Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resthea.eu [Dedyk] [Hard]

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 523
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LENY uważasz że serwer to DNO bo mają na początku duże problemy i poprostu nie mają czasu ci odpisać? Serwer jest zajebisty a to że ty masz problemy to nie znaczy że serwer jest chujowy

Opublikowano

SprintDataCenter - Blockholing i tyle z ddosu.

Wiem z własnego doświadczenie, więc to tylko głupie pierdolenie, że ktoś ich gasi ;)

No chyba, że dostajecie z Polskiego serwera, ale to nie problem wyłapać IP i zablokować :)

Amatorszczyzna.

Budowniczy
Opublikowano

Mi dalej jak nie działało, tak nie działa. Strona off, więc pomyślę, że wejdę na forum ale co? Serwer niedostępny. Nie wiem, jakieś info od serwerowni.

A na serwer wchodzę i wywala, ja w tym momencie straciłem szanse na jakąkolwiek grę.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Qentinios : (04 January 2014 - 10:25 PM)Co my możemy? To serwerownia - nam powiedzieli żeby czekać. TAKZE CZEKAC ! WARTO

A i na stronę cały czas są ataki dlatego jest ciągle off. -

Czekanko czekanko i tyle pozostaje .

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Mi dalej jak nie działało, tak nie działa. Strona off, więc pomyślę, że wejdę na forum ale co? Serwer niedostępny. Nie wiem, jakieś info od serwerowni.

A na serwer wchodzę i wywala, ja w tym momencie straciłem szanse na jakąkolwiek grę.

Człowieku nikt na serwerze nie grał wiecej niz 30 minut a Ty juz szanse na gre tracisz ? .. przestań pisać głupoty. Jeszcze się ograsz

Do teamu, jak mozna zrobic tak zajebisty serwer a tak chujowo go zabezpieczyć?

Serwer jest w porządku , jest zabezpieczony. Ale z serwerownią coś nie tak , trzeba czekać tak im powiedzieli ( info od Administratora na forum Resthea ) .

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

iGuana wszystkich musisz zniechęcić ? Spier.. na heli*m.

Opublikowano

Zróbcie większe mapy kur*a, mało km w realu robię dziennie to chociaż tu nadrobię... .

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Do teamu, jak mozna zrobic tak zajebisty serwer a tak chujowo go zabezpieczyć?

NIE DA SIE W 100% ZABEZPIECZYĆ PRZED DDOS TO JEST NIEUNIKNIONE A TO ŻE PIERDYLIARD BOTTERÓW ATAKUJE SERWER, Strone itp to nie jest ich wina

@ Topic Polecam serwa, ja czekam bo nie przegapię okazji aby grać na takim wielkim projekcie ;3

Opublikowano

<- Walić te reklamę ^^

Boxer gadał ,ze oni zamiast robić serwa to grali w lol'a...

Zobaczymy za parę dni co bd. z serwerem.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Prawda jest taka że mogli to przewidzieć i jakoś się zabezpieczyć, a oni olali sprawę i teraz mają 50% mniej graczy.

Niczego nie olali , team daje z siebie wszystko . Myślisz, że zabezpieczysz się w 100% przed ddos ? Zrób swój serwer , zobaczymy ile postoi . Ogółem serwer spoko , szkoda , że hard lepszy byłby medium ale to już zależy od gustu :)

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

@2up

Po 1 oni robią serwer nie ja. Po 2 zawsze można się zabezpieczyć trzeba tylko chcieć. Skoro oni robią projekt na taką skale to powinni wychodzić z siebie aby to nie padło. A oni napisali do hostingu który kazał im czekać ... Przecież to było do przewidzenia.

Opublikowano

@Joda,

Tylko serwer działa dobrze, lagów nie ma i nie pada. To że jest błąd to jest zabezpieczenie serwerowni, która odcina dostęp adresów IP. Filtrują IP i tyle. Za jakiś niedługi czas wszystko będzie w normie, jak tylko odetną wszystkie IP z których idą ataki a reszta zostanie przywrócona do normalnego użytku.

Opublikowano

@2up

Po 1 oni robią serwer nie ja. Po 2 zawsze można się zabezpieczyć trzeba tylko chcieć. Skoro oni robią projekt na taką skale to powinni wychodzić z siebie aby to nie padło. A oni napisali do hostingu który kazał im czekać ... Przecież to było do przewidzenia.

Dobra, zamknij już morde, bo słabo się robi. A skąd wiesz, że nie ma zabezpieczeń? Może po prostu mocniejsze ataki są, co?

Bawisz się w cybernetycznego geniusza, twierdząc, że wszystko się da, tylko trzeba chcieć? To aż smutne jest

Opublikowano

Ale co tak spinacie o te zabezpieczenia zauważcie że Ravia pada mimo tak dobrych zabezpieczeń i maszyny dlaczego? bo jest bardzo popularna a Resthea jest pierwszym takim serwer z tyloma nowościami itp dlatego mają na 100% wieksze DDOSY niż zwyczajne serwery co wychodzą w tym czasie dlatego dajcie im czas bo warto

Opublikowano

@4Up przede wszystkim to grzeczniej. Nie jesteś u siebie na podwórku a ja nie jestem twoim kolegą albo prowadź w miarę kulturalną dyskusje albo wyjdź.

Ja jako szary gracz nie wnikam czy ten atak jest mały czy duży. Serwer wyrabia sobie opinie. A prawda jest taka, że powinni się lepiej zabezpieczyć tyle koniec tematu.

@down

A co mam mówić że serwer jest zajebisty jak łącznie pograłem 15 min i dobiłem 10 lvl ? Nie oszukujmy się na chwilę obecną serwer jest do bani lekko mówiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...