Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pier*ole pewnie jesteś jakimś kolejnym nowym który nic nie wie o tym 6 , tyle że przeczytałeś w tytule prezki ...

Prezkę przeczytałem calutką. Po drugie, po co to komentujesz, myslisz, że specjalnie będę czytał 32 strony, żeby dowiedzieć się ile jest królestw? -.- Po starcie bym się dowiedział geniuszu i nie odpowiadaj już lepiej na mój post, bo tylko idiotę z siebie robisz.

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy będzie mozna akceptować konto ; > ?

Konta będą aktywowane automatycznie przez administracje godzinę przed startem.

Wyjaśnienie dla ludzi, którzy znów nie chcą czytać +30 stron by widzieć o co chodzi z 6 królestwami.

A więc tak, na serwerze nie będą grać tylko Polacy, (Podobno) dlatego właśnie tych królestw jest więcej.

Co do serwera, naprawdę robi ogromne wrażenie zwłaszcza że w Metina ostatni raz grałem w wieku 14 lat ;)

Naprawdę, możliwości dzisiejszego pisania w lua robią postępy, na pewno zagram czekam od tamtego tygodnia, by zobaczyć jak teraz będę się bawił przy Metinie.

Mam nadzieje że się nie zawiodę, niepokoją mnie tylko problemy że bardzo często pada Wam host strony.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Takie pytanie, bo nie wiem czy już ktoś się pytał, czy client juz Wam działa? Bo przez ten patcher v1 nie mogę uruchomić, a przez plik restheaP mam bład "failed to load module resthea eu"

Opublikowano

Takie pytanie, bo nie wiem czy już ktoś się pytał, czy client juz Wam działa? Bo przez ten patcher v1 nie mogę uruchomić, a przez plik restheaP mam bład "failed to load module resthea eu"

Mi przez RestheaP działa ( Pobierz Łatke to zadziała )

nOfAmE

Opublikowano

ogarnijcie ts bo mam bana za nic kurwa zróbcie swojego albo niech bocian zacznie myślec ze nie może mnie zbanowac za nic jak wbilem tutaj a on nadal myśli jak gimbus

69943052049837655156.jpg

Opublikowano

Wielkie brawa , TS u Boci4na i calej bandy ''dildoserow'' zbieraja sobie IP i potem strasza każdego atakami , taki serwer nie powinien miec takiego TS nawet na poczatku , lepiej juz nie miec wgl. TS niz u tej bandy hakerow .

P.S zaraz pewnie spali mi sie ''dekoder'' :D

Powodzenia na Starcie oby ten projekt sie spisał ;)

Opublikowano

Zróbcie coś z tą łatką bo nawet rozpakować nie można tylko wiruś wyskakuje cały czas -.-

Dodaj do wyjątków patcher oraz binke "RestheaP" lub cały folder powinno pomóc.

Bynajmniej mi pomogło. ^_^

Jaki masz antywirus?

Opublikowano

Zróbcie coś z tą łatką bo nawet rozpakować nie można tylko wiruś wyskakuje cały czas -.-

Dodaj do wyjątków.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Fakt faktem, znam troszkę Quasha dajmy bo kiedyś na moim ts siedział, ale nie słyszałem żeby o_O ddooooooosoosoososwał

top@ o 19 miały konta być aktywowane ;/ a nie ma

myślę, że nie będzie problemów a jak będą to je rozwiążecie... wiecie teraz source jest to bd tyle exploitów że to poezja

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Fakt faktem, znam troszkę Quasha dajmy bo kiedyś na moim ts siedział, ale nie słyszałem żeby o_O ddooooooosoosoososwał

top@ o 19 miały konta być aktywowane ;/ a nie ma

myślę, że nie będzie problemów a jak będą to je rozwiążecie... wiecie teraz source jest to bd tyle exploitów że to poezja

Spokojnie xD przecież game i całą gre pisali specjaliści więc wiesz. To że jest source nie oznacza od razu walenia serwerów na dno :D

Dadzą rade !!!

Opublikowano

No niestety, ale już jest poślizg chociażby z aktywacją kont, która miała być zrobiona o godz. 19:00. 15 minut to dość sporo, a zapewne to nie będzie jedyny problem.

Opublikowano

No niestety, ale już jest poślizg chociażby z aktywacją kont, która miała być zrobiona o godz. 19:00. 15 minut to dość sporo, a zapewne to nie będzie jedyny problem.

heh :D co to 15 minut? Warto poczekać niż potem mieć przerwy z jakiś tam problemów.. Niech zrobią co mają zrobić porządnie i wszystko uruchomią. :D

Opublikowano

Po pierwsze dajcie juz serwer do dzialu prezentacje - wiecej ludzi tam zaglada

Po drugie w tej latce jakie sa pliki? Jest patcher czy luncher? Bo wykrywa wirusy i ludzie ktorzy maja cos do stracenia nie zagraja na tym serwie narazie.

Jezeli w latce sa jakies inne pliki niz patcher dajcie je osobno a gre odpali sie przez luncher i po problemie.

Opublikowano

Co wy się o konta martwicie? Jescze 30min

SERWER OF :(

AW : Co ile sie oddaje biologa?

Przecież start o 20?

EDIT: Co to za wirus w łatce!?

Free 5% ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...