Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

z kumplem chcemy zaczac grac na Galanie, i o ma 2 konta na paccu ijedno chce mi dac zebym se zrobil na nim chara. Jaki lvl wbije od zera na NG bocie w 25 dni pacc? i gdzie najlepiej stawiac odjakiego lvl DRUIDEM. z gory dzieki

Opublikowano

Więc ja napiszę mój sposób... na bocie NG w 25 dni - 2 wersje z kasą i bez, nie biorąc pod uwagę czasu gry, zakładamy, że bot działa ok. 10h dziennie:

Bez kasy:

1-3 lvl sam wbijasz, bierzesz doublet z questa, robisz banana i book quest, masz już leather seta i dobry shield..

3-8 lvl raty pod Al'dee ok.5h i masz 8lvl i 1,2k

8-13lvl gobliny na Edron lub jakieś trolle

13-45lvl roty na Darashi (full kasy, doskonałe expowisko dla botterów) jedyny minus to łatwo być złapanym lub ubitym

Z kasą:

1-8 lvl tak samo jak up

8-15 Chakoye, Dvorce

15-45lvl roty na Darashi.. nie ma lepszego miejsca do bottingu...

Nie uwzględniam deadów..;p

Taki lvl sam wbiłem w 20 dni, tylko, że na servie non-PvP..

EXPmIpC.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zgadam się,mój kolega wbil z 21 dni 50lvl na FACC'u,wraz ze skillowaniem.

Wystarczy bocic po 12h an dzien i bedzie sie mialo taki lvl z 20 dni.

Na Facc'u polecam 8-15 trolle nad thais (nowy exp),15-30 roty,niedaleko ghuli w thais.

Od 30-80 conajmniej,MT Sternum,kasa i lvl leca niesamowicie szybko.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@up

moglbys mi dac linka z pokazanymi rotami kolo thais :D bo nie dokonca wiem gdzie to jest :P

• 4 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

najlepiej idziesz od 8 do ank i jedziesz larvy na bocie do 19 ( lub 13)

13(19)-40 roty na darashi

40+ albo na piratach (ale sam) ,albo scaraby/ancient scaraby.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Zależy jak będziesz bocić. Widziałem poradnik 60 lvl w 6 dni na bocie. Teoretycznie możliwe. Jak będziesz się sprężał to conajmniej 50. Co do Rotów na Darashii, to świetny exp, świetna kasa. All is good. Lecz jeśli jesteś sam. Mój exp z jakimś gościem wynosił tam 4k/h :/. Teraz szukam se miejsca do bocenia mojim knightem. Ale nie będę offtopował.

Pozdro

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Lord Makin troche mnie rozsmieszyles z tymi rotami do 50.Owszem do 40 mozna dobrze tam bocic i w tym czasie zarobisz z 50k+ o ile nie bedziesz zaliczal tp do temple ;D ale od 40 radze ci przezucic sie na Dworce/Chaykoye/ jak chcesz ciut wastowac to mozesz ghoule,a i lepiej niz na dara w edron na rotach bocic(przynajmniej u mnie na serwie roty w dara sa tak rozslawione ze po 4-5 os na cave,a na edron z 2 a i tak edronowe sa wieksze ;p)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do 50 najlepiej na rotach dużo kasy chociaż zarobi a wtedy to już koleś ma loozik ;) Lord Makin dobrze mu podpowiedział z tym expem na rotach

• 10 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...