Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kur wlaczcie albo teraz albo jutro o 12, !!!! bo o 8 to nikt o zdrowych zmyslach w niedziele nie wstaje

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wyłączamy do godziny 8 rano, koło 8 spróbujemy przywrócić jego funkcjonowanie.

hahah nie wierze normalnie ;/ dzieciarnia nie administracja.

Opublikowano

I znowu zaczyna się płacz, bo o 8 a nie o 12... Chryste Panie

ywyzrk- dyskusja z toba jest ponizej mojego poziomu. Jesli ty nie wiesz, kim jest madra osoba, a kim glupia, to dyskusje przerywam tym bardziej

Opublikowano

Serwer wyłączamy do godziny 8 rano, koło 8 spróbujemy przywrócić jego funkcjonowanie.

To nic nie da xD I tak ten kto was dildosuje Dildo wstanie przed 8 i dalej bedzie to robil xD Więc co to za różnica :D

Opublikowano

Nieźle pojechałeś.. dość, że nikt sobie teraz nie pogra nocki, a każdy czekał.. to Ty jeszcze o 8 rano chcesz serwer odpalać.. żenua.

Daj ankietę, to prawie każdy Ci powie, że o 12:00 lepiej będzie.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

8 to dobra godzina bo zamiast teraz robić nocke to spokojnie pośpimy

ja i tak nie ide spac, nie ma servera to ide na CS: GO :D najwyzej jutro bede 4h w plecy ;)

Opublikowano

Nieźle pojechałeś.. dość, że nikt sobie teraz nie pogra nocki, a każdy czekał.. to Ty jeszcze o 8 rano chcesz serwer odpalać.. żenua.

Daj ankietę, to każdy Ci powie, że o 12:00 lepiej będzie.

ok :P

Zaraz dodam

sygnatura2.png

Opublikowano

najlepiej byscie zrobili jakbyscie wystartowali go TERAZ :)

Opublikowano

Brawo . Tyle dni i nocy , lat przy robieniu serwera żeby w jeden wieczór wszystko spiepszyć oczywistymi rzeczami. Serwera nie polecam. Ludzie dopiero się zalogowali i już coś im nie pasuje, a co dopiero przy późniejszej fazie gry.

Piszecie że zabezpieczeń przed ddos nie ma? To widać jak dużo wiecie na temat stawiania serwerów. Serwer rozkręci się, ale to do czasu.

P.S Arczi nie upij się Martini, które i tak kupisz za hajs z IS'a.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

I znowu zaczyna się płacz, bo o 8 a nie o 12... Chryste Panie

ywyzrk- dyskusja z toba jest ponizej mojego poziomu. Jesli ty nie wiesz, kim jest madra osoba, a kim glupia, to dyskusje przerywam tym bardziej

wiem kim jest osoba mądra (umiem odróżnić osobę niekompetentną w konserwacjach ze mną) ale każda osoba na tej ziemi inaczej definiuję mądrość

ps. nie wjeżdżaj mi tu 'poniżej mojego poziomu' bo ja sobie wejdę na stół, wyjmę penisa i zacznę na ciebie pryskać złotym moczem.

może, może nie

Opublikowano

Qentinios,

Nie tego się po Tobie spodziewałem... Zbałaźniliście się i to ostro.
Po drugie nawet nie potrafisz być stanowczy... Piszesz 8 potem słuchasz się nie wiadomo kogo i nagle jakaś ankieta. To jest naprawdę poniżej poziomu. Ośmieszacie się już teraz naprawdę.
Czekałem na rozwój wydarzeń i czekał co zrobicie "ciekawego". Serwer może i wizualnie dobry, ale technicznie totalne dno, które sięga serwerów hamachi nawet. Od takiej administracji nie takich rzeczy się ludzie spodziewają. Miłej nocki i życzę powodzenia, ale swoją opinie macie już wyrobioną.

Opublikowano

wiem kim jest osoba mądra (umiem odróżnić osobę niekompetentną w konserwacjach ze mną) ale każda osoba na tej ziemi inaczej definiuję mądrość

ps. nie wjeżdżaj mi tu 'poniżej mojego poziomu' bo ja sobie wejdę na stół, wyjmę penisa i zacznę na ciebie pryskać złotym moczem.

Ja np widze kto jest glupi, a kto madry, gdy uzywa slow, ktore nie pasuja do kontekstu. Jesli jestes madry, to zauwazysz blad :)

Jejku, wlasnie pokazales swoj poziom. Zgasilbym Cie, ale gówno sie nie pali. Ciao bambino

Opublikowano

Daj ankietę, to prawie każdy Ci powie, że o 12:00 lepiej będzie.

Normalny jesteś ? pewnie znowu poślizg będzie i start będzie na 20. BEKA W CH*j nie ma zabezpieczeń przed DDos ? dziwne bo grałem na serwerze Heli*m2.pl i tam jakoś nie dość że serwer wystartował punktualnie o 18.00 jak miał to jeszcze 0 laga a konkurencja była bo z tego co widać było mieli sporo wrogów i co ? Da się zabezpieczyć ?

Opublikowano

Ja np widze kto jest glupi, a kto madry, gdy uzywa slow, ktore nie pasuja do kontekstu. Jesli jestes madry, to zauwazysz blad :)

czas spojrzeć w lusterko i poznać prawdę.

ps. nie chcę mi się już pisać do Ciebie więc skończmy naszą rozmowę.

może, może nie

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA-To chyba najlepiej podsumuje to ''coś''...Start przełożony? Kto by się spodziewał...Tak to jest jak się robi start o 20...Założe się, że jutro też nie dacie rady go ogarnąć...Myślałem, że wypali, ale jednak się myliłem...Dziękuję dobranoc :)

Opublikowano

1.Brak butów wiatru żałosne+pomieszane wszystko jest żalosne te misje

2.Niezły Start haha brawo chłopaki

3.Nastepnym razem nie podniecajcie sie tak ile to nie jest osob na tsie a po chwili z niego uciekacie bo nie wiecie co sie dzieje

4. niezła pompa serwer robiliscie rok ? stał moze z 30 minut maks !

5.Miejcie jaja i informujcie ludzi na tsie co sie dzieje a nie sobie spier***cie i macie to w dupie

6.prezentacja lepiej przedstawia serwer niz jest on naprawde

7.20:00 i stronka już rozje**a

8.Problemy z mapami czarne obrazy podloza nie widać

Dzięki fajnie sie grało przez 30 minut NIE POLECAM

alvinj.png

Opublikowano

Qentinios,

Nie tego się po Tobie spodziewałem... Zbałaźniliście się i to ostro.

Po drugie nawet nie potrafisz być stanowczy... Piszesz 8 potem słuchasz się nie wiadomo kogo i nagle jakaś ankieta. To jest naprawdę poniżej poziomu. Ośmieszacie się już teraz naprawdę.

Czekałem na rozwój wydarzeń i czekał co zrobicie "ciekawego". Serwer może i wizualnie dobry, ale technicznie totalne dno, które sięga serwerów hamachi nawet. Od takiej administracji nie takich rzeczy się ludzie spodziewają. Miłej nocki i życzę powodzenia, ale swoją opinie macie już wyrobioną.

Niektórym nie da się dogodzić - raz piszą że administracja nie słucha graczy, raz że nie ma informacji, raz że "nie potrafi być stanowcza"

Chciał ankietę, to zrobiliśmy, w czymś to przeszkadza?

My też jesteśmy ludźmi, przypominam. Edit, i tak pewnie najwięcej osób wybierze godzinę 8.

sygnatura2.png

Opublikowano

Prosili gracze o wcześniejszy start, bo wiedzieli że będą problemy to nie. Życzę wam, żeby ten serwer już nie wstał. Joł

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

hahha ale beka Sensual :D dobra już wiem za co takie coś macie. Nie trzeba było dokuczać jak Algoria startowała xDDD ktoś chyba Quen pisał o wirusie w ich kliencie i dostał bana czy coś tam xD

Opublikowano

Jak ktoś chce to dodałem filmik z gry na serwerze gdy ten działał, jako że nie było tego za wiele filmik nie jest za długi ale łapcie

Nagrywałem to tyle że nawet nie zwróciłem uwagi ile razy w tym filmie mówiłem okej, aż dziwnie to brzmi ale teraz już nic nie poradze :) może jutro będzie lepiej

Opublikowano

Jak ktoś chce to dodałem filmik z gry na serwerze gdy ten działał, jako że nie było tego za wiele filmik nie jest za długi ale łapcie

hehe :D dobry glos masz i twój śmiech mnie rozyeał xD po 45 minutach udało się zalogować na serwer xDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...