Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy Ty kurwa wiesz co to jest?

Użycie googli nie boli, jebane nowe pokolenia...

haha zgodzę się z nowymi pokoleniam im młodszę i nowszę tym tępsze :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie do zabezpieczania, tylko do pakowania plików.

Ja pierdole.

A w jakim celu owe pliki sa pakowane? Aby je zabezpieczyc...

Nauczyles sie jednej regulki od wujka google i probujesz sie wywyzszac.

topic@ wiadomo kiedy serwer bedzie onlajn?

Opublikowano

A w jakim celu owe pliki sa pakowane? Aby je zabezpieczyc...

Nauczyles sie jednej regulki od wujka google i probujesz sie wywyzszac.

topic@ wiadomo kiedy serwer bedzie onlajn?

Osiągnąłem więcej niż Ty osiągniesz przez całe życie, więc możesz już wypierdalać.

Gówno potrafisz a próbujesz wchodzić w dyskusję udając fajnego.

Ps. Arczi, trzeba było robić Azraela, a nie za Resthee się wziąłeś, nie miałbyś teraz tych problemów <3

Opublikowano

Szkoda było hajsu na nawet średnią maszynę w hosteam + filtry (co zwraca się w 3 dni?) to teraz jest problem, co?

Był taki serwer, sory zapomniałem nazwy, mało znany dedyk, 3 razy startował, dobrze pamiętam?

sygnatura2.png

Opublikowano

Endymionek , tak powiem : zapomniał byk jak cielęciem był :) jak było z reven***** ? Zapomniałeś ? I nie pisz mi ze miałeś te "błędy" przez jeden dzień bo bug w is, byl od startu az do zakończenia jego żywoty ^^ rozumiem ze z azprime szykujecie postawić serwer na plikach resthei :)? Bo ty co robiles nie wnosiles nic własnego tylko kradzionego . Boli cię to jakiego hosta wybrali , chłopaki wybrali taki na jakie pozwalały im fundusze , ale pieniążki dotarły do nich to chociaż nie wypierdalaja hajsu na głupoty tylko kupują maszyna która napisałeś :) i nie spinaj jaj

Opublikowano

Co Wy w ogóle z tym pizdusiem gadacie... Na każdym serwerze wydymiona był włam na bazę, dziwna sprawa ;). Bugi z IS, że dzieci z gimbazy nawet potrafiły narobić sobie monet a monet. Problemy z klientem wieczne. Ogólnie zawsze serwer z wydymionem to był badziew nad badziewiami na 2 dni.

Tak po za tym wydymionku jak tam w szkole? Nadal wszyscy Cie nie bardzo lubia i gnebia czy troche sie poprawilo w Chłodni ;)

Opublikowano

Co Wy w ogóle z tym pizdusiem gadacie... Na każdym serwerze wydymiona był włam na bazę, dziwna sprawa ;). Bugi z IS, że dzieci z gimbazy nawet potrafiły narobić sobie monet a monet. Problemy z klientem wieczne. Ogólnie zawsze serwer z wydymionem to był badziew nad badziewiami na 2 dni.

Tak po za tym wydymionku jak tam w szkole? Nadal wszyscy Cie nie bardzo lubia i gnebia czy troche sie poprawilo w Chłodni ;)

ale jebłem z beki. nikt nigdy mnie w szkole nie gnębił, sorry. słuchaj się dalej badarka to skonczysz z chujem w buzi i w dupie.

topic.

online serwer? bo coś mi nie bangla :c

Opublikowano

@endy logowanie czasem pada , graj w chunjo jak chcesz grać bez większych kickow/lagow/bledow. Administracji jest głupio z tego powodu ale co zrobić :)

Opublikowano

@up , opłaca się grać jak najbardziej kickac kicka, ale zmieniają hosta i gra będzie o niebo lepsza. Zapraszam do gry!!

Opublikowano

ale jebłem z beki. nikt nigdy mnie w szkole nie gnębił, sorry. słuchaj się dalej badarka to skonczysz z chujem w buzi i w dupie.

topic.

online serwer? bo coś mi nie bangla :c

A kto powiedział, że ja wiem to od kogoś wydymionku? Jest tak głupi jak wyglądasz jednak. Brak słów.

Opublikowano

Nie polecam bug na bugu nie da sie grac ( jak ktos up napisal ... JAK CHCESZ GRAC TO GRAJ W CHUNJO BO GDZIE INDZIEJ SIE NIE DA) :O HAHAHAHAH tyle w temacie

Bug za bugiem ? stuknij sie w głowę , jedynie wywala chodz teraz juz praktycznie wgl bo to ogarniają ,zreszta jak nie jestes na bieżąco to chuja wiesz w sumie i wbiłeś tylko na publikacje 1 posta napisać pewnie . Zajebiscie sie gra ogarniają wszystko , serwer jest bardzo dobry , gra sie o wiele przyjemniej niz na wszystkich monotonnych serwerach

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Nie polecam bug na bugu nie da sie grac ( jak ktos up napisal ... JAK CHCESZ GRAC TO GRAJ W CHUNJO BO GDZIE INDZIEJ SIE NIE DA) :O HAHAHAHAH tyle w temacie

Pierwsze wejdź na serwa potem gadaj, gra się super nic nie laguje, nie kicka, wszystko dobrze działa.

Pozdro.

Opublikowano

UP no teraz nie wywala bo serw jest ciagle OFF juz od paru godzin i niec nie pisza co sie z nim dzieje i kiedy bedzie ON masakra a nie serw

Opublikowano

6 królestw, szkoda, że nie 20. Zagrałbym, ale skoro tutaj są większe wymagania niż na normalnym metku to nawet nie mam co próbować, jak mi normalny tnie, a co dopiero mówić ten...

Opublikowano

6 królestw, szkoda, że nie 20. Zagrałbym, ale skoro tutaj są większe wymagania niż na normalnym metku to nawet nie mam co próbować, jak mi normalny tnie, a co dopiero mówić ten...

Hhahaa szkoda mi takich ludzi , 6 królestw jest to bardzo dobre rozwiązanie, dawno mi sie nie gralo tak w metka jak na tym serwerze mimo tego ze sa problemy ale wiem ze warto czekac !!~kurwa na tym serwerze beda grać ludzie a Ci co są nie ogarnięci niech spadają !

wreszcie weszlem na serwer i spadam z niego tekstury spierdolone mam nq

Noto widzisz jak pisze , niektórzy mają problemy , ale to częściowo wystarczy poczytać lepiej a wszystko będzie dobrze ludzie warto grać i czekać jest zajebiście .

A dla NIEOGARÓW co nawet na forum im sie nie chce wejść

http://resthea.eu/forum/index.php?/topic/1953-kilka-informacji/

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...