Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE NO, SPADŁEM Z KRZESŁA XXXXXXXDDDDDDDDDDDDD AHAHAHHAA laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupić non-steama :) myślałem że z krzesła spadnę :) hahahaha nizłe, niezłe xD

Pozdrowienia.

silenceo.png

Opublikowano

lol xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano

KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA

KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA KOKOSZ NA PREZYDENTA

xdd A tutaj link do tematu:

KLIK

d41d8c2b3f3c40e0f595fa2537c9adae.jpg

Sygna Made By: GraciiiPowrot Pozdrowienia Dla niego :>

Opublikowano

CYTAT

Prosze. Czy macie jakiegos hacka do GunZ oczywiscie na kase (bounty) ,bo wogule nie moge jej zdobyc.

Gram gram ze 20h, mam lvl 6 i nic coagle 0

GunZ uruchamiam poprzez gunzonline.com w wersii english

A teraz odp. Acanthera (najlepsze)

CYTAT

Wiesz jak to brzmi ?

Prosze. Macie jakas strzykawke do morfinki oczywiscie z wkladem (i wacikiem) bo wogUle nie moge jej zdobyc.

Cpam cpam ze 20h i mam ciagle schize i coagle brak tripa

Morfinke uruchamiam przez zyle w wersji hardcore.

HaHaHa

Nie wyrobie! HaHa

DOjeb*ny text xD

buhahahahahahahahaha

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

o.0 toż to stare jak świat jest o.0 jeszcze chyba za czasów jak w dziale gunz panował Akurat ... o.0 (pewnie nawet nie wiesz kim on jest/był) ...

ale po prawda, niezły tekst

Opublikowano

Paradoksalnie, im więcej idiotów na forum, tym mniej się w tym temacie dzieje,

Teraz to nawet nikt o włosy na brzuchu nie zapyta, albo o zaginioną mame :X

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Czy moglby ktos dac linka do downoland'u tej gry. Prosze nie spamowac postami "poszukaj w google", poniewaz wpisalem "BattleField downoland" i tam mi wyskoczylo mi jakies BattleField demo downoland niewiem o co b? Za pomoc dam +

ROTFL "downoland" kosi ;D szkoda że nie napisał DownLand ;D

Dział BF

Opublikowano

patrzcie na to...

http://www.mpcforum.pl/topic/169394-ghana-urugwaj-2010-07-02/

post 16, autor MarioBase (patrzcie na date jego postu, a date meczu ^^)

a tu najlepsze...

mogli byscie powiedziec jak sie robi screny bo nie robilem od 3 lat xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Beka to jest z was niezłą. Zapoznajcie się z definicją tego słowa gimbusy :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prowokacja_%28zachowanie%29

Aby monte nie dał mi bana.

Bardzo śmieszne, prawie się udusiłem [zdanie maskujące].

Beka.

Opublikowano
Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe w dziale Metin2 ktory mam tez w sygnie :D

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...