Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mentis Easy - My tworzymy przyszłość

Mentis

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

@sith, to niech nie robi z siebie gwiazdy i pro elo hakjera bo jest zwykłym gównem, niech ładuje w serwery botnetem za 2$. 

Administracji mogę powiedzieć tyle żeby się nie zadawała z nim, wiem co robił na aurionie gdzie True był sponsorem (tak?) gdy serwer był wyłączony przez jakiś czas wbijał na kanały i namawiał ludzi do ładowania w serwer. A wy wierzyliście mu i jego reklamie i ładowaliście jego konta sm'ami. 

Na waszym miejscu nie dałbym mu ani jednej SM, i powiedział żeby wsadził swoja reklamę w dupę. 

Zresztą to nie mój serwer żeby mówić co kto ma robić, ale widocznie nie znacie tego sprzedawczyka dobrze. 

Myślicie że jego reklama coś da ? Co 2 odcinek to film z serii zapowiadamy. Myślicie że jego graczom chce się co 2/3dni zmieniać serwer tak jak on ? 

Wam się chyba wydaje że jak ma te 2/3k subów to na starcie będzie w uj luda.. A wyświetlenia i łapki są dawane przez jego przydupasów... Robicie jeden wielki błąd, bo pcha swoje sprzedajne dupsko tam gdzie jest okazja. 

@Cr7, polecam wbić :) To co że administratorzy po 16lat ? Jeżeli są dobrzy, lubią to robić i znają się to postawią dobry serwer. Pawemol z xenoxa postawił go jak miał 14lat. Nikt nie narzekał, teraz jest "moda" na dorosłych administratorów bo 95% ludzie z wiekiem 15-18 stawiają serwery żeby się nafapać hajsu albo robią to nie mając zielonego pojęcia. Może ta administracja będzie dobra ? Ja daje im szansę i wbije mimo że zawita tutaj również te gówno weezy.

@aw: DOSTANE ODPOWIEDŹ NT. REKLAMY I DUNGEONÓW ? ŻEBY NIE BYŁO JAK NA AURIONIE ŻE PO WBICIU WIĘKSZEGO LVL NUDA TOTALNA BO 1 NA 2 DUNGEONY ZBUGOWANY I NIE MA CO ROBIĆ.

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@sith, to niech nie robi z siebie gwiazdy i pro elo hakjera bo jest zwykłym gównem, niech ładuje w serwery botnetem za 2$. 

Administracji mogę powiedzieć tyle żeby się nie zadawała z nim, wiem co robił na aurionie gdzie True był sponsorem (tak?) gdy serwer był wyłączony przez jakiś czas wbijał na kanały i namawiał ludzi do ładowania w serwer. A wy wierzyliście mu i jego reklamie i ładowaliście jego konta sm'ami. 

Na waszym miejscu nie dałbym mu ani jednej SM, i powiedział żeby wsadził swoja reklamę w dupę. 

Zresztą to nie mój serwer żeby mówić co kto ma robić, ale widocznie nie znacie tego sprzedawczyka dobrze. 

Myślicie że jego reklama coś da ? Co 2 odcinek to film z serii zapowiadamy. Myślicie że jego graczom chce się co 2/3dni zmieniać serwer tak jak on ? 

Wam się chyba wydaje że jak ma te 2/3k subów to na starcie będzie w uj luda.. A wyświetlenia i łapki są dawane przez jego przydupasów... Robicie jeden wielki błąd, bo pcha swoje sprzedajne dupsko tam gdzie jest okazja. 

@Cr7, polecam wbić :) To co że administratorzy po 16lat ? Jeżeli są dobrzy, lubią to robić i znają się to postawią dobry serwer. Pawemol z xenoxa postawił go jak miał 14lat. Nikt nie narzekał, teraz jest "moda" na dorosłych administratorów bo 95% ludzie z wiekiem 15-18 stawiają serwery żeby się nafapać hajsu albo robią to nie mając zielonego pojęcia. Może ta administracja będzie dobra ? Ja daje im szansę i wbije mimo że zawita tutaj również te gówno weezy.

@aw: DOSTANE ODPOWIEDŹ NT. REKLAMY I DUNGEONÓW ? ŻEBY NIE BYŁO JAK NA AURIONIE ŻE PO WBICIU WIĘKSZEGO LVL NUDA TOTALNA BO 1 NA 2 DUNGEONY ZBUGOWANY I NIE MA CO ROBIĆ.

To po chuj się udzielasz skoro to nie twój serwer?

( JA KAZAŁEM ŁADOWAC W AURION DDOSAMI ? )

HAHAHAHA KURWA JAKI TY CHŁOPCZE 15 LETNI ZABAWNY JESTEŚ ŻE AZ SPADŁEM Z KRZESŁA XDD

HAHAHAHAHAH POKAZ MI DOWÓD TO POGADMAY

PS tak , gratuluje 700 wyswietlen pod filmem nabijane przez moja gildie w ktorej jest 10 osob <lol2>

PS2 Chłopcze współpracuje z True od Dreikona przez jego wszystkie serwery i zawsze był zadowolony , poza tym **** zeby nie obrażać wyjaśnie Ci coś bo widze że masz problem chłopaczyno a chętnie bym z tobą porozmawiał na TS i powiedzial pare rzeczy ;]

jezeli jestes zainteresowany to zapraszam na pw ;]

PS3 dostaleś ip ts - ts mentisa :)

DROGI HakeRRxYT aka WeeZyHakeR aka SlumsAttack aka LeBroN aka dno.

WeezY ty jesteś jednym wielkim zerem.. Pokazałeś swój talent YOUTUBERA, ''pseudo'' oczywiście jak wbiłeś na aurion* i żebrałeś o youtubera. Gdy moja gildia miała VIP1 a twoja VIP 2 to płakałes do adminów. Ok byłeś ytuberem dostałeś VIP1. My VIP2 i sie pogodziliśmy z tym. A ty na filmiku z zapowiedzi serwera aurio* powiedziałeś ''Jeb*ć PokazCycki soł macz''. Ty jesteś w ogóle wychowany na jakimś poziomie? Zwykły cham. Dno i metr mułu. Jesteś nikim, a udajesz kogoś lepszego. Za wysokie progi na twoje nogi chłopcze. :)

Druga sprawa.

Serwer który wpada w oko, Weezy już tam jest i mówi polecam, zapowiedź powstaje 10 minut po jego poście. ZWYKŁY SĘP NA SM'Y. Pewnie mi zaraz pojedziesz jakimś diss'em na YT xD. Chyba, że chcesz, abym Ci router spalił to zapraszam :D

Co do serwera to mam dylemat, bo administracja troszkę dziwna. Ale powodzenia. Może zagoszczę :)

a tobie nadal dupa żal ściska że wszędzie gdzie nie grać jesteś gównem i zostajesz sam w gildii ? :O

PS lepiej żebyś tu nie grał - taka sugestia :)

PS2 spinaj dupe dalej że nie dostałęś vip1 ktory był zaklepany przez moja gildie 

AW @ 

Czy beta została całkowicie zamknięta ? Jeżeli nie to kiedy zostanie ona włączona ?

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

DOBRA MISIAKI!

JEŚLI SERWER WYSTARTUJE JUTRO, W TAKIM STANIE JAK STOI NA CHWILĘ OBECNĄ, TO PADNIE PO TYGODNIU :)

POWODZENIA :)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Szkoda ze dungeon "Kręta Dolina" chamsko powalony z serwera ExperionMt2, choć jego nazwę mogliście zmienić.

Poza tym serwer nie powala i nie widzę w nim żadnych nowości co na serwerze Easy mimo wszystko powinno zobowiązywać + 16 letnia administracja nie wróży niczego dobrego.

Sponsor po opiniach reszty raczej ok.

A i jeszcze gdyby ktoś miał powiedzieć, że z tym dungeonem zmyślam bajki to proszę:

sygna.jpg

Rekrut
Opublikowano

HAHAHAHA KURWA JAKI TY CHŁOPCZE 15 LETNI ZABAWNY JESTEŚ ŻE AZ SPADŁEM Z KRZESŁA XDD

PS tak , gratuluje 700 wyswietlen pod filmem nabijane przez moja gildie w ktorej jest 10 osob <lol2>

PS2 Chłopcze współpracuje z True od Dreikona przez jego wszystkie serwery i zawsze był zadowolony , poza tym **** zeby nie obrażać wyjaśnie Ci coś bo widze że masz problem chłopaczyno a chętnie bym z tobą porozmawiał na TS i powiedzial pare rzeczy ;]

a tobie nadal dupa żal ściska że wszędzie gdzie nie grać jesteś gównem i zostajesz sam w gildii ? :O

PS2 spinaj dupe dalej że nie dostałęś vip1 ktory był zaklepany przez moja gildie

AW @

Czy beta została całkowicie zamknięta ? Jeżeli nie to kiedy zostanie ona włączona ?

szczerze mam na Ciebie wyjebane. Nie szanuje takich sprzedawczykow ktorzy cisna dupe tam gdzie mozna miec kilka sm... Malo bylo serwerow gdzie is dzialal dopiero dzien/dwa po starcie a ty kostium, peta, wierzchowca miales juz na starcie... Jebie mnie to ile dostajesz wiem ze za darmo malo kto reklamuje ale twoj kanal powinien nosic weezySprzedawczyk.

Co do dowodow na ataki, pomysl kurwa potem pisz. Skad mialem wiedziec ze wbijesz na kanal i bd namawial do ddosowania zeby to nagrac ? ...

AW @

szczerze mam na Ciebie wyjebane. Nie szanuje takich sprzedawczykow ktorzy cisna dupe tam gdzie mozna miec kilka sm... Malo bylo serwerow gdzie is dzialal dopiero dzien/dwa po starcie a ty kostium, peta, wierzchowca miales juz na starcie... Jebie mnie to ile dostajesz wiem ze za darmo malo kto reklamuje ale twoj kanal powinien nosic weezySprzedawczyk.

Co do dowodow na ataki, pomysl kurwa potem pisz. Skad mialem wiedziec ze wbijesz na kanal i bd namawial do ddosowania zeby to nagrac ? ...

Odezal sie dorosly... Napisalem gdzies ze mam 20lat czy cos ? I chlopaczku moga Ci tatusiowie mowic.

@aw: skad eq 66-75 ?

AW @

Odezal sie dorosly... Napisalem gdzies ze mam 20lat czy cos ? I chlopaczku moga Ci tatusiowie mowic.

@aw: skad eq 66-75 ?

Opublikowano

Nawołuję do porządku. Ludzie, przestańcie tu robić trzodę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Hakjerze, jednak coś jest na rzeczy w tym, że nie ważne w jaki temat serwera easy wejdę to w każdym jest wzmianka o Tobie (wzmianka = w tym przypadku ciśnięcie), zapracowałeś sobie na taką reputację i tego nie zmienisz.

Ale już wracając do tematu, serwer fajnie się zapowiada, wiele rzeczy, których nie widziałem na innych serwerach, bronie dopasowane, jedynie co mi się nie podoba to interface ale przeżyję, nie każdemu da się dogodzić.

Generalnie jeżeli start serwera nie będzie taki sam jak w przypadku reszty serwerów True w tym roku to będzie bardzo fajnie :P

Póki co polecam.

Opublikowano

AW @ 

Ale to ty płakałeś i hejtowałeś w końcówce swoich zapowiedzi na yt moją gildie. W dupie mieliśmy ten VIP 1 dlatego Ci go odstąpiliśmy (tak tak miałeś go zarezerwowanego). Zostawałem sam w gildii i nie było ludzi?

Prosze ss. VIP 2 proszę :) To jest mało ludzi i sam w gildii ?

qj5p72.jpg

Tyle Ci nie starczy?
Jesteś złodziejem od zawsze bo zawsze mi kradłeś członków z gildii pisząc '' EJ chodź do nas bo to zwykłe śmiecie, u nas jest fajniej''
Dowód? Prosze bardzo .
lb-zmkmixkrrzszmvdpofhe.jpg

Byłeś nikim i będziesz nikim :)
Zapamiętaj to, jesteś gorszy od całego społeczeństwa o 80%. Zachowujesz sie jak gówniarz mówiąc w swoich wielkich ''GamePlay'ach'' słowo kur*a, je*ać, soł macz itp. Wymyśl coś własnego, a nie np soł macz itp od Isamu bierzesz ^^ Co może do PompaTeam należysz? Możesz isamu makaron gotować :). W każdym temacie błagasz o YouTuber'a po to aby SM wyciągnąć, a serwer i tak zmieniasz po 3 godzinach bo albo dostajesz bana za WH albo nagle jest chu*owy itp :) Zapamiętaj moje słowa :) Zmiana nick'u też Ci nie pomoże bo taki człowiek istnieje tylko jeden i czuć go na kilometr.

@SEWER.
Rozmawiałem z  administracją, można polecić. Czekamy na start i gramy :)

@WeeZy
Bój się :)

@MODERATORZY ITP.
Przepraszam za spam .. Mój ostatni post do osoby ''WEEZYHAKIER''. Jeszcze raz przepraszam :)

POLECAM SERWER ! :)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

16 letnia administracja jeszcze z sianem w glowie i piskliwym glosem zapewne z wieloletnim doswiadczeniem bedzie lipa oj be ;]

Opublikowano

Ale to ty płakałeś i hejtowałeś w końcówce swoich zapowiedzi na yt moją gildie. W dupie mieliśmy ten VIP 1 dlatego Ci go odstąpiliśmy (tak tak miałeś go zarezerwowanego). Zostawałem sam w gildii i nie było ludzi?

Prosze ss. VIP 2 proszę :) To jest mało ludzi i sam w gildii ?

qj5p72.jpg

Tyle Ci nie starczy?
Jesteś złodziejem od zawsze bo zawsze mi kradłeś członków z gildii pisząc '' EJ chodź do nas bo to zwykłe śmiecie, u nas jest fajniej''
Dowód? Prosze bardzo .
lb-zmkmixkrrzszmvdpofhe.jpg

Byłeś nikim i będziesz nikim :)
Zapamiętaj to, jesteś gorszy od całego społeczeństwa o 80%. Zachowujesz sie jak gówniarz mówiąc w swoich wielkich ''GamePlay'ach'' słowo kur*a, je*ać, soł macz itp. Wymyśl coś własnego, a nie np soł macz itp od Isamu bierzesz ^^ Co może do PompaTeam należysz? Możesz isamu makaron gotować :). W każdym temacie błagasz o YouTuber'a po to aby SM wyciągnąć, a serwer i tak zmieniasz po 3 godzinach bo albo dostajesz bana za WH albo nagle jest chu*owy itp :) Zapamiętaj moje słowa :) Zmiana nick'u też Ci nie pomoże bo taki człowiek istnieje tylko jeden i czuć go na kilometr.

@SEWER.
Rozmawiałem z  administracją, można polecić. Czekamy na start i gramy :)

@WeeZy
Bój się :)

@MODERATORZY ITP.
Przepraszam za spam .. Mój ostatni post do osoby ''WEEZYHAKIER''. Jeszcze raz przepraszam :)

POLECAM SERWER ! :)

WeeZy kazał przekazać odpowiedź dla Ciebie . --- > 

08668829750983631400.jpg

A co do twojej osoby to dodam jedynie tyle iż boli Cie nadal to że kiedyś ludzie zamiast dojść do Ciebie dochodzili do nas czyt ( gildii Wanted )

# Teraz mam pare pytañ co do samego serwera

1) Czy będzie jakaś reklama procz WeeZiego oraz Kamera ? ( Cóż od WeeZiego wbije z 100 osób z kamera 100 i co dalej ) ?

2) Czy na serwerze będą aktualizacje ?

Opublikowano

Mordy, przestańcie się spinać.  A co do serwera to chujowe jak bułka ustawione te dmg. Sura 160 bm konta sura bm 160 mogą się bić 2h i się nie ubiją.. 

Opublikowano

Witam, to znowu ja :D Ci tam wyżej spinają o ludzi z gildii, zamiast zainteresować się tym czy będą tu mieli w ogóle gdzie grać

Na dzień przed startem :) i po tym jak to powiedział Luzer "ogarnięciu większości bugów", błędy lub problemy napotkane w Becie:

- 2 misja kolekcjonera (paprotki) nie działa abs na magię z misji
- nie działają zmianki ani dodania 6-7 bonu
- nie można NIC napisać na wołaj na ogólnym czacie
- nie działają pety, zaś przywołując peta którego mieliśmy przed popsuciem się ich można na nim jeździć jak na koniu
- nie działa wykrywacz kamieni Metin
- itemki do misji dropią tylko do ilości określonej w misji, zaś nie wszystkie wchodzą -.-
- stojąc w grocie v2 teleport ma nazwę: "????1?"
- szbkość atau i ruchu działa w nieskończoność (jak mamy 300 ruchu to ruszamy się jak przy 300 :) )
- nie działa mapka od 125 lvl-a, przy próbie teleportacji pierścieniem wyskakuje informacja że nie posiadamy 250 lvl-a ;)           
- brak "ścian" we wszystkich komnatach z bossami które potrafią wbić poza teksturę (zdarza się to bardzo często)
- Minotaura bije się 10 min samemu, wejście na dungeon z minotaurem kosztuje 50 złotych pereł, a dropi z niego KD+6 i perła...
- przez brak mapy na 125 lvl, nie możemy wykonać misji kolekcjonera z mantrykorą ;)

Czekam na odpowiedź HA ;)

PS. Co do tych ludzi z gildii to to nie jest wina ani Lidera gildii ani nikogo innego, że Ci ludzie przeszli... Chorągiewki tak mają ;) i nie ma się co spinać, bo nikt nigdzie nie jest związany :)

Opublikowano

Witam, to znowu ja :D Ci tam wyżej spinają o ludzi z gildii, zamiast zainteresować się tym czy będą tu mieli w ogóle gdzie grać

Na dzień przed startem :) i po tym jak to powiedział Luzer "ogarnięciu większości bugów", błędy lub problemy napotkane w Becie:

- nie działają pety, zaś przywołując peta którego mieliśmy przed popsuciem się ich można na nim jeździć jak na koniu
- itemki do misji dropią tylko do ilości określonej w misji, zaś nie wszystkie wchodzą -.-
- szbkość atau i ruchu działa w nieskończoność (jak mamy 300 ruchu to ruszamy się jak przy 300 :) )
- nie działa mapka od 125 lvl-a, przy próbie teleportacji pierścieniem wyskakuje informacja że nie posiadamy 250 lvl-a ;)           
- brak "ścian" we wszystkich komnatach z bossami które potrafią wbić poza teksturę (zdarza się to bardzo często)
- Minotaura bije się 10 min samemu, wejście na dungeon z minotaurem kosztuje 50 złotych pereł, a dropi z niego KD+6 i perła...
- przez brak mapy na 125 lvl, nie możemy wykonać misji kolekcjonera z mantrykorą ;)

PS. Co do tych ludzi z gildii to to nie jest wina ani Lidera gildii ani nikogo innego, że Ci ludzie przeszli... Chorągiewki tak mają ;) i nie ma się co spinać, bo nikt nigdzie nie jest związany :)

Widzę używasz kulawego WH ;) 

W graj wszystkie łatki i będzie okey ;)

P.S Szukam ogarniętych ludzi do gildii !! PW 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Widzę używasz kulawego WH ;)

W graj wszystkie łatki i będzie okey ;)

P.S Szukam ogarniętych ludzi do gildii !! PW 

Nie wiem czy wiesz, ale WH będzie na oficjalnym zakazane :)

A także nie rozumiem, po co mi WH na tak prosty serwer ??

Problem mają raczej osoby które nie potrafią grać bez WH ;)

A łatki panie kolego miałem jeszcze zanim były wrzucone tu na forum i na stronę główną, więc daruj sobie takie komentarze :)

Opublikowano

A więc tak mapa na 125lv została już dodana , problemy z 6-7 i petami chatem itp. Pojawiły się po zmianie game , już wróciło do normy wszystko to Cię mogę zapewnić.

Tak do biologa dropi tyle ile trzeba itemów , ale potem mozesz sobie wydropić znowu .

Beta została zakończona , jutro officialny start ( łatka na mape od 125) pojawi się wieczorem/jutro.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

NIE BĘDZIE NOWEGO KLIENTA? Ja pier***e...73636637363536 latek wgrywac, gdzie połowa nie wie gdzie wgrac pliki, powodzenia.

PO RAZ ETNY KIEDY FORUM W TYM ROKU?

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Jest jakies ip ts ? 

24790528697226300755.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale WH będzie na oficjalnym zakazane :)

A także nie rozumiem, po co mi WH na tak prosty serwer ??

Problem mają raczej osoby które nie potrafią grać bez WH ;)

A łatki panie kolego miałem jeszcze zanim były wrzucone tu na forum i na stronę główną, więc daruj sobie takie komentarze :)

Widzę wyszczekany jeżeli byś miał wszystko to byś nie miał problemów, bo jesteś jedynym przypadkiem do amputacji mózgu sorry już za późno dla ciebie ! 

Nawet po zmianie game nie miałem problemu z txt tylk oz 6/7 ;)

A i z japą to tam do swoich kolesi, bo do mnie ty tak skakać na pewno nie będziesz ; Chłopcze 

NIE BĘDZIE NOWEGO KLIENTA? Ja pier***e...73636637363536 latek wgrywac, gdzie połowa nie wie gdzie wgrac pliki, powodzenia.

PO RAZ ETNY KIEDY FORUM W TYM ROKU?

Takie są uroki gry na serwerach gdzie sponsorem jest True wszystko na ostatnią chwilę, albo wgle ;)

rglinepolska3.png

Opublikowano

Widzę wyszczekany jeżeli byś miał wszystko to byś nie miał problemów, bo jesteś jedynym przypadkiem do amputacji mózgu sorry już za późno dla ciebie ! 

Nawet po zmianie game nie miałem problemu z txt tylk oz 6/7 ;)

A i z japą to tam do swoich kolesi, bo do mnie ty tak skakać na pewno nie będziesz ; Chłopcze 

Takie są uroki gry na serwerach gdzie sponsorem jest True wszystko na ostatnią chwilę, albo wgle ;)

Ty już panie kolego tak nie skacz bo zaraz wylecisz z banem tutaj .

Nic tylko spamujesz , flamujesz i nic Ci się nie podoba .

Co do samego serwera - W jakich godzinach możemy przewidywać start ? 

Opublikowano

Zgodnie z założeniami o 19 , okey postaram się dzisiaj wrzucić pełnego klienta jak wam to przeszkadza :)

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Zgodnie z założeniami o 19 , okey postaram się dzisiaj wrzucić pełnego klienta jak wam to przeszkadza :)

Tzn , możecie zostawić klienta z bety tylko dajcie jedną paczke z all rzeczami a nie 500 paczek

Opublikowano

Nie że nie podoba, ale nikt nie lubi jak dana administracja aż tak zalewa, tak samo było z teamspeak3, który był 4 dni po tym jak miał być na 100% zrobiony niby 

A serwer mega zajebi*** tylko grać ; ) 

Powodzenia na starcie administracji/graczą

Poszukuję osób do gildii / W poniedziałek kończę rekrutację 

Jeżeli serwer wystartuje i będzie stał na nogach stabilnie to zagra pewnie spora rzesza graczy METIN2 

@ Edit pomyłka

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...