Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beta testerzy dostali po 200,300 sm tak? aha.

KAŻDY KTO GADA ŻE SERWER POD ISA JEST TOTALNYM DEBILEM. ISA można mieć totalnie za darmo. Wierzchy 200defa /250ataku są po 65sm na 15 lvl bedziemy mieć ich z polowań około 20 a więc spokojnie w 1dzień dorobimy się wierzcha na 5dni(a czas na nim leci tylko jak na nim jeździmy) robiąc nowe postacie i farmic na polowaniach lub wbijając około 45lvl,,,,

Więc błagam nie mówcie że serwer pod isa jak w 1dzień masz wierzcha na lajcie

Pytalem GMa i mowil ze wierzchowcom leci czas nawet jak go nie masz zalozonego.

Jakby bylo tak jak mowisz to 5dni = 120 godziny gry...

flashcs.jpg
  • Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech pierw ponaprawiają wszystko łącznie z klientem , łatkami oraz wszelakimi bugami . Niestety jak koledzy wyżej przyznaje racje Fail Roku po prostu przeliczyli się ze swoimi możliwościami .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dobra...
Przyszedł czas na normalną opinie.
Pograłem wbiłem się do top10 i na tym skończę. Dlaczego? Ze względu na kompletnie nic nie ogarniającą administrację.
Wywala non stop od rana do wieczora, przez cały dzień, nic się nie zmieniło po masie różnych przerw, zmian itp.
Problemy z tą śmieszną translokacją... nie da się nigdzie przenosić...
Misje - porażka 3/4 misji zbugowane albo od razu są usuwane, ew. same znikają.
Wywalanie do logowania przy każdej zmianie mapy itp.
I jeszcze wiele, wiele więcej błędów, które bardzo psują rozgrywkę.
Mogę naprawdę sporo wypisywać ale mi się po prostu nie chce.
Słowem końcowym: Zamysł był dobry, ale ludzie który to tworzyli są do ... bez urazy oczywiście.
Miałem do Ciebie Qenti szacunek kiedyś, robiłeś fajne rzeczy i w sumie na tym by się skończyło bo nic innego nie potrafisz oprócz edycji map w jakimś tam większym stopniu niż przeciętny Kowalski z MPC.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla mnie ten serwer to jakaś pomyłka. Nie wiem co miał oznaczać ten ''start''. Z prezentacji wydaje się dobrym serwer, lecz.. chyba wszyscy wiemy jak jest. Druga sprawa to IS, tego to już nie skomentuję musicie, zobaczyć sami. Pamiętacie sytuacje Astium? Tu jest jeszcze gorzej. W ogóle to on już wystartował?

Opublikowano

Oczekiwałem czegos wiecej od serwera, z resztą jak reszta, mimo wszystko wielki + panowie za pomysł, gorzej juz z wykonaniem. Powodzenia!

Opublikowano

Oczekiwałem czegos wiecej od serwera, z resztą jak reszta, mimo wszystko wielki + panowie za pomysł, gorzej juz z wykonaniem. Powodzenia!

Azprime, czy endymion teraz siedzi na tym koncie, weź wypierdalaj.

A Wam panowie z Resthei życzę powodzenia w ogarnianiu błędów, bo macie zajebisty serwer, trzymam kciuki!

Opublikowano

hahaha , ale beka na ts'ie xD

Pół serwera siedzi na problemy z grą i gada że sami chcą rozwalić serwer bo jest do dupy .

Jak to ktoś powiedział "nie wywala już bo logowanie nie działa" xDD

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Beka roku, a nie serwer roku.. taka prawda.

Osobiście sam wrócę, jeśli wszystko ogarną.. ( jeśli to wgl ogarną )

A o TS'ie nie wspomnę, chaos jak nigdy. xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Beka roku, a nie serwer roku.. taka prawda.

Osobiście sam wrócę, jeśli wszystko ogarną.. ( jeśli to wgl ogarną )

A o TS'ie nie wspomnę, chaos jak nigdy. xD

Kabaret nie serwer bez kitu :D Gdyby ogarnęli te kickanie to by był mega fajny serwer.

Opublikowano

Mam dziwne przeczucia, ze mapy zostana udostepnione i ktos zrobi z nimi serwer, lepszy serwer. Nie wiem co oni przez prawie rok alphy czy tam bety robili skoro misje są pobugowane...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Mam dziwne przeczucia, ze mapy zostana udostepnione i ktos zrobi z nimi serwer, lepszy serwer. Nie wiem co oni przez prawie rok alphy czy tam bety robili skoro misje są pobugowane...

:P No mapy ładne mają, pewnie sporo pracowali żeby wszystkie obiekty itp poustawiać ale co poradzisz. Takie życie :D

Opublikowano

Każdy serwer na początku ma bugi i taka jest prawda :)

Wystarczy przeczytać informacje od administracji że nic nie mogą zrobić z atakami DDos, bo tak na prawdę tego nie da się powstrzymać( Ci którzy chociaż troche wiedzą co to jest zrozumieją)

Powodzenia życzę teamówi z ogarnięciem tego.

Opublikowano

Każdy serwer na początku ma bugi i taka jest prawda :)

Wystarczy przeczytać informacje od administracji że nic nie mogą zrobić z atakami DDos, bo tak na prawdę tego nie da się powstrzymać( Ci którzy chociaż troche wiedzą co to jest zrozumieją)

Powodzenia życzę teamówi z ogarnięciem tego.

Większej głupoty nigdy nie przeczytałem.

Kto im kazał brać dedyka w takim lipnym hoscie który sobie z atakami nie potrafi poradzić.

Sami tam wzięli tego dedyka, więc wina jest ich.

Mogą coś zrobić: Zmienić hosta na hosteam.pl

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Większej głupoty nigdy nie przeczytałem.

Kto im kazał brać dedyka w takim lipnym hoscie który sobie z atakami nie potrafi poradzić.

Sami tam wzięli tego dedyka, więc wina jest ich.

Mogą coś zrobić: Zmienić hosta na hosteam.pl

Hosting może mają lipny, lecz zamiana jego na wiele by nie dała xD

Że wpiszesz sobie w hobby: programowanie oraz tworzenie serwerów nie czyni Cię tym że masz o tym pojęcie ziomek :rolleyes:

Opublikowano

" Błąd połączenia z serwerm " działa komuś w ogóle ??

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...