Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moi Rodzice Zabraniajom Mi Grac

Arap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem tótaj nowy. Otusz muj problem polega na tym, ze moja mama i muj tata spiom w pokoju gdzie mam komputer a ja hce ustawiac bota zeby miec dobrego wojownika i miec duzo pieniendzy po to zeby kópowac kamienie. Prubowalem owinonc komputer rozwinientym turbanem lub nakryc bluzom zeby nie bylo slychac wiatraka od komputera ktury jest bardzo glosny i budzi mame ktura przychodzi do mnie do pokoju i na mnie krzyczy. Czasami budzi sie muj tata ktury niedosc rze krzyczy to mnie bije i czasami przywionzuje do tapczanu zebym nie mugl pujsc na dwur z kolegami bawic sie w tibie. Pomuszcie mi rozwionzac ten cienszki problem!

Wysylajcie nirzej propozycje o tym jak sie ustrzec przed zlymi rodzicami i glosnym wiatrakiem od komputera.

Opublikowano

Zarty sobie robisz report

nie robie sobie zartuw ;/ to jest naprawde cienszki problem. Ostatnio muj jamnik sie przestraszyl jak tata krzyczal. Pomuszcie mi

Opublikowano

Łe ,marna prowokacja ;D

Zapoznałem się,Pozdrawiam.

Przegrałeś życie.

Opublikowano

Nom Ten Koleś Rlz...

Arap próbowałeś mojego sposobu?

No wlasnie jest tutaj maly problem. Otusz na dworze nie ma miejsca rzeby postawic komputer na stalym podlorzu poniewasz czensto przependzamy tamtedy z tatom owcy i krowy kture robiom kupe i zmiekczaja grunt pod swoimi kopytami przez co teren jest nieruwny. Jest tutaj jeszcze jeden mankament odnosnie tego isz nie mamy pzedluszacza w domu bo babcia go porzyczyla na strych zeby miec telewizje i muc sluchac radia.

Opublikowano

zaciukaj babcie na strychu i ukradniej jej przedłórzacz! potem wloz ja tam gdzie trzymacie kielbase i inne przetwory!

NIE ZAPOMNIJ ZAMKNAC KLAPY!!!! Klapa jest bardzo wazna!!

; )

Opublikowano

Hahaha! Czytałem to to spadłem z krzesłą (prawie <lol2>)

Mam dla Cb. dwie propozycje.

Pierdol*** mamę krzesłem, uzyskałeś tą sprawność grając w Tibie.

A tatę wsadź do tych "dołkuw", które kopiecie.

I ftedy bendziesz mial dórzo pieniendzy i dubrego wujownika, rzyczen cim powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...