Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem ciekaw, czy za jakiś czas, będzie łączenie tych 6 królestw w 2/3 nowe :D

po co ma byc łączenie, skoro normalnie się pisze na "wołaj" z innymi królestwami i ma sięwspólną mapę handlową? :>

Opublikowano

Widzę że serwer się unormował to fajnie. Umm fajnie że jest 6 krolestw, ciekawe . Pewnie męczyliście się z mapami:) wejdę do gry i zobaczę

Opublikowano

Niestety nie zagram z powodu klienta. Gdy rozpakowalem wyskakuje blad. Po wklejeniu latki i odpaleniu wyskakuje napis ' failed to module RestheaP'

Opublikowano

Niestety nie zagram z powodu klienta. Gdy rozpakowalem wyskakuje blad. Po wklejeniu latki i odpaleniu wyskakuje napis ' failed to module RestheaP'

na dniach ma sie ukazac nowy client bez problemow ;]

Opublikowano

Czy jak kupie wierzchowiec z isu to czy czas będzie leciał jak nie będę go miał założonego ?

I chciałbym się dowiedzieć skąd zmianki i dodania, bo nie doczytałem.

Opublikowano

Czy jak kupie wierzchowiec z isu to czy czas będzie leciał jak nie będę go miał założonego ?

I chciałbym się dowiedzieć skąd zmianki i dodania, bo nie doczytałem.

Czas leci nawet gdy nie masz założonego.

zmianki dodania-questy/metiny/is i pewnie coś jeszcze.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Oto drugi odcinek mojej serii Let's Play z tego serwera:

https://www.youtube.com/watch?v=4M1b4n1-cZs&feature=youtu.be

Na serwerze liczba graczy rośnie.

Widać to po rankingu, nikt mi nie zarzuci, że kłamie...

Wczoraj w rankingu było tylko 1400 postaci, dzisiaj już jest ich 1950.

Jest to najlepszy dowód na rosnąca liczbę graczy.

Matesh , a jak tam twój serwer który nam kiedyś przedstawiałeś na końcu filmiku o Helium2 ? Z tego co pamiętam był on robiony bardzo długo i wydaje mi się że mówiłeś że ma podobno startować po nowym roku. Plany się zmieniły? Jednak serwera nie będzie? :)
Opublikowano

Ktoś na forum wspomniał o bugu na Yangi czy to prawda ?

Nie było i nie ma żadnego buga na yang, Aktualnie jest przeprowadzana aktualizacja, dodanie handlu zwojami/rady itp.

========================================================================================

Opublikowano

Nie wiem, jak taka administracja potrzebuje tyle czasu robić clienta. Dodać tylko to co jest teraz najbardziej potrzebne do clienta, a reszte narazie olać, bo nikt nie będzie czekał wieczność.

Opublikowano

Nie wiem, jak taka administracja potrzebuje tyle czasu robić clienta. Dodać tylko to co jest teraz najbardziej potrzebne do clienta, a reszte narazie olać, bo nikt nie będzie czekał wieczność.

Client ma byc na dniach^^

==================================================================================

Opublikowano

Witaam , czy mógłby ktoś podać mi link do clineta? , bo tego z strony nie moge pobrać.. + ile mamy czekać na tego clineta z teksturami ? ;c

Opublikowano

Witaam , czy mógłby ktoś podać mi link do clineta? , bo tego z strony nie moge pobrać.. + ile mamy czekać na tego clineta z teksturami ? ;c

do niedzieli ma sie pojawić moze byc nawet jutro...

na stronie masz 3linki do clienta ktorys na 100% zadziała

jak nie działaja ci tekstury zrob niebo na wysokie u mnie to działa ;]

Opublikowano

Strasznie jest słaby exp jak na tyle zbroi i broni myślałem że trochę przyjemniej się będzie expić a tu taka kicha ;c Jak dla mnie za duży exp i dlatego dalej chyba nie bede grał bo po prostu nie mam tyle czasu na wbijanie leveli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...