Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co? start w piątek bez bugów?

Ahh dobrze, że nie gram w metina ;3

No i spierdalaj irytujesz mnie już w chuj czasu nie podoba się to won jak nie grasz wielki hackerze od siedmiu boleści.

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak tam z waszym serverem ? Robiony 2 lata i poszedł w piz*du ? :> Heh.. 6 królestw, słaba reklama i pewnie mało graczy. Chyba za bardzo się napaliliście się na 777777777graczy + 0 ataków :> PZDR

d2dp.png

Opublikowano

Serwer pada Pozdro , albo jest blad polaczenia , albo wywala co chwile , albo nie widac ziemi itp i nie da sie grac , albo sie kilent resetuje czyli wylacza i sam wlacza , ale co 3min jest to samo dziekuje dobranoc

Opublikowano
Game-Ts3.eu

Nie polecam administracji TS, sam z nimi współpracowałem, straszna dzieciarnia, bawią się botnetami i poziomem przystają orangutanom.

acjb.jpg

Opublikowano

1 Zagadka jest niepoprawna, administracja ogarnia widze... Kto zalozyl krolestwa "Schinso" ... HAHA To jest Shinshoo tłumy.

Opublikowano
Game-Ts3.eu

polecam brać nogi za pas i uciekać z tego serwera teamspeak3, najgorsze gówno jakie kiedykolwiek powstało.

może, może nie

Opublikowano

1388926945-U247445.jpeg

Dokladnie haha + maszyna z biedronki a teraz hejtujcie mnie kurwa.

Co do serwera jakies nieba z mario i ogolnie lipa no trudno a zapowiadalo sie chyba dobrze xD Hejtujcie mnie i moj serwer CZEKAM

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dokladnie haha + maszyna z biedronki a teraz hejtujcie mnie kurwa.

Co do serwera jakies nieba z mario i ogolnie lipa no trudno a zapowiadalo sie chyba dobrze xD Hejtujcie mnie i moj serwer CZEKAM

Paweł dobrze mówi polejcie mu Kubusia czy coś takiego !!

refy RMCF

Opublikowano

Straszny syf się zrobił.. nie wiem co tam robili beta pro elo elo testerzy, skoro TERAZ wszystko wyszło.. najlepsza maszyna, kiedy zmiana ? ( z domofonu na stacjonarny chociaż ) bekaa.. serwer roku? póki co to jest fail roku.

Tak hejtujcie mnie, boję się strasznie. Dilddoserzy :D

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...