Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwsze wejdź na serwa potem gadaj, gra się super nic nie laguje, nie kicka, wszystko dobrze działa.

Pozdro.

Po 1 mocowałem się z serwerem od startu do dzisiejszego poranka ,i po tym mogę stwierdzić , bo tym co ja doświadczyłem , i czego nie zmienili :

- Bląd połączenia z serwerem

- Raz na jakieś 30-40min udało mi się zalogować , tylko po to by mnie wyrzuciło po wybraniu postaci i znowu ten dylemat.

- Bywało tez ze się zalogowałem ale nie widziałem ziemi postaci zamiast z broni bilem z pieści (ale bron miałem założona) , po czym wywalało po 2min może 1

-Niby to poprawili ALE gdy się loguje wszystko ok , ale teraz gdy gram serwer się resetuje to znaczy (wyłącza się i włącza [ tak jest co 2 min] Co do tego punktu , Administrator serwera napisał ze nie są w stanie nam pomoc ( już nasuwa się słowo ZAL)

Parę Sytuacji wcześniej już 15min po starcie serwera , Część osób nie mogla się zalogować a cześć grała , Na początku nie było wiadomo czemu tak jest (ludzie co grali expili sobie bufki wbijali wysokie poziomy itp) , Napisał admin po 24H Ze To nie jest ich wina , ze serwerownia zablokowała nasze IP bo jesteśmy potencjalnym zagrożeniem dla serwera , i nic nie mogą zrobić ( tu już myślałem ze kurwicy dostane i ich zwyzywam , ale wtedy zniżył bym się do ich poziomu , widziałem już raz taka akcje jak admin ciśnie gracza na tym serwerze) Jak dotąd tylko cześć osób z tej gromady zablokowanych może wbić na serwer , reszta już podziękowała , jeśli czegoś nie rozumiecie znajdę więcej powodów

Opublikowano

Po 1 mocowałem się z serwerem od startu do dzisiejszego poranka ,i po tym mogę stwierdzić , bo tym co ja doświadczyłem , i czego nie zmienili :

- Raz na jakieś 30-40min udało mi się zalogować , tylko po to by mnie wyrzuciło po wybraniu postaci i znowu ten dylemat.

- Bywało tez ze się zalogowałem ale nie widziałem ziemi postaci zamiast z broni bilem z pieści (ale bron miałem założona) , po czym wywalało po 2min może 1

-Niby to poprawili ALE gdy się loguje wszystko ok , ale teraz gdy gram serwer się resetuje to znaczy (wyłącza się i włącza [ tak jest co 2 min] Co do tego punktu , Administrator serwera napisał ze nie są w stanie nam pomoc ( już nasuwa się słowo ZAL)

Parę Sytuacji wcześniej już 15min po starcie serwera , Część osób nie mogla się zalogować a cześć grała , Na początku nie było wiadomo czemu tak jest (ludzie co grali expili sobie bufki wbijali wysokie poziomy itp) , Napisał admin po 24H Ze To nie jest ich wina , ze serwerownia zablokowała nasze IP bo jesteśmy potencjalnym zagrożeniem dla serwera , i nic nie mogą zrobić ( tu już myślałem ze kurwicy dostane i ich zwyzywam , ale wtedy zniżył bym się do ich poziomu , widziałem już raz taka akcje jak admin ciśnie gracza na tym serwerze) Jak dotąd tylko cześć osób z tej gromady zablokowanych może wbić na serwer , reszta już podziękowała , jeśli czegoś nie rozumiecie znajdę więcej powodów

W sobote/piatek ma byc new client i host wszysttko zacznie działać i tak wröcicie.

u6pv.jpg

Opublikowano

Serwer jest zajebisty.

Niedługo duże zmiany i serwer będzie bardziej stabilny.

Już dziś zapraszam. Na prawdę przyjemnie się gra, a serwer jest oryginalny i to bardzo.

Ja nie lubię grać na nowościach, a ten serwer mnie akurat wciągnął :)

Cytuje wiadomość z forum Resthea:

Udostępnimy rozpakowanego klienta Jednak musimy jeszcze zadbać o kilka rzeczy, żeby fala botów nie zalała m1, żeby multihack był ograniczony.Zmienimy serwerownię na hosteam, jednak najpierw będzie trzeba przygotować odpowiedniego klienta.Zatroszczymy się o reklamę W stopniu na tyle na ile będzie to możliwe.Wyeliminujemy wszystkie zgłoszone błędy które nam się uda.
A to screen potwierdzający ataki na serwer, które utrudniają wejście na niego.

kli3w5.jpg

Niedługo serwer zostanie przeniesiony na hosteam i konkurencja będzie mogła co najwyżej uklęknąć do miecza ;)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Przyjemny serwer niestety z powodu wielu bledow ktore nie powinny sie w ogole pojawic wole sobie poczekac kilka tygodni az zostana naprawione wtedy sobie wroce moze.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Ble ble ble... I tak jak ogarna serva to pierwszy bedziesz do grania. Ja zapraszam wszystkich, naprawde przyjemnosc z grania wielka :D

ZR_o79.gif

Opublikowano

serwik fajny i jest gicior ;) fakt jedyni nie moga wbic no ale ... ja pobralem tak jak kazali + łatka i all dziala :)

po za tym widac ze cos robia wiec to bedzie naprawione :) wiec warto czekac

+ dobry kontakt z adm.

+ serwer super

+ Ogolnie zachęcam do gry ;)

- jak dla mnie nie ma :)

Opublikowano

ile osob gra?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

ile osob gra?

nie pytaj ile osób gra tylko wbijaj, gra będzie coraz więcej! :)

Może mi ktoś pomóc z problemem, takim, że nie widzę postaci, tylko same miecze? Wszystkie postacie wraz z moją tylko stoją i tyle. Może ktoś miał ten problem?

Na innym kompie z tym samym klientem nie miałem tego problemu, tyle że tam był Win7 a teraz win XP

Opublikowano

ile osob gra?

Jakieś 300-400.

Głównie przez to, że reszta ma problemy z clientem.

Jak ogarną clienta to na pewno przybędzie ludzi.

Organizują też reklamę.

Moim zdaniem warto grać teraz o ile można, bo niedługo będzie tutaj pełno ludzi.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Jakieś 300-400.

Głównie przez to, że reszta ma problemy z clientem.

Jak ogarną clienta to na pewno przybędzie ludzi.

Organizują też reklamę.

Moim zdaniem warto grać teraz o ile można, bo niedługo będzie tutaj pełno ludzi.

Dokładnie tak, 1/2 serwera ( w tym ja) nie może wbic na serwer, albo nie widzi podłoża. Ale serwer jak się pogra wydaje się bardzo fajny, nowe mapy, nie wiadomo gdzie czego szukac, drop bardzo fajny. Nic tylko polecic serwer i miec nadzieję że za tydzień będzie wszystko OK i będzie grało dużo ludzi.

Opublikowano

Graczy powoli przybywa,bylem na starcie i mam porownanie.Serwer jest juz znacznie stabilniejszy.

Poprawilbym nieco drop z metinow,czasami nie leci nic ale serwer na +

Polecam ;)

Opublikowano

Oto drugi odcinek mojej serii Let's Play z tego serwera:

https://www.youtube.com/watch?v=4M1b4n1-cZs&feature=youtu.be

Na serwerze liczba graczy rośnie.

Widać to po rankingu, nikt mi nie zarzuci, że kłamie...

Wczoraj w rankingu było tylko 1400 postaci, dzisiaj już jest ich 1950.

Jest to najlepszy dowód na rosnąca liczbę graczy.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Serwer całkiem ciekawy, aczkolwiek to GUI, które autorsko przygotowaliście, jak dla mnie lekko mówiąc porażka, naprawde, oryginał wygląda już o niebo lepiej od tego, chociaż i tak nie zachwyca. Mimo wszystko, sam serwer na plus ;) Powodzenia z prowadzeniem.

Opublikowano

Serwer całkiem ciekawy, aczkolwiek to GUI, które autorsko przygotowaliście, jak dla mnie lekko mówiąc porażka, naprawde, oryginał wygląda już o niebo lepiej od tego, chociaż i tak nie zachwyca. Mimo wszystko, sam serwer na plus ;) Powodzenia z prowadzeniem.

Nie mają grafika dlatego tak wygląda.

0LsM05U.png

Opublikowano

Co do serwera może i miał nie udany początek ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Liczba graczy rośnie co widać po expowiskach itp. zglaszane bugi,problemy są naprawiane.
Do tego jest duza szansa na reklame, nie moge powiedziec u kogo.
Pozostaje tylko czekać na Ciebie aż zawitasz na serwerze.
==========================================================================================================

V V V
V

Opublikowano

Serwer staje na nogi po woli, a naprawde zabawa, jak nasze początku z grą mt2. Polecam każdmu kto chce poznać gre mt2 od nowa, ale w innym wydaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...