Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydałoby się zachęcić wiecej youtuberów do nagrywania tutaj :) serwer jest wyjątkowy dlatego przyda się jak największa pomoc ze strony yt

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie oszczedzajcie na reklamie. Płacie youtuberom. To bedzie hit ;p

Też tak mówiłem , ale to wiesz trzeba mieć te pieniądze a w tak duuży projekt to musszą być dobre zabezpieczenia i to też kosztuje ;/

Opublikowano

Też tak mówiłem , ale to wiesz trzeba mieć te pieniądze a w tak duuży projekt to musszą być dobre zabezpieczenia i to też kosztuje ;/

Przybliże Ci troszke geneze pln'ów dla youtuberów i stawki

Taki Vulturiuz , Ja ogólnie YT ( +/- 2k widzów ) to GP 50 zł

Gimper 200k ( 400 zl )

Nie jest łatwo wyjebać tyle szmalu na youtuberów dlatego serwery ograniczają się do rozdawania SM ( a niektorzy wolą pln zamiast SM ) i dlatego YT jest tylu a nie więcej

" Zyjesz jak lump masz serwer jak lump , zyjesz jak król masz serwer jak król "

AW # Powodzenia btw

Macie jakichś Youtuberów ?

Jaki cennik SM za odcinki / GP itp itd dla YT -/+ 2k widzów ?

Licze na odpowiedź , może zawitam =) choć nie gram na hardach to może zmienie zdanie na tym serwerze : D

Macie tu ode mnie taka grafe hihihi xD

ZYmf.png

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

@up wątpię by administracja zrobiła to gracza ze wy (pseudo youtuberzy) dostaniecie coś za to co robicie , a inni którzy nie posiadają pieniędzy maja płakać... Polska jest takim krajem ,ze żaden "Patriota" nie może być miły i pomoc tej 2osobie.

@aw kiedy bd wprowadzone nowe pety

Opublikowano

@up wątpię by administracja zrobiła to gracza ze wy (pseudo youtuberzy) dostaniecie coś za to co robicie , a inni którzy nie posiadają pieniędzy maja płakać... Polska jest takim krajem ,ze żaden "Patriota" nie może być miły i pomoc tej 2osobie.

Każdy chce zarobić on nie jest nic winny ekipie serwera to dlaczego ma marnować swój czas i pracować po to żeby ktoś zyskał na jego pracy ? :>

Opublikowano

Odrazu widać że jestes typowy polaczek cebulaczek " pseudo youtuberzy " ? Otwórz swój kanał i zdobądź chociaz 50 widzów to pogadamy kto jest " pseudo "

Wy wszyscy jesteście cwani w mordzie i wypisujecie " pseudo " youtuberzy to pokażcie jacy Wy nie będziecie pseudo otwierając swój kanał i założe się ze 95% po tygodniu go zamknie z bólem dupy . .... ;)

BTW ( 80% youtuberom nie zależy na tym aby reklamować serwery za friko ( chyba że naprawdę coś go zafascynowało w owym serwerze że chce za darmo nagrywać ) )

To administracji powinno zależeć na tym aby było jak najwięcej graczy i licznikowy serwer widniał na 2.000 a nie 200 :)

https://www.youtube.com/watch?v=oeTZYUsWPIM

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

@up grzeczniej trochę bo mordę maja zwierzęta ^^

Pokazałeś jaki jesteś w tym co napisałeś "zdobądź chociaż 50widzow" uwierz ze wolałbym wyjść na dwór i poznać nawet te 10osob , ale na żywo a nie wirtualnie .

przez ludzi takich jak ty , ta gra staje się chuyowa. Mianowicie "zdobędę 2k subskrypcji , nagram GP i zdobędę SM oraz wbije topke." kiedyś nikt nie reklamował serwerów na yt i jakoś ludzie nie narzekali , ale niestety 3lata temu ty miałeś myślę tak ok. 12-13lat , teraz masz 15-16 masz mutacje i poszedłeś w ślady tych debili :). Rob tak dalej zarobisz 20zl w rok , szczęścia ci nie da ale czas zabierze.

@aw muzyka bd oryginalna ? W sensie bgm

Opublikowano

@up grzeczniej trochę bo mordę maja zwierzęta ^^

Pokazałeś jaki jesteś w tym co napisałeś "zdobądź chociaż 50widzow" uwierz ze wolałbym wyjść na dwór i poznać nawet te 10osob , ale na żywo a nie wirtualnie .

przez ludzi takich jak ty , ta gra staje się chuyowa. Mianowicie "zdobędę 2k subskrypcji , nagram GP i zdobędę SM oraz wbije topke." kiedyś nikt nie reklamował serwerów na yt i jakoś ludzie nie narzekali , ale niestety 3lata temu ty miałeś myślę tak ok. 12-13lat , teraz masz 15-16 masz mutacje i poszedłeś w ślady tych debili :). Rob tak dalej zarobisz 20zl w rok , szczęścia ci nie da ale czas zabierze.

Tak tylko że YT to nie jest niewiadomo co tylko tylko zwykłe hobby nagrywanie i chęć pokazania tego i tego na swoim kanale

Staje się chuyjowa ? To nie graj ja nie widze problemu

Tak zdobędę 2.000 subskrybentów którzy mnie oglądają i przez co staje się x rozpoznawalny

Kiedyś bylo 10 serwerow rocznie a teraz jest 10 w ciągu miesiąca

15-16 ? .. załoze się że jestem starszy od Ciebie :) 95 rocznik " gold Memberze "

20 zł w rok ? tak 20 zł to zarabiam za pół GP serwera ;)

Koniec dyskusji jesteś pusty jak bęben maszyny losującej przed zwolnieniem blokady

Narazie ;]

Opublikowano

Heh chwalisz się tym ile zarabiasz , naprawdę interesujące "youtuberze" jakbys był starszy pokazalbys normalnie jaki masz tok myślenia. Pusto to ty masz może w głowie :) chcesz na sile wmówić każdemu kim to ty nie jesteś , lecz cię zawiodę nie udaje ci się to zabardzo , wyskoczyles z dupy o pieniądzach (no tak każdy przeciętny nastolatek o tym myśli też o tym myślałem) napisali na forum konkurs , jedynie co dostaniesz to 20sm za 400wyswietlen , niech to cię zadowoli . Jeżeli nie zaspokaja cię gra polecam odbyć stosunek (niewnikam z kim) będziesz chciał pogadać zaproś mnie na skypa / tsa.

@aw niebo zmienia się w danej godzinie?

Opublikowano

Przybliże Ci troszke geneze pln'ów dla youtuberów i stawki

Taki Vulturiuz , Ja ogólnie YT ( +/- 2k widzów ) to GP 50 zł

Gimper 200k ( 400 zl )

Nie jest łatwo wyjebać tyle szmalu na youtuberów dlatego serwery ograniczają się do rozdawania SM ( a niektorzy wolą pln zamiast SM ) i dlatego YT jest tylu a nie więcej

" Zyjesz jak lump masz serwer jak lump , zyjesz jak król masz serwer jak król "

AW # Powodzenia btw

Macie jakichś Youtuberów ?

Jaki cennik SM za odcinki / GP itp itd dla YT -/+ 2k widzów ?

Licze na odpowiedź , może zawitam =) choć nie gram na hardach to może zmienie zdanie na tym serwerze : D

Macie tu ode mnie taka grafe hihihi xD

ZYmf.png

Skąd bierzesz ten cennik i po czym twierdzisz, że Gimper bierze 400zł za filmik na YouTubie?

Rozmawiałem z nim niejednokrotnie i sam miałem promowany serwer na jego kanale.

Proponuje się nie wypowiadać jak nie wiesz praktycznie nic w tym temacie.

Strasznie dużo rzeczy w tak krótkim poście mija się z prawdą ale już nie będę pisał.

Zanim komuś ubliżysz pomyśl czy sam na takiego "pustaka" nie wyjdziesz ;-)

Pozdrawiam i Życze udanego Sobotniego Startu.

@down OMG nawet nie odpisuje bo szkoda słów ;-)

Porozmawiaj z chłopakami z EnterGames to ci powiedzą to sam co ja, płaciłeś mu, że się spierasz?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Skąd bierzesz ten cennik i po czym twierdzisz, że Gimper bierze 400zł za filmik na YouTubie?

Rozmawiałem z nim niejednokrotnie i sam miałem promowany serwer na jego kanale.

Proponuje się nie wypowiadać jak nie wiesz praktycznie nic w tym temacie.

Strasznie dużo rzeczy w tak krótkim poście mija się z prawdą ale już nie będę pisał.

Zanim komuś ubliżysz pomyśl czy sam na takiego "pustaka" nie wyjdziesz ;-)

Pozdrawiam i Życze udanego Sobotniego Startu.

Akurat tak się składa iż wiem doskonale ile on bierze za reklame serwerze więc jeżeli chciales pokazać jaki jesteś "

" to gówno wiesz ;)

W ciągu ostatnich 2 miesięcy współpracowałem jako YT z 4 serwerami i 4 krotnie odpowiadal iż za reklame serwera chce 350 - 400 zl ;]

Racja , rozmawiałeś z nim nie jednokrotnie w czesie PRZESZŁYM A NIE TERAŹNIEJSZYM , elo

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu czekam na sobotę nie po to by wyjść, a po to by się zamknąć w domu i grać ^^

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

@WeeZy, ni ewiem kto ustalil te ceny ale ogolnie kogos pojebalo...
ledwo 2k widzow masz 5 dych
gimper ponad 200k i 400zl TYLKO skoro u ciebie taka drozyzna

jesli to pytanie na serio a nie glupie, jak reszta to maja podobno swoje soundtracki pod mapy

Opublikowano

Akurat tak się składa iż wiem doskonale ile on bierze za reklame serwerze więc jeżeli chciales pokazać jaki jesteś "

" to gówno wiesz ;)

W ciągu ostatnich 2 miesięcy współpracowałem jako YT z 4 serwerami i 4 krotnie odpowiadal iż za reklame serwera chce 350 - 400 zl ;]

Racja , rozmawiałeś z nim nie jednokrotnie w czesie PRZESZŁYM A NIE TERAŹNIEJSZYM , elo

Kurwa Weezy zamknij już te swoją morde, wkurwiasz wszystkich po kolei, nie masz szacunku do nikogo ani do siebie nawet, jesteś pierdolonym egoistą. Potrafisz tylko uchybić komuś i nie liczyć się nawet z prawdą. Widać twój kanał nie jest kanałem do promowania serwerów, a do zarobków, nie czerpiesz przyjemności z nagrywania, tylko czerpiesz zyski SM SM SM i pytasz wszędzie gdzie się da, ty i nawet na xenoxie mógłbyś grać abyś tylko coś za darmo dostawał.

I powiedzcie mi, że to jest kurwa youtuber...

Co do serwera, fajna pompa się szykuje, lecz moim zdaniem ten serwer by miał pewnie 2 - 3x więcej graczy jeśli byłby to serwer easy/medium.

Opublikowano

" to gówno wiesz ;)

A wiesz co ja Ci napiszę? że na YT jesteś małym gównem (bo taka jest prawda) jesteś nikim w porównaniu do Isamu, Gimpera, Nitra, Nymfy, GRL, i innych YT'berów ;] Wybiłeś się na tym, że nakręcisz 2/3 odcinki i zaraz idziesz na inny serw i znowu to samo + w każdym poście wstawiasz swój gówniany filmik =)

Masz 1k+ subów a ile wyświetleń? 400? kozak kur&@ w uj ^^ na pewno jak nakręcisz filmik gdy masz 1k+ subów to na serwerze gdzie gra 100 osób będzie grać 800 ... proszę Cię :l nie wiem za co oni płacą skoro twoja reklama nie pomoże żadnemu serwerowi i nie ma co się oszukiwać

Czekam na hejty od Ciebie, ELO

btw. napisałem to, ponieważ wkurw*a mnie jak ktoś się chwali tak jak Ty mimo tego, że jest gównem

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi z tymi yt'rami, ja mam suba tylko na isamu,gimpera, zakreble i nervarien bo nie wiem po co mam dawać suba tym co mają 1k i tak nic u nich na kanale nie ma

Opublikowano

A wiesz co ja Ci napiszę? że na YT jesteś małym gównem (bo taka jest prawda) jesteś nikim w porównaniu do Isamu, Gimpera, Nitra, Nymfy, GRL, i innych YT'berów ;] Wybiłeś się na tym, że nakręcisz 2/3 odcinki i zaraz idziesz na inny serw i znowu to samo + w każdym poście wstawiasz swój gówniany filmik =)

Masz 1k+ subów a ile wyświetleń? 400? kozak kur&@ w uj ^^ na pewno jak nakręcisz filmik gdy masz 1k+ subów to na serwerze gdzie gra 100 osób będzie grać 800 ... proszę Cię :l nie wiem za co oni płacą skoro twoja reklama nie pomoże żadnemu serwerowi i nie ma co się oszukiwać

Czekam na hejty od Ciebie, ELO

btw. napisałem to, ponieważ wkurw*a mnie jak ktoś się chwali tak jak Ty mimo tego, że jest gównem

Racja w porównaniu do GIMPERA , ISAMU jestem GÓWNEM .

Oni maja konto na YT czasu ? rok ? dwa ? trzy ?

Isamu ma swój serwer i na tym się wybił to jest ta róznica ze kanal ja posiadam 4 miesiace ;O)

Nie pomoże zadnemu serwerowi ? Wiesz nie chcialbym tutaj reklamować ale moge Ci podać kilka przykładów =)

Pamiętaj skoro ja jestem GÓWNEM to GÓWNEM jesteś i ty ;)

@WeeZy, ni ewiem kto ustalil te ceny ale ogolnie kogos pojebalo...

ledwo 2k widzow masz 5 dych

gimper ponad 200k i 400zl TYLKO skoro u ciebie taka drozyzna

jesli to pytanie na serio a nie glupie, jak reszta to maja podobno swoje soundtracki pod mapy

Jeżeli ktoś nie chce jednorazowo wydac 400 zl to bierze youtuberów ktorzy nagrywaja tylko metina 1/2/3/5/10k

Wyjeb przed startem na jedna reklame 400 zl ktora moze nie wiele dać a wydaj 400 na 10 youtuberow mniejszych .. moze byc roznica nie sądzisz ? :]

Kurwa Weezy zamknij już te swoją morde, wkurwiasz wszystkich po kolei, nie masz szacunku do nikogo ani do siebie nawet, jesteś pierdolonym egoistą. Potrafisz tylko uchybić komuś i nie liczyć się nawet z prawdą. Widać twój kanał nie jest kanałem do promowania serwerów, a do zarobków, nie czerpiesz przyjemności z nagrywania, tylko czerpiesz zyski SM SM SM i pytasz wszędzie gdzie się da, ty i nawet na xenoxie mógłbyś grać abyś tylko coś za darmo dostawał.

I powiedzcie mi, że to jest kurwa youtuber...

Co do serwera, fajna pompa się szykuje, lecz moim zdaniem ten serwer by miał pewnie 2 - 3x więcej graczy jeśli byłby to serwer easy/medium.

Ktoś mi nie będzie wmawiał czegoś czego nie wie

To że kolega wyzej " wspołpracował kiedyś z gimperem " to nie znaczy że teraz , 2 tygodnie temu mi pisaał ze chce 400 zl za reklame ..

Do zarobków ? może i tak racja tylko powiedz mi jedno .

Wszyscy maja reflinki l ja je mam ? nie .

Wszyscy maja partnera i reklame l ja je mam ? nie

Wszyscy reklamują za hajs serwery chyba ze ktoryś ich bardzo zaciekawi l reklamuje ? reklamuje

Racja czerpie zyski SM ale ja coś " ROBIE " w storne reklamy serwera

Btw na xeonixie nigdy bym nie zagral ;>

Pozdro dla Was all ;)

Opublikowano

Racja w porównaniu do GIMPERA , ISAMU jestem GÓWNEM .

Oni maja konto na YT czasu ? rok ? dwa ? trzy ?

Isamu ma swój serwer i na tym się wybił to jest ta róznica ze kanal ja posiadam 4 miesiace ;O)

Nie pomoże zadnemu serwerowi ? Wiesz nie chcialbym tutaj reklamować ale moge Ci podać kilka przykładów =)

Pamiętaj skoro ja jestem GÓWNEM to GÓWNEM jesteś i ty ;)

Jeżeli ktoś nie chce jednorazowo wydac 400 zl to bierze youtuberów ktorzy nagrywaja tylko metina 1/2/3/5/10k

Wyjeb przed startem na jedna reklame 400 zl ktora moze nie wiele dać a wydaj 400 na 10 youtuberow mniejszych .. moze byc roznica nie sądzisz ? :]

To że kolega wyzej " wspołpracował kiedyś z gimperem " to nie znaczy że teraz , 2 tygodnie temu mi pisaał ze chce 400 zl za reklame ..

Wszyscy reklamują za hajs serwery chyba ze ktoryś ich bardzo zaciekawi l reklamuje ? reklamuje

Pozdro dla Was all ;)

1477011_493330477448494_749656787_n.jpg?

Mam racje?

Jestem gównem bo nie nagrywam na YT? żałosny jesteś w uj chłopie ;_;

jakby mnie kręciło gadanie co dziś robiłem, jaki miałem obiad, ile razy byłem w kiblu, ile razy waliłem konia etc.. to bym na pewno nagrywał lecz nie kręci mnie takie coś ;/

Pozdro jak masz dalej jakieś spiny to pisz PW nie mam zamiaru w temacie robić spam skoro inni gracze/użytkownicy mają pytania do administracji i nie chcą czytać jak inni się kłócą (tak mi się wydaje..)

Opublikowano

Pozdro dla Was all ;)

Jeszcze kiedyś będziesz szczekał, że robisz swój serwer bo trzeba youtube podciągnać i swój portfel bo jest pewnie mizerny. Twoje filmy lądują w każdym poście w kazdej prezentacji, więc prosze cie. Nikt go szanuje prace jako youtubera nie wejdzie w twój film i go nie obejrzy bo nie jest warty poświęcenia nawet 5 min. Ty robisz tyle w stronę serwera, że piszesz w 'tworzeniu' że możesz być youtuberem, ale musisz mieć wynagrodzenie TYLKO I WYLACZNIE.

Kurwa ogarnij dupe, jest tu jakiś youtuber który gra na serwerze dla przyjemności z serwera, a nie na starcie idzie do administracji mówi kanał i od razu ma podać id konta żeby SM przelać.

Szkoda mi ciebie trochę, bo brakuje youtubera który ma wylane na SM itp a gra czysto. Daleko nie porównywać trzeba, ale np Taki Vulturiuz na dzień dobry od restii dostał 15k SM, a o Larry7 nie wspominam on na koncie pewnie ze 150 + k.

Tak się wszystko sprzedawać, niedługo i dupe sprzedaż sobie, najlepsze jest to, że masz zaledwie 16 czy tam 17 lat, a wyżej srasz niż dupe masz.

Co do serwera.

Wszystkie elementy serwera będą związane z HARDEM?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...