Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba moj pierwszy priv na ktorym spotkalam sie z taka iloscia problemow :)

Plus limit 2 kont na ip, ktos z grajacym rodzenstwem nie pogra :D

Zajrze za tydzien moze i zobacze czy cos sie zmienilo.

Na dana chwile nie polecam ladowac w is ;>

jenova1.jpg
  • Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyzby tyle czasu i pracy nad serwerem nie wypalilo? Myslalem, ze skoro tak dlugo juz robicie serwer to zrobicie wszystko z pelnym profesjonalizmem. Szkoda troche, serwer moze i ogarniecie ale moze juz byc ciezko z liczba graczy.

Opublikowano

Wejdźcie w zakładkę itemshop, wylogujcie się i zamknijcie resthea.eu. Wejdźcie w publikację i szukajcie nowego serwera, tyle polecam, tutaj to jest wieś na kółkach i wszystko pojebane jak lato z radiem.

Opublikowano

Wejdźcie w zakładkę itemshop, wylogujcie się i zamknijcie resthea.eu. Wejdźcie w publikację i szukajcie nowego serwera, tyle polecam, tutaj to jest wieś na kółkach i wszystko pojebane jak lato z radiem.

Czyli powiadasz, że IS jest bardziej rozbudowany niż sam serwer? xDDDDD

Opublikowano

KAŻDY KTO GADA ŻE SERWER POD ISA JEST TOTALNYM DEBILEM. ISA można mieć totalnie za darmo. Wierzchy 200defa /250ataku są po 65sm na 15 lvl bedziemy mieć ich z polowań około 20 a więc spokojnie w 1dzień dorobimy się wierzcha na 5dni(a czas na nim leci tylko jak na nim jeździmy) robiąc nowe postacie i farmic na polowaniach lub wbijając około 45lvl,,,,

Więc błagam nie mówcie że serwer pod isa jak w 1dzień masz wierzcha na lajcie

Opublikowano

@3UP

Tak, chyba tak o.O Prawie jak u Grubego...

PS

Też was laguje na mapie ;d? Mam 4GB ramu, karte 1 GB procesor x2 2,9 i przyznam, że chodząc po expowiskach w m1 tnie mi gre...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Kurwa ale pierdolicie farmazony wystarczy ściągnąć klienta i łatkę ludzie i wszystko hula kurwa serwer jest bardzo dobrze zrobiony . Gra się doskonale , są nowości co mi sie bardzo podoba jak i moim znajomym i wielu innym , wiadomo ze przy starcie zawsze sa błędy i zaraz pare cymbałów sie znajdzie hejtujących , z problemami do administracji wszystko wyjaśnią , MOIM ZDANIEM WARTO TU GRAĆ , serwer jest na prawdę zajebisty !!!!!! czasem komuś moze brakować nawet sterowników czy coś bo tutaj troszeczę wiecej rzeczy i moze przycinać , delikatnie wieksze wymagania mogą być :) , ZAPRASZAM !!!!!

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

KAŻDY KTO GADA ŻE SERWER POD ISA JEST TOTALNYM DEBILEM. ISA można mieć totalnie za darmo. Wierzchy 200defa /250ataku są po 65sm na 15 lvl bedziemy mieć ich z polowań około 20 a więc spokojnie w 1dzień dorobimy się wierzcha na 5dni(a czas na nim leci tylko jak na nim jeździmy) robiąc nowe postacie i farmic na polowaniach lub wbijając około 45lvl,,,,

Więc błagam nie mówcie że serwer pod isa jak w 1dzień masz wierzcha na lajcie

No i co z tego, że wszystko dostępne w grze? Ale popatrzmy też na to, że oni chcą na wszystkim zarobić, jak komuś tylko nawet 3 min się nie chce poświęcić, to oni zacierają ręce. Proszę cie kolego, sam is jest bardziej rozbudowany niż serwer. Ja nie polecam.

btw.

niech jeszcze czerwone poty dowalą do is albo te nieszczęsne buty wiatru. xD

Opublikowano

@UP Buty wiatru są w IS.

PROSZĘ zróbcie coś z tym restartowaniem klienta po wybraniu postaci ;(

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

DO TYCH KTORZY MAJA BLAD POŁĄCZENIA Z SERWEREM !!!!!!!! : OD NOWA WYPAKOWAĆ KLIENTA I WKLEIC TAM LATKE I PROSZE NIE OTWIERAC PRZEZ PATCHER_V1 TYLKO ODRAZU PRZEZ RESTHEAP !!!!! ma chodzić . Teraz restart !! gramy POLECAM .!

Opublikowano

Nie wiem co wy Macie spierdolonę Z TĄ GRAFIKA .. dziwne dziwne na prawdę .

DO TYCH KTORZY MAJA BLAD POŁĄCZENIA Z SERWEREM !!!!!!!! : OD NOWA WYPAKOWAĆ KLIENTA I WKLEIC TAM LATKE I PROSZE NIE OTWIERAC PRZEZ PATCHER_V1 TYLKO ODRAZU PRZEZ RESTHEAP !!!!! ma chodzić .

Opublikowano

Nie wiem co wy Macie spierdolonę Z TĄ GRAFIKA .. dziwne dziwne na prawdę .

DO TYCH KTORZY MAJA BLAD POŁĄCZENIA Z SERWEREM !!!!!!!! : OD NOWA WYPAKOWAĆ KLIENTA I WKLEIC TAM LATKE I PROSZE NIE OTWIERAC PRZEZ PATCHER_V1 TYLKO ODRAZU PRZEZ RESTHEAP !!!!! ma chodzić .

nie spam tak bo gówno to da.

btw, serwer działa tylko te tekstury ^^

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...