Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hosting może mają lipny, lecz zamiana jego na wiele by nie dała xD

Że wpiszesz sobie w hobby: programowanie oraz tworzenie serwerów nie czyni Cię tym że masz o tym pojęcie ziomek :rolleyes:

Akurat Matesh ma o tym pojęcie i dobrze mówi. (Nie przeboleję Twojego błędu w filmiku o Visterii)

Przeniesienie hosta by naprawiło im z 60% błędów na serwerze, no jeszcze by musieli firewalla poprawić troszkę bo szwankuje.

" Błąd połączenia z serwerm " działa komuś w ogóle ??

Nie podkurwiaj atmosfery bo wiadomo kto ich atakuje.

Przy okazji możesz wyjść bo jak coś chcesz to kurwa całymi dniami potrafisz siedzieć na TS i gadać a jak już dostaniesz to się wypinasz na ludzi.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

" Błąd połączenia z serwerm " działa komuś w ogóle ??

Jak tam darmowe SM na MPCforum'ie?

Stwierdzam tylko fakty ;-)

Czemu mam mieć ból jak to nie mój serwer :D?

# Przenieście się na Hosteam i nie będzie problemu.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak tam darmowe SM na MPCforum'ie?

Sytuacja z Alien nic cie nie nauczyła.

Widze ze ostry ból dupki macie:D mmmm miło. A co do Resthea to nie mam z tym nic wspólnego. a mysleć sobie możecie co tylko chcecie :() Pozdrawiam napinaczy

Tak w ogóle to co ta za serwer ten MPCforum ?? bo strasznie głośno o nim

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Widze ze ostry ból dupki macie:D mmmm miło. A co do Resthea to nie mam z tym nic wspólnego. a mysleć sobie możecie co tylko chcecie :() Pozdrawiam napinaczy

Tak w ogóle to co ta za serwer ten MPCforum ?? bo strasznie głośno o nim

Super o MPCforumie nic nie wiesz? szkoda tylko ze przylatywales na ts litegame i sie przechwalales z nixem jacy jestescie pro że jesteś tam w teamie.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Super o MPCforumie nic nie wiesz? szkoda tylko ze przylatywales na ts litegame i sie przechwalales z nixem jacy jestescie pro że jesteś tam w teamie.

chyba miałaś jakieś przywidzenia :D metin zabija wiec uważaj . A tym czasem uciekam z tego temaciku . 3maj cie się i oby wam żyłki nie popękały :*:)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

chyba miałaś jakieś przywidzenia :D metin zabija wiec uważaj . A tym czasem uciekam z tego temaciku . 3maj cie się i oby wam żyłki nie popękały :* :)

No szkoda panie Wojtku że tego nie nagrałem jak sie wymądrzałeś na ts xD

33748387117269464751.png

Opublikowano

Mam dziwne przeczucia, ze mapy zostana udostepnione i ktos zrobi z nimi serwer, lepszy serwer. Nie wiem co oni przez prawie rok alphy czy tam bety robili skoro misje są pobugowane...

Już sama administracja zrobiła temat na forum, że prawdopodobnie udostępnią własne pliki serwer'owe, ale gracze pisali żeby nie udostępniali, ale ta administracja jest tak głupia, że nie wiadomo co zrobią.

Opublikowano

i jak liczba graczy wzrasta maleje?? zapowiadało się tak dobrze z komentarzy wynika że lipa, nie wiem czy pobierać?? :)

Pozdrawiam.

Padnie za pare dni naprawde nie warto 40% graczy nie dziala client

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

i jak liczba graczy wzrasta maleje?? zapowiadało się tak dobrze z komentarzy wynika że lipa, nie wiem czy pobierać?? :)

Pozdrawiam.

Wracaj na swój nieudany serwer, bo coś do teraz nie mogę ulepszyć zbrojki na ninji.. przypadek? nie sądzę. A ile tam u ciebie graczy jest? 200? czy 150? :D

Na razie nie ma sensu pobierać, bo Administracja ma siano we łbie i nie wie co z klientem zrobić..

Serwera nie polecam, mam nadzieję, że ktoś lepiej wykorzysta te pliki, które pewnie i tak niebawem udostępnią.

Oczywiście szkoda mi administracji, która tyrała przy tym 2 lata,

Pozdrawiam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

@Up, serwer boksera jest jednym z lepszych tylko jest slaba reklama :) nie mozesz ulepszyc zbrojki na ninji ? to dziwne bo mam juz ją na 140 lvl

Pozdrawiam najlepszy ninja na tym serwerze :) z gildi YourMother xD

@topic co do serwera.. zenada, niby rok przygotowan, a zrobiliscie tylko nowe mapy, okej moze to ladnie zrobione, ale ktos testowal ten serwer ? Jestem ciekaw cze administracja wbila 30 lvl bez dawania eq czy skili xD

Serwer mialbyc najlepszy, jak narazie jest najgorszy i w sumie to nawet nie dziala :) Nie zagram :)

AW : skąd perły

Opublikowano

@up zastanawia mnie czy bokser twój "kolega" kazał to napisać czy też nie :) co do twojej wypowiedzi na temat serwera , wypowiedziałeś się a nie zagrales. Interesuje mnie też skąd możesz wiedzieć czy coś zrobili prócz tych map i innych bajerów skoro twoim zdaniem serwer nie działa ? Graj na serwerze boksera , który ja bym zrobił w max 2-3dni zamiast na serwerze gdzie administracja się starała kupę czasu po to byś ty właśnie nie grał na tych 'gotowcach' :*

@AW będzie nowy client/host?

Uczeń
Opublikowano

Ok działa :D

Edit. Teraz mam problem taki, gdy wybieram postać mam relog Clienta, pomoze ktos?

Opublikowano

Ok działa :D

Edit. Teraz mam problem taki, gdy wybieram postać mam relog Clienta, pomoze ktos?

Poszperaj na forum serwer tam dużo jest pomocy.

@Topic :

Jezu nie gracie na serwie to wyjazd z prezentacji nie musicie hejtować, najwięcej hejtują Ci co sami by nawet nie zrobili serwera, nigdy nie byli w administracji itd.

Serwer jest bardzo dobry, gra bardzo dużo ludzi, ale wiadomo są błędy jak na każdym nowym serwerze.

Niedługo będzie nowy client dla graczy którym nie wyświetla SkyBox i po prostu nie widzą tekstur.

Podobno mają też zmienić hosting na lepszy, dzięki któremu nie będzie takiej ilości kicków.

Cały czas oprawiane są misje które mają kilka problemów.

Mapy są świetnie przygotowane do gry.

IS jest poprawiany cały czas z tego co widzę.

Na TS3 są moderatorzy oraz admini którzy pomagają oraz informują graczy o przebiegu prac.

Pieprzycie że na serwerze nie będzie nikt grał ? To czemu niby o godzinie 14/15 w prezce tu na MPC jest ponad 150 online na forum serwera ponad 200 ?

Gadacie że odchodzicie z serwera i wgl. a gdy te problemy ustąpią wszyscy i tak wrócicie bo nic lepszego nie znajdziecie.

A jak nie chce wam sie normalnie czekać to idzicie na sravie na której nie ma żadnych botów, bugów.

Gadacie że to z bugowane a nawet global miał YangBuga, Glador i inne serwery które niby są "doskonałe"

Pozdro.

Opublikowano

Jak na razie polecam serwer, exp nie jest wybitnie szybki i gra się wspaniale, bugów aż tak nie odczułem jak na razie, ludzi nie jest aż tak malo, choć nogłoby być więcej. Jakaś reklama by się przydała, bo serwer mega. Nic tylko wbijać i grać.

Opublikowano

Gram tu od startu wbiłem 50lvl i mogę się już wypowiedzieć nieco na temat tego serwera.Serwer miał bardzo duże problemy ciągle kicki były z niewiadomej przyczyny , itemy z isa nie dochodziły a wiele osób nie widziała ziemi.Teraz serwer działa stabilnie a gra mi się na nim zajebiście Gmowie cały dzień zapierdalają żebyśmy mogli grać na najlepszym serwerze , łatwo się z nimi dogadać a smy oddawali bez problemu sprawdzając historie zakupów

Opublikowano

Oj Gracze i Hejterzy a szczególnie hejterzy każdy serwer nie jest idealny jak macie narzekać to wywalcie 5 tysięcy w maszyne a kolejne 5 aby profesjonali technicy itd zrobili mapy odbugowali wszystko . Tak nie wiem kim są założyciele serwera pewnie informatykami nie wnikam w to, ale jak nie pasuje wam to mówię 10 tysięcy dajcie i macie serwer jaki chcecie wedle własnych upodobań :).

Ps. Grałem na prawie wszystkich serwerach teraz ten luknę i ocenie czy warte to pobierania ale z prezki dowiedziałem się dużo.

Tylko jedno jest kijowe czekanie tyle czasu do czytania medala konnego ale lepsze te kilka godzin niż na plu 1 dzień :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Szkoda, że w łatce do klienta został umieszczony PackedMolebox. Co na to Administracja servera?

Opublikowano

Szkoda, że w łatce do klienta został umieszczony PackedMolebox. Co na to Administracja servera?

A czy Ty kurwa wiesz co to jest?

Użycie googli nie boli, jebane nowe pokolenia...

Opublikowano

molebox to program do zabezpieczenia klienta

@up zastanawia mnie czy bokser twój "kolega" kazał to napisać czy też nie :) co do twojej wypowiedzi na temat serwera , wypowiedziałeś się a nie zagrales. Interesuje mnie też skąd możesz wiedzieć czy coś zrobili prócz tych map i innych bajerów skoro twoim zdaniem serwer nie działa ? Graj na serwerze boksera , który ja bym zrobił w max 2-3dni zamiast na serwerze gdzie administracja się starała kupę czasu po to byś ty właśnie nie grał na tych 'gotowcach' :*

@AW będzie nowy client/host?

nowy klient ma byc za 2-3dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...