dalej czy 2 ? 
  2. Czy hwang będzie dodany do bosa ? Dający bonusy do expa specjalne ?  

1. 1set

2.  nie dropi z metinow. Zostanie dodany bon 10% na potwory.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Szczerze zgadzam się z UP :) Na Game-Ts3.eu Vipa dostaje się za 15 osób online co najmniej w ciągu dnia :) więc dawanie VIP-a za nagranie jakiegoś śmiecia jest bez sensu...

To że ktoś ma dobry program do nagrywania i zna kilka fajnych efektów nic nie znaczy

Zresztą on za Subki na YT ma inne bonusiki, Admini Myślimy a nie opi3rdalamy się :)

I jestem za przywróceniem komnaty baronówny :)

EW, jeśli jeszcze da się ZMIEŃCIE ostatni set broni ( albo chociaż usuńcie te błyszczenie, bo jest bez sensu ) a cały set jest po prostu słaby :)

AAAA I JESZCZE DODAJCIE PRZETOPY DO WYŻSZYCH SETÓW BIŻUTERII :)

Bon 10% na mobki, tyczy się 6-7 bonu??

Opublikowano

Szczerze zgadzam się z UP :) Na Game-Ts3.eu Vipa dostaje się za 15 osób online co najmniej w ciągu dnia :) więc dawanie VIP-a za nagranie jakiegoś śmiecia jest bez sensu...

To że ktoś ma dobry program do nagrywania i zna kilka fajnych efektów nic nie znaczy

Zresztą on za Subki na YT ma inne bonusiki, Admini Myślimy a nie opi3rdalamy się :)

I jestem za przywróceniem komnaty baronówny :)

EW, jeśli jeszcze da się ZMIEŃCIE ostatni set broni ( albo chociaż usuńcie te błyszczenie, bo jest bez sensu ) a cały set jest po prostu słaby :)

AAAA I JESZCZE DODAJCIE PRZETOPY DO WYŻSZYCH SETÓW BIŻUTERII :)

Bon 10% na mobki, tyczy się 6-7 bonu??

Jutro ogarniemy sprawę z tym TS dziś chcemy skończyć wszystko , żeby jutro się już nie bawić .

Tyczy się Hwanga.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Jutro ogarniemy sprawę z tym TS dziś chcemy skończyć wszystko , żeby jutro się już nie bawić .

Tyczy się Hwanga.

Tzn. Hwangi jednak będą do expa lub jakaś inna zbroja ? 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Tzn. Hwangi jednak będą do expa lub jakaś inna zbroja ? 

Te hwangi co lecą z metków będą edytowane pod expa .

EDIT:

Klient cały pełny będzie z rana lub o 15 , tak samo z łatką.

Rejestracja od 18 : 50 .

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

A co z ostatnim setem broni ?? jest troszkę komiczny, jakieś bryłki lodu łuczek wygląda jak ten na 1 lvl xD i w ogóle troszkę słabo :P

Mam nadzieję, że do jutra zmniejszycie "MOC" ochronki u BM-a

Opublikowano

Wachlarz jest, jak przegladalem clienta to był, chyba że to co innego, ale wątpię.

Polecam serwer spoko.

Forum IP.B ?

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Zapraszam do oglądania takiego przed - seriowego odcinka w którym zawarte są najwazniejsze informacje

https://www.youtube.com/watch?v=5t__u_75toU&feature=youtu.be

Oraz do GamePlaya nagranego przez moja osobę :)

https://www.youtube.com/watch?v=skX5aJYPNpc&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Mimo to że wszyscy Cie hejtuja ja tam nic do Ciebie nie mam

Powiesz mi co to za efekt w GamePlay z tym ruszającym się swiatłem ?

Oraz co to za efekt z tym sniegiem ?

AW @ 

Czy data startu się nie zmieni ?

Kiedy True odda do użytku forum ?

Kiedy będzie ItemShop ?

Opublikowano

Mimo to że wszyscy Cie hejtuja ja tam nic do Ciebie nie mam

Powiesz mi co to za efekt w GamePlay z tym ruszającym się swiatłem ?

Oraz co to za efekt z tym sniegiem ?

AW @ 

Czy data startu się nie zmieni ?

Kiedy True odda do użytku forum ?

Kiedy będzie ItemShop ?

1. Nie zmieni sie.

2. Tego nwm.

3. Itemshop robimy wlasnie ;) 

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...