Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żeby kupić serwer w Atmanie musisz mieć działaność. Inaczej serwera Ci nie wydzierżawią

Żaden saftware nie zabiezpieczy CIę przed atakami DDoS , każdy mysli ze dobre regułki i jest nietykalny . Poza tym PF nie jest od tego

No dobra, ale choćbyś miał filtry za 1mln zł to bez wewnętrznego firewalla nie powalczysz zbytnio.

Opublikowano

No dobra, ale choćbyś miał filtry za 1mln zł to bez wewnętrznego firewalla nie powalczysz zbytnio.

Ciekawe xD za mln to by ci je pisał jakiś kozak co by to zrobił tak że by serwer nie drygnął xD

Opublikowano

Racja ok , tylko tak jak pisałem wyżej PF nie jest od DDoS,

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ciekawe xD za mln to by ci je pisał jakiś kozak co by to zrobił tak że by serwer nie drygnął xD

Sprint ma dwa routery do filtracji po kilka milionów sztuka, ale co z tego jak są gówno warte, bo dobrze regułek nie potrafią napisać a ich Blackholing jest z poziomu dostawcy...

Ja się dziwię jak to jest spółka SA z aktywami na poziomie 23milionów i jakim cudem poleciła mi ich firma płatnosci-online.pl...

Jedna wielka pomyłka a nie serwerownia..

EDIT: ludzie pracujący w SDC są bardzo mili i bardzo się starają pomóc... Polecam serwerownie jeśli ktoś nie planuję ataków ddedos :D dużo milej niż na hosteamie a już Kobietki tak pracujące to masakra, można o wszystkim pogadać i bardzo dbają o klienta.

Opublikowano

Kur*a DDoS'ów się zachciało, zawiść, zazdrość zamiast samemu postarać się stworzyć coś co przyciągnie ludzi... .

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Beznadzieja nie chce mi się już grać nie wiadomo gdzie co jest , nie chce mi się latać po tylu mapach ! nQ

nOfAmE

Opublikowano

Beznadzieja nie chce mi się już grać nie wiadomo gdzie co jest , nie chce mi się latać po tylu mapach ! nQ

Myślę ,że twój poziom inteligencji nie przekracza 10% :)

Zapewne nigdy nie grałes w metina 2007-2010r. gdy sie poznawało gre ^^

Niewiadomo gdzie co jest? jak pierwszy raz w metina grałes też niewidziałes a jakos grasz do tej pory ? Props dla ciebie :*

Opublikowano

Dokładnie. Serwer przesadzony w chuj, miasto Aseur (zieloni) wygląda jak robione 5 minut, NPC bardzo daleko od siebie, za dużo wolnej przestrzeni. DO PRAWIE KAZDEGO POTRZEBNEGO NPC trzeba się teleportować na jakieś powymyślane mapy, nie wiadomo po co to komu. Bez sensu, liczyłem na coś większego, straszne rozczarowanie.

Nie dość, że poślizg ze startem z godzinę zanim każdy mógł się zalogować, niektórzy grali już od 20:20 niektórzy dopiero od 21:20...

Opublikowano

Czemu ciągle clienta wywala przy logowaniu ? -_-

Ludzie czy wy potraficie czytac ? Zrob sobie cofke o dwie strony ;).

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Zajebiście zrobione są te mapy i wgl gra sie zajebiście , w końcu coś nowego a nie ciągła monotonia , polecam wbijać grać , wszystko idzie ogarnąć a Ci co narzekają nie sobie idą na PLa czy coś tam bedzie normalnie.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Jest zajebiście każdy robi sobie misje zamiast expić :P nie wiadomo co gdzie jak więc klimacik jest

Dokładnie , klimacik jest zajebisty tylko żeby teraz dobrze ogarneli aby tak nie wywalało i bedzie mega ,myślę ze za jakiś czas wszystko bedzię dobrze !! konkret !!

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...