Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na szczęście wczoraj nowy serwer wystartował bez bugów i ddosów.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6 krolestw? Jak dla mnie to juz troche przesada, powiedzmy ze bedzie grac 1k osob podzielmy to na 6 a pozniej na tyle ch ile jest na serwerze. Tyle krolestw rowna sie z mala iloscia graczy w miastach...

je0o.png

Opublikowano

@UP

To tylko krolestwa. Chat jest dla wszystkich krolestw + all sklepy na mapie handlowej. Bynajmniej lepszy sposob zarobku jest na mniejszym lvl'u i wgl jakiś klimat, szkoda że bugi serwera to wsszystko przewyższają...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

6 krolestw? Jak dla mnie to juz troche przesada, powiedzmy ze bedzie grac 1k osob podzielmy to na 6 a pozniej na tyle ch ile jest na serwerze. Tyle krolestw rowna sie z mala iloscia graczy w miastach...

A ile jest channeli Twoim zdaniem?

0LsM05U.png

Opublikowano

A ile jest channeli Twoim zdaniem?

Nie wiem, ale zajebista sygnaturka :D

Fajny serwer, dużo pracy włożone ale według mnie 6 królestw to za dużo ;)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Administracja ma zamiar się wypowiedzieć kiedyś ? Czekam na wyjaśnienie i ciąg dalszy buga na yang :) I paru innych informacji związanych z serwerem. Czy administracji wgl zależy ?

Opublikowano

Okej :) Powiem wam jak to jest. Administracja ma wyjebane na wszystko ;) Napisalem do jednego z nich o bugu z misją, podziękował. Jednak zauważyłem, że i ja mam przez ten bug problem ponieważ nie przyznaje mi SM'ów za polowania- nie odpisał, mimo przeczytania wiadomości (ss'y mogę dać). Dodam, że bug na polowaniach był dość ostry, mój kolega zarobił w sumie 15 kk (na mniejszym lvl'u). Druga sprawa- resp metinów. Tutaj żenada. Na pustyni był coś a'la bug w jednym mijscu, osobiście dorobiłem się ostrej sumy- nie wiedziałem na co to wydawać. Później już i paru innych graczy dowiedziało się o tym. Jednak czy to fair? Administracja leci sobie w chu*a, graczy ubywa zamiast przybywało, ceny w IS'ie podwyższyli żeby zgarnąć jak najwięcej przykładem są pety. Kosztowały one 180 sm a teraz bodajże 200 pare :) Nie polecam serwera, spodziewałem się więcej. Chciałem również wrzucić film z bugowaniem misji, ale czy to coś zmieni? Wystarczy posłuchać innych opini graczy. Pozdrawiam.

es2p.jpg

11573538277329494069.gif

Opublikowano

I co Quenti ?

Poczekałem sobie trochę. Jak to ująłeś "poczekaj trzy dni" poczekałem nawet i dłużej. Nie wiesz ile osób przekonałem żeby was zostawili z DDOS'ami bo sami od środka się zniszczycie i miałem racje. Na początku Arczi poleciał w chuja o GM'ie którego nadawał mi ponad pół roku , a teraz sobie tak myślę że gdybym siedział tu z wami to musiałbym świecić oczami za was na prezce na mpc i ts'ie. Dla mnie i tak jesteście bandą smarków, którzy zabierają się za coś i nie wiedzą jak to skończyć. Tu nie ma hejtu tylko czysta prawda której się boicie i zasłaniacie się milczeniem. Daje wam góra miech/dwa potem albo zamkniecie serwer , albo będzie świecił pustkami. Zero jakiejkolwiek inicjatywy.

Brawo.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

I co Quenti ?

Poczekałem sobie trochę. Jak to ująłeś "poczekaj trzy dni" poczekałem nawet i dłużej. Nie wiesz ile osób przekonałem żeby was zostawili z DDOS'ami bo sami od środka się zniszczycie i miałem racje. Na początku Arczi poleciał w chuja o GM'ie którego nadawał mi ponad pół roku , a teraz sobie tak myślę że gdybym siedział tu z wami to musiałbym świecić oczami za was na prezce na mpc i ts'ie. Dla mnie i tak jesteście bandą smarków, którzy zabierają się za coś i nie wiedzą jak to skończyć. Tu nie ma hejtu tylko czysta prawda której się boicie i zasłaniacie się milczeniem. Daje wam góra miech/dwa potem albo zamkniecie serwer , albo będzie świecił pustkami. Zero jakiejkolwiek inicjatywy.

Brawo.

Cieszę się że nie daliśmy ci tego gm, btw, przyjaciół poznaje się w biedzie.

Na kolejne posty/wiadomości od ciebie nie odpiszę.

sygnatura2.png

Opublikowano

Cieszę się że nie daliśmy ci tego gm, btw, przyjaciół poznaje się w biedzie.

Na kolejne posty/wiadomości od ciebie nie odpiszę.

Mi nie musisz odpisywać tylko swoim "1k graczy". Arczi mnie zrobił w chuja, a ty z resztą teamu prawie wszystkich graczy(prawie* bo niektórym serwer się podoba o.O )

Przyjaciół poznaje się w biedzie. To prawda ,ale coś za coś. Nie licz tutaj na jakieś miłe, pocieszające słowa bo niby z jakiej racjii? Piszę czystą prawde jak jest i inni to potwierdzą. Nie wiem czy jesteś ślepy czy udajesz.

Mnie sam GM jebie. Wkurzyło mnie same złamanie obietnicy. Mi potrafisz odpisać. To odpisz na pozostałe pierdyliard innych wiadomości od twoich graczy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Hahaha no to ładnie, totalny niewypał, taki miał byc super boski serwer a tu totalna porażka... i Wy pracowaliście nad nim 365 dni?? chyba 356 ale godzin hahaha Dobrze, ze na niego nie czekałem i zawitałem na hel***2 :D

Z czego dropi Truta?? hahahaha

Opublikowano

I co Quenti ?

Brawo.

Arczi popełnił wiele błędów, nie tylko w związku z Tobą :)

Opublikowano

Ile osób gra co dziennie?

Teraz chyba nikt, bo z tego co widzę stronka leży :) (forum także)

Zresztą, czytając o tym co się dzieje z serwerem - jego przyszłość jest mocno wątpliwa.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Moim zdaniem powinien być restart serwera bo przesadzili z clientem. 1/3 graczy grała normalnie . 1/3 grała bez txt . 1/3 wogóle do tej pory grać nie może.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...