Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start w sobote, ponoć tak ma być na 100%, a jutro Client.

Tak na marginesie, to skąd 5 bon, Kamienie Dusz (dawno nie czytałem prezki ale chyba nie doczytane) i pytanie czy myślicie nad rozgłoszeniem serwera na inne fora (nie chodzi mi tu o Polskie :P)

­graphic.png

Opublikowano

mozg rozjebany widze ze duzo pracy itd ale niektore rzeczy powinny ulec zmianie np zbrojki pozatym nie ma jeszcze troche podstawowych rzeczy jak np:

-drop z metinow co leci itd

-opis petow

-jak zmianki/dodani/5bon

-lowienie (jakis anty fb)

-drop z bossow

-sa wykrywacze metinow (jak nie ma to zrabaliscie na 100%) jezeli nie ma to powinny byc zaznaczone miejsca respow metinow

odpowie mi ktos na to? najgorzej tutaj zbroje wygladaja zajebiscie by bylo gdybyscie zachowali klimat i np przewaga stalek jakis a koncowa zbroja to ta unikatowa zbroja z pla ktora jest chyba kostiumem lub jakies pro elo ubranie, prosze odpowiedziec na te pytania ...

Opublikowano

Będą 2 channele, co do aktywacji konta to jest problem ze skryptem który nie zawsze wysyła mail, wszystkie konta i tak ręcznie odblokujemy, a autentykacje mail prawdopodobnie całkowicie wywalimy.

Dlaczego tylko 2 ? To nie za mało ? Graczy pewnie będzie dużo każdy będzie chciał bić metki a 2 channele to jest bardzo mało nawet na plu jest 5 CH.

Opublikowano

Z tymi sm za misje jak bedzie?

Sa przypisywane na konto czy na postac?

Bo jezeli sa na konto i za jakas misje na niski lvl to ludzie beda robic postacie questa i beda usuwac i od nowa.

Opublikowano

Dlaczego tylko 2 ? To nie za mało ? Graczy pewnie będzie dużo każdy będzie chciał bić metki a 2 channele to jest bardzo mało nawet na plu jest 5 CH.

6 CH*

Ja proponuje dodać w takim razie tak jak na byłym Calypso2 - Po kilka/nascie Metinów danego lvlu na danej mapie przykładowo : 8 5lvl 8 10 8 15 8 20 M2 itd..

­graphic.png

Opublikowano

Ponieważ mapy są gigantycznie i większa ilość channeli jest zbędna.

rozmiar2.jpg

sygnatura2.png

Opublikowano

mozg rozjebany widze ze duzo pracy itd ale niektore rzeczy powinny ulec zmianie np zbrojki pozatym nie ma jeszcze troche podstawowych rzeczy jak np:

-drop z metinow co leci itd Na akanale yt mozna znalesc video.

-opis petow - Pety narazie jak z pl potem beda autorskie

-jak zmianki/dodani/5bon Dropia z metinow,bestow,questow 5bon z bosow trudno go zdobyc.

-lowienie (jakis anty fb) Na FB nie polowisz dlugo gm + kilka zabezpieczen

-drop z bossow - Drop z bosow jest nowy, na naszym kanale yt mozna znalesc drop

-sa wykrywacze metinow (jak nie ma to zrabaliscie na 100%) jezeli nie ma to powinny byc zaznaczone miejsca respow metinow Sa

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Zagram na 100% , jeszcze nigdy nie miałem takiego zapału na żaden serwer.

Co mnie przyciągło? Wszystko to , że mają nowe za przeproszeniem zajebiste miasta/mapy no po prostu mega . Tutaj podziekowania dla mapperow.

Az przyjemnie bedzie w m1 stać.

Nie patrzcie na to ze hard itd..

Na tym serwerza gra czeka nas długa i przyjemna rozrywka , bedziemy naprawde czuc fabule gry taaa przygoda mmm.

Megasny serwer :)

Czekamy dzis na klienta!

*Jeżeli gra ktoś w Osetho to zapraszam wbijamy do gildii ''ArsMartialis'' ! *

Resthea najlepszy prywatny serwer metin2 2014 !

Opublikowano

Mam nadzieje, że wszystko jest dobrze zabezpieczone i nie będzie takich akcji jak np. na 4d ?

Pytam o to czy będziemy mogli spokojnie grać czy bd takie lagi, że nic nie będzie można zrobić ?

Pzdr.

Opublikowano

Mam nadzieje, że wszystko jest dobrze zabezpieczone i nie będzie takich akcji jak np. na 4d ?

Pytam o to czy będziemy mogli spokojnie grać czy bd takie lagi, że nic nie będzie można zrobić ?

Pzdr.

Jak masz dobry komputer to nie bedzie problemow :).

Inaczej musisz sobie powylaczac rzeczy typu hd niebo i srodowiska.

Konkretnie , oby wszystko poszło zgodnie z planem i jutro już będzie serwer , a czy można wiedzieć mniej więcej w jakich godzinach ? porannych , popołudniu czy raczej pod wieczór ?

Wieczor

4830328594.png

Opublikowano

Z tymi sm za misje jak bedzie?

Sa przypisywane na konto czy na postac?

Bo jezeli sa na konto i za jakas misje na niski lvl to ludzie beda robic postacie questa i beda usuwac i od nowa.

Właśnie wypowie się ktoś z administracji ?

Opublikowano

Właśnie wypowie się ktoś z administracji ?

" Sm'y przyisywane sa na postać tzn na 1 koncie tylko 1 raz otrzymasz nagrode w postaci sm za misje."

Wypowiedz moderatora z ich forum

Opublikowano

Ponieważ mapy są gigantycznie i większa ilość channeli jest zbędna.

rozmiar2.jpg

Jak zobaczyłem wielkość tych map to aż mnie zagięło, jestem ciekaw jak to będzie wyglądać rzeczywiście. Nie mogę się doczekać.

A o której mniej więcej będzie start jutro ?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Martwi mnie parę następujących rzeczy i chciałbym uzyskać na nie odpowiedź.

Czy ta nowa umiejętność tj. translokacja w zupełności nam wystarczy? Na najwyższym poziomie mamy tylko 6 lokalizacji + limit czasowy.

Poruszanie się po tak ogromnych mapach zajmie nam dość sporo czasu bez posiadania maksymalnej prędkości poruszania się.

Map jest kilka, są duże a miejsc do zapisu jest tylko 6. Czy będą dostępne jakieś zwoje?

Wytwarzanie peleryn męstwa. Czy drop "składników" jest spory? Czy będziemy musieli biegać za potworami...

"Szansa na drop rady i zwoju też jest zwiększona." Względem czego jest zwiększona?Pl'a? ...

Opublikowano

Martwi mnie parę następujących rzeczy i chciałbym uzyskać na nie odpowiedź.

Czy ta nowa umiejętność tj. translokacja w zupełności nam wystarczy? Na najwyższym poziomie mamy tylko 6 lokalizacji + limit czasowy.

Poruszanie się po tak ogromnych mapach zajmie nam dość sporo czasu bez posiadania maksymalnej prędkości poruszania się.

Map jest kilka, są duże a miejsc do zapisu jest tylko 6. Czy będą dostępne jakieś zwoje?

Wytwarzanie peleryn męstwa. Czy drop "składników" jest spory? Czy będziemy musieli biegać za potworami...

"Szansa na drop rady i zwoju też jest zwiększona." Względem czego jest zwiększona?Pl'a? ...

Jesli chodzi o tady to zacznijmy od tego ze na pl chyba one leca tak sobie, jak bedziesz expil to materialy same beda lecialy nie musisz specjalnie kampic, jesli chodzi o wielskosc map to mamy zawsze staruszka u ktorego mozemy sie teleportowac + jest duza ilosc fioletowych potek. WIec nie powinno byc problemu.

4830328594.png

Opublikowano

Jesli chodzi o tady to zacznijmy od tego ze na pl chyba one leca tak sobie, jak bedziesz expil to materialy same beda lecialy nie musisz specjalnie kampic, jesli chodzi o wielskosc map to mamy zawsze staruszka u ktorego mozemy sie teleportowac + jest duza ilosc fioletowych potek. WIec nie powinno byc problemu.

Proszę się nie wypowiadać jeśli nic nie wiesz. Te twoje tady standardowo na plu nie dropią.

Proszę team o sprecyzowanie względem czego one dropią, jeśli chodzi o drop ich w czasie wydarzeń na PLu to okej ale to chyba za mało nadal bo szansa na ich zdobycie jest mała.

Pelerynki. Czy początkowo będziemy mieli ich jakąś ilość (quest wabienie czy coś) bo uganianie się za moobami jest nudne i monotonne strasznie.

Staruszek teleportuje w jedno miejsce, najczęściej jest to poczatek mapy. Może tutaj jest to np. środek?

Opublikowano

Proszę się nie wypowiadać jeśli nic nie wiesz. Te twoje tady standardowo na plu nie dropią.

Proszę team o sprecyzowanie względem czego one dropią, jeśli chodzi o drop ich w czasie wydarzeń na PLu to okej ale to chyba za mało nadal bo szansa na ich zdobycie jest mała.

Pelerynki. Czy początkowo będziemy mieli ich jakąś ilość (quest wabienie czy coś) bo uganianie się za moobami jest nudne i monotonne strasznie.

Staruszek teleportuje w jedno miejsce, najczęściej jest to poczatek mapy. Może tutaj jest to np. środek?

Jestem Administratorem Reshtea.eu nie wiem o co chodzi.

Rady dropia z metinów, bosów, czasem z questów.

Na poczatek dostajemy dana ilość pelerynek na start.

Co do miejsca teleportowania jest rożnie, raz na środek a raz gdzieś z boku.

Co do rad - ile ich wydropie z 10 metinów 35 lvl bez rekawicy ( ze srednim szczęsciem)

Myśle ze około 4/5

Przepraszam że odpisuje tak w sposób niezrozumiały ale naprawiam.

4830328594.png

Opublikowano

Nie wiem czy 55 ku do G to dobry pomysł... Dodam, że wydaje mi się iż pierścień teleportacji powinien być, a wręcz musi być. To jest rzecz, której nie powinno się tykać. 6 slotów + ograniczenie czasowe na największym poziomie umiejętności? Lipton z lekka :D

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...