Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2xUP

widziałem ten temat to trzeba być idiotom hehe

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nom, ci kolesie mnie rozpierdzielają xD Nie ma funduszy, ale są fundusze! Magia! Załozyli forum na płatnym hostingu bez funduszy ^^ Straszylem ich tam konsekwencjami przykrymi dalszego spamienia u nas ale widocznie dalej nie sluchaja wiec chyba trzeba bedzie pisac do boo.pl ;< Reklamy perfidne + Kopiowanie tutkow od nas. What a shameee

Opublikowano

Witam

Brakuje mi 1,50zl do 50 silkow jesli ktos chce zrobic dobry uczynek prosze podac na priv tele kod smile.gif

z gory dziekuje

temat do zamkniecie znalazlem moja stara karte ;p

Napisal : omentcz

wiecej nie powiem :D

Admin Cienia
Opublikowano

Żywcem z działu metin2, padłem przy tym. Domyślcie się dlaczego. Nie piszcie tylko że udawał bo tak nie jest. ;]

" Kontekstowa a ty znów spamujesz... "

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano
Witam mam kase na dedyka w realu... Tylko ze ja sam nie bede zakladal serva szukam chetnych ktorzy sie ze mna zloza w jaki sposob isac na pw wszystko powiem szukam 5 osob chetnych... ;] pisac na pw lub GG: 13936210

Ciekawe kto mu uwierzył ??

i jeszcze ten post :

OK THX mam jeszcze 1 pytano mugłby mi ktoś dać linka do jakiegoś hinskiego launhera najlepiej z rapida lub coś w tym stylu

bo z zwyklej strony będe z 2dni pobierać za pomoc 5*

gość chyba z polskiego 7+ ma :P

Opublikowano

Ale to jest temat idiotyzmy ;)

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano
zachowujesz sie jak zona detoxa i niedlugo bedzie reportaz w jedynce o tobie jak to protestujace dziecko z porazeniem mozgowym wywolalo wojne administracji,

Nie dosc ze obraza moją żonę to jeszcze jedzie moją ulubioną stację przy czym nazywa mnie tak jak go nazywali koledzy za Młodu.

Dodatkowo namawia mnie do seksu analnego chociaż on ma 26 a ja 15 lat :(((

Opublikowano

Lakus lepsze bylo by takie ze animowane walczenie takich rysunkowych gosci jezeli wiesz oco kaman a nie same hity xD...

30364378.png

Admin Cienia
Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=65580&hl=sruby+antywlamaniowe

<hehe> To jest mocne... :)

Mocne, ale jeszcze bardziej żałosne. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
ROBIENIE SERWERA PYTANIE, Dzisiaj, 06:53 PM

Virtual machine mam, ale tego mniejszego z wordpadem nie.

Czy mógłbyś mi uploadować tego z komputerem? *.vmc

Proszę...

To mały plik a ja tego nie mam, nie ściągnął mi się , nie wiem jaki cudem doszło do końca -.-

Kolejny PM, facepalm*... Ktoś mnie wtajemniczy o co chodzi?

Opublikowano

Simpson jezeli dobrze zrozumialem Chce jakis plik ktorego nie posiada a niby mu sie ściaglo.

Ale koles świetnie zdania robi aż głowa mnie zabolala .

30364378.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...