Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@4Up przede wszystkim to grzeczniej. Nie jesteś u siebie na podwórku a ja nie jestem twoim kolegą albo prowadź w miarę kulturalną dyskusje albo wyjdź.

Ja jako szary gracz nie wnikam czy ten atak jest mały czy duży. Serwer wyrabia sobie opinie. A prawda jest taka, że powinni się lepiej zabezpieczyć tyle koniec tematu.

Ale Ty nie wyrażasz opinii, tylko wszystkich zniechęcasz. To jest ogromna różnica, więc proszę Cię, albo wyraź prawdziwą opinię na temat gry, albo zamilcz na wieki

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ravia pada mimo tak dobrych zabezpieczeń i maszyny dlaczego?

Gówno prawda, mają do dupy wszystko :)

Ja sobie odpuszcze dziś dalszą grę.

Minusy to oczywiscie czesto off

brak butow wiatru

po nieudanym przeczytaniu trzeba odczekac 5h - typowe pod IS

Opublikowano

Nic się nie zmieniło, nadal idą mocne ataki na mysql, stronę, i serwer. SDC raz już zdjęło blackholding przez godzinę było ok, potem znowu seria ataków i czekamy :P

sygnatura2.png

Opublikowano

Reasumując:

Start przekładany - maszyna itp. no ok spoko...

Start dzisiaj - problemy

Strona i forum nie działa - trudno..

0 informacji ze strony administracji - norma

Nie chce mi się wierzyć, że cały team ogarnia serwer, chociaż 1 osoba mogłaby wpaść na MPC i łagodzić sytuację w prezentacji.

Moderator powinien zamknąć temat, aż do startu - robi się tylko niepotrzebny spam i nic więcej.

Na serwer zawitam jak tylko sytuacja unormuje się (mam taką nadzieję) i wtedy stwierdzi się, czy warto tam zostać.

Pozdro.

Opublikowano

serwer zajebisty zagram !!! :D

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Nie da się przewidzieć jaki będzie start bo nie wiadomo jak intensywne są ataki i z ilu IP teraz wystarczy czekać aż przejdzie, serwer jest bardzo dobry i no fajny na pierwszy rzut oka na prezentację, jest przyjemna zobaczymy co będzie w grze :)

Opublikowano

Dobrze się zapowiadało ;) ale jak zawsze jebło.

Spodziewałem się że po przesunięciu startu wystartujecie normalnie, tym bardziej że teraz większość startujących serwerów nie ma problemu z atakami.

Opublikowano

To chyba gruby zebrał artylerię z NASA i atakują z Kosmosu xD

Uj poczekamy zobaczymy jak to będzie :D PS:

Dlaczego ludzie nie mogą się zalogować? Blokują ip ale co to ma do tego? Czyli ci co nie mogą się zalogować są tkz: Zombie Botnetu? :D

Opublikowano

Widzę nieudany start? Mocne zabezpieczenia widzę.

a ty się zamknij gimbusku i się pochwał ile twój privek wytrwał?

3 razy go zakładaliście i ile postał ? 2 dni ? beka gimbie :v

Opublikowano

ehh mam nadzieje ze pogram sobie jeszcze ;x do 2 w nocy moge czekac potem ide spac xD

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

a ty się zamknij gimbusku i się pochwał ile twój privek wytrwał?

3 razy go zakładaliście i ile postał ? 2 dni ? beka gimbie :v

nasz serwer stoi już ponad miesiąc i nie było jakiś poważniejszych ataków, teraz cwaniaku postaw SWÓJ serwer i zobaczę z piwem w ręku jak pada wciągu 2-3 dni :)

tylko przy jednym projekcie równowaga działalności serwera została zachwiana

może, może nie

Opublikowano

nasz serwer stoi już ponad miesiąc i nie było jakiś poważniejszych ataków, teraz cwaniaku postaw SWÓJ serwer i zobaczę z piwem w ręku jak pada wciągu 2-3 dni :)

tylko przy jednym projekcie równowaga działalności serwera została zachwiana

Brawo! Twoja wiedza i doświadczenie są zatem ogromne!

A teraz, kiedy wszyscy jesteśmy już pod wrażeniem, możesz się zamknąć i przestać spamować ;)

Opublikowano

Brawo! Twoja wiedza i doświadczenie są zatem ogromne!

A teraz, kiedy wszyscy jesteśmy już pod wrażeniem, możesz się zamknąć i przestać spamować ;)

odpowiedziałem tylko zawistnemu koledze więc o chuj ci chodzi?

będe sobie pisał o czym chce i gdzie chce, mam to gdzieś czy będę ukarany jakimiś śmiesznymi ostrzeżeniami czy zablokowaniem konta na tym śmiesznym forum

może, może nie

Opublikowano

Serwer będzie off do rana i nie znam godziny porannej o ktorej ponoc ogarna i bedzie gotowy do grania. -.-

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

No słyszałem, że serwer ma wystartować jutro rano, a wyłączyli go ponieważ nieliczni mogli się zalogować i chcieli ich przewagę zniwelować i wystartować jutro rano, nie wiem o której, nie wiem nic, tak słyszałem od kolegów z gildii na ts.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

odpowiedziałem tylko zawistnemu koledze więc o chuj ci chodzi?

będe sobie pisał o czym chce i gdzie chce, mam to gdzieś czy będę ukarany jakimiś śmiesznymi ostrzeżeniami czy zablokowaniem konta na tym śmiesznym forum

hym. Śmieszne Forum? hah To co ty tu robisz Pacanie? masakra. Sam siebie obrażasz xD

Opublikowano

hym. Śmieszne Forum? hah To co ty tu robisz Pacanie? masakra. Sam siebie obrażasz xD

No a jakie to forum jest? To forum skończyło się za kadencji Mounthainsa (czy jakoś tak) i starsze osoby które siedzą na tym forum ponad 5 lat Ci to potwierdzą.

może, może nie

Opublikowano

No a jakie to forum jest? To forum skończyło się za kadencji Mounthainsa (czy jakoś tak) i starsze osoby które siedzą na tym forum ponad 5 lat Ci to potwierdzą.

Jejku, fascynujące, serio. W takim razie zmykaj szybciutko, co Ty tu jeszcze robisz? :)

Opublikowano

Jejku, fascynujące, serio. W takim razie zmykaj szybciutko, co Ty tu jeszcze robisz? :)

Nie rozkazuj mi pierdolcu.

może, może nie

Opublikowano

jutro rano to ja bede spal.....

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

A ja myślałem, że Ty mądry jesteś. Popatrz jak pozory potrafią człowieka zmylić :(

Co znaczy według Ciebie mądry człowiek?

może, może nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...