Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chuj sie czepiacie o butki wiatru jak na 13lvl z misji mam 12sm juz.... A nikt wam nie każe lecieć w topke ten kto wyda grubą kase na isa poprstu bedzie miał coś szybciej i tyle

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli umiesz naprawde grać to w 1dzień możesz na tyle zarobić w grze żeby ktoś tb kupił itemki z isa jakie chcesz .Zawsze tak robiłem na starcie i miałem wszystko z is za free

Opublikowano

te SM z misji nie jest po to zebys je przewalil na oczywista rzecz buty wiatru, tylko zebys mógl sobie kupic cos przydatnego w grze....

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem po co ta ankieta skoro tak samo jak w wypadku poprzedniej nikt nie bierze jej pod uwage z administracji

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Dlaczego jak wczoraj graałem miałem czarną ziemie dodam iż pozmieniałem configi w grze dałem wyłacz efekty jakość nieba niska ale to nic nie dało!!!

Opublikowano

Dlaczego jak wczoraj graałem miałem czarną ziemie dodam iż pozmieniałem configi w grze dałem wyłacz efekty jakość nieba niska ale to nic nie dało!!!

A oni rok robili ten serwer:p
Opublikowano

Tak samo mialem :/

Serwer ON

Opublikowano

Serwer niby jest ON, ale jak wchodzę na postać to mnie loga, dlaczego?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Pobrałeś łatki obowiązkowe ?

Tak, moi koledzy z "gildii" mają podobnie, wypakowywałem klienta jeszcze raz, łatkę jeszcze raz ( bez łatki jest błąd połączenia z serwerem) i dalej to samo, z wyłączonym antywirem i dodanym wyjątkiem.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Rozwaliliście mnie tą ankietą xDD

Jak możecie pytać graczy o której ma serwer startować. To może wg. dajcie jeszcze dostęp do bazy i niech serwer rządzi samym sobą.

Zdaje się że to administrator decyduje kiedy ma wystartowac serwer a nie gracze. Widze ze nowi wśród stawiania serwerów.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tak to jest jak się ma maszynę ze sprintdatacenter zamiast zainwestować w hosteam :)

Opublikowano

Da ktoś linki do łatek ? :) , wy się cieszcie ze możecie zobaczyć wybór postaci , bo ja mam ciągle bład z poloczeniem . :cc.

Opublikowano

Nie wiem jak wy , ale ja się boje odpalać ich Klienta dzisiaj wczoraj kiedy udało mi się włączyć po kilku godzinach walki z łatką wszystko ładnie działało lecz Tak kur... neta zmuliło, że nie mogłem strony startowej załadować musiałem przywrócenie sytemu zrobić żeby po necie chodzić, ale zauważyłem, że nie tylko ja mam taki problem .

Więc mam pytanie czy to naprawili z tym netem i czy już można spokojnie wejść na serwer ??

837371446280124127260.png
Opublikowano

Tak, moi koledzy z "gildii" mają podobnie, wypakowywałem klienta jeszcze raz, łatkę jeszcze raz ( bez łatki jest błąd połączenia z serwerem) i dalej to samo, z wyłączonym antywirem i dodanym wyjątkiem.

Możesz udostępnić nam zawartość pliku systerr.txt z klienta w momencie gdy cię wywala?

Co co niewidoczności ziemi, nasz klient zawiera tekstury w wysokiej jakości i wymagania sprzętowe mogą być wyższe - kilka kroków, które MOGĄ pomóc:

• wyłączyć mod graficzny w opcjach systemowych
  • ustawić czas zmiennego środowiska na 60s
  • ustawić jakość nieba na niską
  • zaktualizować sterowniki do naszej karty graficznej

Po wszystkich operacjach wymagane wyłączenie i włączenie klienta!

Tym co mają błąd podczas łączenia - prawdopodobnie nie wgraliście lub antywirus zablokował Wam łatkę (sprawdźcie czy plik exe RestheaP.exe ma 8.6mb)

Tym co się restartuje klient niestety nie potrafimy na razie pomóc - nie wykryliśmy na razie źródła problemu - być może ponowne pobranie klienta pomoże.

sygnatura2.png

Opublikowano

Możesz udostępnić nam zawartość pliku systerr.txt z klienta w momencie gdy cię wywala?

Co co niewidoczności ziemi, nasz klient zawiera tekstury w wysokiej jakości i wymagania sprzętowe mogą być wyższe - kilka kroków, które MOGĄ pomóc:

• wyłączyć mod graficzny w opcjach systemowych
  • ustawić czas zmiennego środowiska na 60s
  • ustawić jakość nieba na niską
  • zaktualizować sterowniki do naszej karty graficznej

Po wszystkich operacjach wymagane wyłączenie i włączenie klienta!

Tym co mają błąd podczas łączenia - prawdopodobnie nie wgraliście lub antywirus zablokował Wam łatkę (sprawdźcie czy plik exe RestheaP.exe ma 8.8mb)

Tym co się restartuje klient niestety nie potrafimy na razie pomóc - nie wykryliśmy na razie źródła problemu - być może ponowne pobranie klienta pomoże.

http://scr.hu/428/y0lwh

mam taki blad

a obejscie masz tutaj http://scr.hu/428/rzysq

47960446974272485250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...