Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Komar004 ty pizdo

co chwile do mnie gadasz jak do dzieciaka obrazasz mnie nieustannie i gadasz ze mają mi dać bana na IP ty kurwo na masz przejebane gdzie mieskasz

jak powiesz mi gdzie mieszkasz to naśle ci moich kumpli co maja po 25lat i bedzie po tobie !

zablokowano moje 2 konta na MPC sqmany i sqmany997

nasle na MPCforum.pl gliny mój stary jest adwokatem a moja stara sędzią więc MPCforum.pl zostanie zamknięte a jak nie zostanie to zrobie taką strone www.MPCforum-jestZjebane.pl

Haha koles pisal post pod postem a ja powiedzialem aby go zbanowali itp Dziecko male :D

http://www.mpcforum.pl/topic/129968-mpcforumpl-jest-zjebane/

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/134429-jak-zrobic-forum/page__gopid__883649entry883649

kox

Opublikowano
Nic trudnego. Wystarczy sie zajerestrowac wpisac na poczte : [email protected] swoje konto i haslo i serwer

To jest proste gdy napiszesz do nas o koncie i haśle napisz ile chcesz Yang. Polega to na tym ze każdy użytownik ma tygodniowo do doładowania yang 1 MILION NA TYDZIEN. czyli ponad 100k dziennie spokojnie wystarczy .

Yangi przychodzą do trzech dni jeżeli bedzie trwalo to 4 dni dostajesz gratis 100k Yang jezeli spuznimy sie o 2 dni az 200k! i tak dalej

To chyba wszystko pozdrawiam >>>>> METIN 2 <<<<<

On pisał na serio o.O

Ma z 8 lat :huh:

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

CYTAT

rzal mi cie nobbku fikas se do madzejszyh i co poiwem mountansowi i cie zbanoje hahahaha nobbelencjea z ciebe jest dzeckio nełstrady nie dźiala to spolcsemne

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

Ostatnio nic nie ma tu ciekawego... btw dawajcie że poprawne cytaty, w to mi się jakoś wierzyć nie chce.

Opublikowano

-.- ludzie polska scena hackerow CA upada... Połowa nie zna ortografii, koniec roku ma być niby w 2012 roku no ale ja w to nie chce wierzyć i wiecie ;] Jak sami się nie przekonamy to nie można nic mówić, nikt nie wie kiedy to się stanie ale faktem jest, że kiedyś to nadejdzie.

Nie wiem jak wy ale ja wole umrzeć razem ze wszystkimi niż sam, więc się nie przejmuje ;)

Pozdrawiam Karol Mori

a ja myślałem że koniec toku jest co rok

dział Comba Arms, temat ogólnie dotyczy końca gry, która jest powiązana z końcem świata w 2012 roku ;)

w tym temacie można się pośmiać, zapraszam ;)

Opublikowano

Mam taki jeden,

''NOOBIE CO TO WYSTAWIŁEŚ TO JEST JAKI WIRUS CO KOPA WYŁĄCZA LEPIEJ NIE ŚCIOSAJCIE MAM W RYJA TEN CO WYSTAWIŁ NIE SCIOLCIE

''

Komentarz do takiego jednego programu niezle psujacego kompa <rzekomy hack do WR> :D

hm7gidhs2hjo.png

• 3 tygodnie później...
Admin Cienia
Opublikowano

Największa nie składna, bez rąk, nóg, głowy.. wypowiedź na mpcforum przez backe ^^ Zapraszam do czytania.

http://www.mpcforum.pl/topic/155374-skargi-na-dg/page__view__findpost__p__1024344

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

@up

Ja naprzykład tego nie kumam, dla metińczyków tylko by się to tyczyło. ;p

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Padłem, oto treść jednego raportu(Raport na użytkownika "dudsonowa"), który do mnie dotarł:

ona jezd gópja pszekjna ciongle

sry za ortografje

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...