Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to fail, teraz nikt mi nie powie, że nie..

Bez hejtu, ale pomysł na serwer mieliście zajebisty, szkoda, że ten pro elo wasz technik nie ogarnął.

Lecz jednak oczekuję Resthe'i z poprawkami, na nowo. :)

Pozdrawiam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Prawda :/

ddosy to normalność .. raczej normalność to debilna administracja która nie ma pojęcia o żadnych zabezpieczeniach mimo że w "Team" mają jakiś dwóch nonejmów od "zabezpieczeń"

@topic gdzie dropne długi miecz ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Prawda :/

a widzisz anty... mówiłem, że serw nie wypali :P

Robić serwer rok i nic nie zrobić xD

przez ten rok to tylko te mapy robiliście mam rozumieć?

Opublikowano

Powiem tak, że sam bym lepiej sprawdzić ten server przez jeden dzień niż Ci testerzy. I jak można zrobić z harda taki server?

Opublikowano

Powiem tak, że sam bym lepiej sprawdzić ten server przez jeden dzień niż Ci testerzy. I jak można zrobić z harda taki server?

To nie wina testerów, tylko administracji.

Nie polecam serwera, gówno.

Opublikowano

Na prawde serwer jest godny uwagi !! teraz wszystko jest tak jak ma byc , da sie normalnie grac !! zapraszam wszystkich !!!!

za późno na zmiany :/ mieli na to ponad rok czasu a teraz już nikt nie wróci ;-)

Opublikowano

Łapki sub ANTY^^

dla adminow proponuje offnac serwer ;]

Proponujesz wyłączyć serwer a jeżeli to zrobią będziesz latał i płakał, że postawili dla kasy i uciekli. facepalm.

0LsM05U.png

Opublikowano

Proponujesz wyłączyć serwer a jeżeli to zrobią będziesz latał i płakał, że postawili dla kasy i uciekli. facepalm.

Na forum było pisane, że serw będzie stał do póki będą mogli go opłacać czyli skończy się ważność dedyka i serw będzie off ;)

Opublikowano

Na forum było pisane, że serw będzie stał do póki będą mogli go opłacać czyli skończy się ważność dedyka i serw będzie off ;)

No i prawidłowo napisali bo nikt nie będzie dopłacał z własnej kieszeni, żeby słuchać obelg od gimnazjalistów na własny temat. (czyt. typowe płaczki growe i forumowe które się uważają za starych wyjadaczy a gówno potrafią)

0LsM05U.png

Opublikowano

Moze ze 100, ale to tak max. Poki nie bd resetu raczej nie polecam.

ZR_o79.gif

Opublikowano

chodzi mi o wyłaczenie naperawienie bugow i wystartowanie za miesiac ;}

Opublikowano

chodzi mi o wyłaczenie naperawienie bugow i wystartowanie za miesiac ;}

My się juz tego nie podejmiemy.

Przykro nam ale zrezygnujemy pewnie z projektu resthea.

Chcemy go odsprzedać komuś innemy, wszyscy zainteresowani info na forum w temacie "Co dalej" ew PW qentinos.

Opublikowano

Pliki zostały sprzedane, to już jest koniec i nie ma już nic.

''

Pliki serwerowe resthea zostały sprzedane. Proszę już nie wysyłać pw z zapytaniami.

Wszelkie pytania dotyczące Resthey w wersji #2, nie kierujcie do mnie, bo nie ja będę za to odpowiadał.

Osoba która kupiła pliki prosiła aby się na razie nie ujawniać, więc tego nie robię.

Serwer niezmiennie będzie działał do 9 lutego.'' <<<<< informacja z forum >>>>>

Info z forum, to tak dla niewiedzących. Pliki zapewne wykupiła super Administracja FG, także możemy się spodziewać nowego serwera Resthe'i v2, start oczywiście w piątek bez bugów, czyli norma. whistling.gif( tylko nie wiadomo w jaki piątek ) huehue.gif

Pozdrawiam nieznajomych.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...