Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego start nie może być tego 1 stycznia ?! Nie rozumiem to by było najlepsze wyjśce ... Komu po udanym sylwku chce sie ruszać z domu ..

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego start nie może być tego 1 stycznia ?! Nie rozumiem to by było najlepsze wyjśce ... Komu po udanym sylwku chce sie ruszać z domu ..

Po udanym sylwku mało kto ma siłę tyłek z łóżka ruszyć.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Kiedyś w sylwka to ja grałem w Metin2.pl XDDD i dropałem medale konne xDDD ale mi leciały :D w 2h chyba ok 15 medali wydropałem hehe to były czasy.

Opublikowano

Kiedyś w sylwka to ja grałem w Metin2.pl XDDD i dropałem medale konne xDDD ale mi leciały :D w 2h chyba ok 15 medali wydropałem hehe to były czasy.

Fajne przeżycia, faktycznie jest co wspominać.

Zróbcie start 1.1.2014

Opublikowano

Co trzeba mieć w głowie żeby takie posty pisać.

Zastanawia mnie jedno po co 6 królestw? Nic do tego nie mam tak z ciekawości pytam

Wez się stary ogarnij on ma racje , to wina administracji że nie kupili wcześniej dedyka każdy wiedział że są święta i firmy inaczej pracują nie umieją się zorganizować to nikt inny za nich tego nie zrobi.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jeżeli we Wtorek przełożą znowu start to wiele graczy podziękuje i nie mówcie że wrócą i tak bo jeżeli ktoś się nakręci na gre a ktoś 20 razy odwołuje start z własnej głupoty to się odechciewa grać na serwerze administracji która nie jest jak wróżbita maciej :/

Opublikowano

Lepiej to niż zygać i być oszczanym i chlać całą noc xDDD

Nie, nie lepiej. Wg. mnie start powinien być 02.01.14 gdzies tak godzina 12-13.

Nchf.png

lol

Opublikowano

Jeżeli we Wtorek przełożą znowu start to wiele graczy podziękuje i nie mówcie że wrócą i tak bo jeżeli ktoś się nakręci na gre a ktoś 20 razy odwołuje start z własnej głupoty to się odechciewa grać na serwerze administracji która nie jest jak wróżbita maciej :/

Nie z własniej głupoty, bo praca nad takim serwerem wymaga poświęcenia i myślenia, którego brakuję w Twoich wypowiedziach.

Administracja po prostu nie wziąła tego pod uwagę, ze względu na to że ma inne pewnie problemy i najwidocznie zapomniała, ale cóż to jest internet i hejtuje się każdego, bo ktoś nie moze poczekać kilku dni.

Opublikowano

Coś czuje że Sześć królestw i po 20 graczy na jednym :D Ale to są tylko przeczucia , sam czekam na start bo chcę zobaczyć co z tego wyjdzie. Pozdrawiam :)

Serwera z 120 graczami na start jeszcze nie widziałem , ale ok :D

Czekam na serwer , obojętnie kiedy wystartuje i tak będę grał :)

Opublikowano

Co przez cały dzień w łóżku byś leżał ? No wiadomo jak sylwek to kogoś jedyna impreza w roku to może leżeć w łózku przez następny tydzień , ale takich osób jest na prawde bardzo mało..

Opublikowano

1 to będzie dobra data, wszyscy zdążą wytrzeźwieć już i można napierdalać

:D

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Ale kur.. ja już nie mogę co wy macie z tym startem wystartuje to wystartuje ...

Nie wierze w was ludzie boże siedzicie cały dzień i nawijacie , że sylwek imprezy naje.. nie będziecie mieli siły , kac i te sprawy o czym w w ogóle mówicie ???

Jest jedna jedyna moja prawda jaka?? A tak, że 79% z was nie idzie na imprezę z tych 79%, 45% jedzie do rodziny z Mamusią , Tatusiem lub w góry .

Więc o czym w mówicie i po co musicie być na starcie no po co powiedzcie mi wyzywajcie mnie ile wlezie, ale powiedzcie po co chcecie być na starcie ?

A jak coś pójdzie nie tak ? Będzie szał i komputer przez okno?

A nie będzie ci klient działał ? Nowy komputer?

A jak ci nie będzie na starcie to co? Świat się zawali ?

No pytam się . Ja na starcie nie będę ponieważ wole , żeby serwer był stabilny i wtedy zagrać po co sobie nerwy psuć ?

Skoro i tak do topki nie wejdę jak większość z was bo tam macie tylko TRZY MIEJSCA więc dalej się pytam po co być na starcie , żeby męczyć się o spota , żeby mieć lagi ? Nie kumam was .

Ja osobiście sobie wejdę w Środę po południu i spokojnie zagram mam nadzieje , że wystartuje . Więc jak dadzą rade to w Wtorek wystartują a jak nie to Sobota itd.

Pozdrawiam .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ale kur.. ja już nie mogę co wy macie z tym startem wystartuje to wystartuje ...

Nie wierze w was ludzie boże siedzicie cały dzień i nawijacie , że sylwek imprezy naje.. nie będziecie mieli siły , kac i te sprawy o czym w w ogóle mówicie ???

Jest jedna jedyna moja prawda jaka?? A tak, że 79% z was nie idzie na imprezę z tych 79%, 45% jedzie do rodziny z Mamusią , Tatusiem lub w góry .

Więc o czym w mówicie i po co musicie być na starcie no po co powiedzcie mi wyzywajcie mnie ile wlezie, ale powiedzcie po co chcecie być na starcie ?

A jak coś pójdzie nie tak ? Będzie szał i komputer przez okno?

A nie będzie ci klient działał ? Nowy komputer?

A jak ci nie będzie na starcie to co? Świat się zawali ?

No pytam się . Ja na starcie nie będę ponieważ wole , żeby serwer był stabilny i wtedy zagrać po co sobie nerwy psuć ?

Skoro i tak do topki nie wejdę jak większość z was bo tam macie tylko TRZY MIEJSCA więc dalej się pytam po co być na starcie , żeby męczyć się o spota , żeby mieć lagi ? Nie kumam was .

Ja osobiście sobie wejdę w Środę po południu i spokojnie zagram mam nadzieje , że wystartuje . Więc jak dadzą rade to w Wtorek wystartują a jak nie to Sobota itd.

Pozdrawiam .

Kolego wściekliznę masz?

Jak serwer wystartuję to wystartuję, wystarczyło by że byś napisał opinię o serwerze, niż swoją biografię z sylwestra.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy pytać się graczy kiedy start jest to najgorsze co można zrobić.

Wiadomo, że jednemu będzie pasował 31-go bo nie idzie na sylwestra, więc cała reszta będzie hejtowała.

Drugiemu pasuje 1-go bo wróci z sylwestra, wiadomo cała reszta będzie hejtowała.

Trzeciemu pasuje 2-go bo wróci z sylestra z takim kacem, że 1-go nawet nie usiądzie do komputera.

Powodzenia.

P.S To administracja powinna narzucić termin, do którego chętni zagrać ludzie się dostosują.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy pytać się graczy kiedy start jest to najgorsze co można zrobić.

Wiadomo, że jednemu będzie pasował 31-go bo nie idzie na sylwestra, więc cała reszta będzie hejtowała.

Drugiemu pasuje 1-go bo wróci z sylwestra, wiadomo cała reszta będzie hejtowała.

Trzeciemu pasuje 2-go bo wróci z sylestra z takim kacem, że 1-go nawet nie usiądzie do komputera.

Powodzenia.

Nie da się chyba kac nie trwa ci kurwa tydzień wstajesz o 13 po imprezie i nadupcasz , nawet jeżeli o 19 czy chuj wie 1 nad ranem byś wbił to i tak nie robi to żadnej różnicy bo liczmy , że na serwie będzie 1000 osób 10 będzie w topce , to to jest 1% zajebany 1 % , że będziesz w topce ..

Opublikowano

widzę fajna prezka, fajnzy serwerek się szykuje... Raczej wbije zobaczę co z tego wyniknie chociaż nigdy nie grałam na Hard :) Zazwyczaj MEDIUM:)

orww.png

Invoria    S2      <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...