Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP co na z filmiku o zarobku do tego wszyscy dojda jak zarobic tylko niech normalne tekstury dadza a nie hvj wie co bo przez to duzo ludzie nie gra bo poza postacia nic nie widza!!!

Opublikowano

Dlaczego masz wstęp z Rise of Metin? o.O mam prosbe, podał byś tytuł nutek wykorzystanych w intro? będe wdzięczny.

AW. Gdzie wydropie truty?

Bo wykorzystał mój głos z mopjego kanału YT

Opublikowano

Nie wiem co za amatorzy testowali ten server, ale brawo dla nich, że zjebali to wszystko. Po pierwsze server jest pod nazwą "hard", ale chyba ktoś to źle okresł. Może ten exp jest troszke pod hard, ale miałem ochoty wbijać wiekszego, bo jestem jednym słowem "wkurwiony" na ludzi którzy testowali server. Bronie na 100 lvl z metków lesie, po 15 perel z metków podobno też perły. Typek co jest bodajże top1 chwalił się lwim, a po 20 minutach miał już trute, bo leciala mi z jakiego bossa zawsze bron na 75, gdzie ubijał ją solo z ostrzem m6 i fms+9 31 sr bez kd. Do tego te metiny resp co 1 minute. Na pustyni siedzieć można w jednym miejscu przez 24 h bo ubiejsz 3 metiny i kolejne 3 się respia. Dodanie nowych itemów (zbroi) do tak latwego dropu. Na początku mysałem, że będzie coś trudno zdobyć, a tu red las i masz wszystko. Zbroja daje bodajze 130 defa na +0.

Serwer sam w sobie jest dobry, ale określił bym go na medium, bo pod harda tu nic nie pasuije. Skille też nie jest cięzko, bo jesli była by rekawica z is;a, to juz dawno ku by było w chuj wiecej, bo tych szkat bym nadropił w 1h z 40. To jest tylko i wyłacznie moja opinia, bo grałem na hardach i wiem jak wszystko wygląda, a osoby które mają mało wspólnego z grą na hardach nie odpowiadajcie od razu, bo nie macie pojecia jak wyglada server hard. ;)

Opublikowano

chyba lepsze metiny, co 1min. niż co godzinę. Bynajmniej KU nie będą bardzo drogie i każdy będzime mógł wbić skille. Ale nie Wam nic nie pasuje. Tak poza tym, Hard, to określenie nie trudności zdobycia ekwipunku, tylko zdobycia lvl-a, czy yang. Mi się wszystko bardzo podoba, taki serwer szukałem i zachęcam do gry.

Opublikowano

Jaki bug? :D jak można wiedzieć

Bug jest w polowaniach, a mianowicie po ukończeniu niektórych polowań, gdy się wylogujesz się i ponownie zalogujesz pisze, że np. misja 23 została ukończona i znowu dostaniesz yangi + losowy przedmiot i tak w kółko ~ ktoś o tym pisał już na forum.

Może teraz Administracja się tym zainteresuje. ^^

Opublikowano

Ja sobie kasy narobiłem już tyle przez te polowania że w sumie nie wiem co mam z nią robić. Skille wbite na 2 postaciach i nudyyyy... Serwera nie polecam ze względu na brak profesjonalizmu ze strony administracji. Lewej kasy w obieg jest puszczone tyle, że lepiej nie pytać.

Opublikowano

Client mi nie działa. Instalowałem łatkę, próbowałem odpalać przez patchera (nic się nie działo po kliknięciu ''Uruchom grę''), przez RestheaP po wpisaniu loginu i hasła wiecznie ''Błąd podczas łączenia z serverem''. Antywirus nic nie blokuje, bo wykluczyłem folder z Restheą ze skanowania. Szkoda, bo dawno w metina nie grałem i miałem ochotę. :)

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Cholera chłopaki pojechaliście po całości ;/ robiliście to od ch*ja i ciut ciut, mieliście dobry team mapperów i inne duperele. No cóż kolejny serwer roku który stał się niewypałem.

Co za dużo to nie zdrowo, chcieliście dać coś nowego coś co się ludziom spodoba i przesadziliście. Ale z ostatecznym werdyktem poczekam do obiecanej reklamy na YT wtedy się zobaczy jak z ludnością na serwie bo przewidywanych pare miesięcy temu 2k+ się nie spodziewam.

58057433.jpg

Opublikowano

Co raz bardziej sobie uświadamiam, że ten serwer nie ma sensu :) Bugów tyle, że lepiej nie pisać, kasy na lewo tyle, że lepiej nie mówić. Ehh...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Jakby zrobili otwartą bete na pewno by nie było tylu bugów ile jest teraz ;)

Przecież open beta czy tam alpha była, tylko że z rok temu xD.

Serwera nie polecam, wszedłem i wyszedłem po tym jak zobaczyłem co tam się dzieje.

W taki okres czasu to nawet ja mając 0 doświadczenia postawiłbym lepszy na tutach z mpc :D

Opublikowano

Mialem was za profesjonalistow lecz nie pyklo wam, a szkoda. Tylko pracy poszlo w pizdu. Przyznajcie sie do porazki i zamknijcie serwer. Proponowalbym wam wystartowac za miesiac z takim samym serwerem tylko Easy/Medium i bez bugow. Tak to jest jak ktos mysli, ze jest najlepszy. Pomysl byl fajny ale gorzej z serwerem. ELO! :)

Opublikowano

Już nikt nie powinien grać u nich na serwerze za to co robią teraz z isem ceny w góre podnoszą :) to znaczy ze nie można im ufać szkoda tracić czas na ten serwer i kolejne od tych panów bo po ich zachowaniu widać ze nie nadają się na administrację chodziło tylko o kase nic więcej

Opublikowano

Bug jest w polowaniach, a mianowicie po ukończeniu niektórych polowań, gdy się wylogujesz się i ponownie zalogujesz pisze, że np. misja 23 została ukończona i znowu dostaniesz yangi + losowy przedmiot i tak w kółko ~ ktoś o tym pisał już na forum.

Może teraz Administracja się tym zainteresuje. ^^

to ciekawe kto questy im pisal ;d

Opublikowano

kolejne pokolenie astiuma, zapowiada się świetnie tysiąc osób na starcie i zaraz pada, szkoda takiego serwera ale po takich akcjach ludzie się zrazili i nikt nie wróci

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...