Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wypakowałem przez 7zip i nie wypakowało jakiegoś pliku , chyba pliku który uruchamia grę.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Wypakowałem przez 7zip i nie wypakowało jakiegoś pliku , chyba pliku który uruchamia grę.

Antywirus wyłacz bo blokuje

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Pytanie: Dlaczego macie tego samego TS'a co serwer As*arial.pl(W sumie wasza konkurencja) ? Dlaczego nie założycie własnego team speaka ? Moim zdaniem jest to lepsze ponieważ graczom łatwiej jest znaleźć pomoc. Oraz każdy profesjonalny serwer powinien posiadać własnego ts'a. A nie mieć dzielonego z konkurencją.

Opublikowano

Pytanie: Dlaczego macie tego samego TS'a co serwer As*arial.pl(W sumie wasza konkurencja) ? Dlaczego nie założycie własnego team speaka ? Moim zdaniem jest to lepsze ponieważ graczom łatwiej jest znaleźć pomoc. Oraz każdy profesjonalny serwer powinien posiadać własnego ts'a. A nie mieć dzielonego z konkurencją.

Nie mielismy wyjscia, problem polega w tym ze licencje na Ts zostaly wstrzymane do 6 stycznia.

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

start o 9 rano albo nie gram bo nie mam zamiaru czekac calego weekendu a wy mieliscie juz tyle czasu ze bym czternascie takich serwerow postawil

lool, myslisz ze ktos dla takiego gowniarza przesunie start na tak wczesna godzine?

nie wiem czy nie trollujesz nas czasem ;?>

Opublikowano

W sumie też wolałbym wcześniej, ale taka data już została podana i co zrobić, później i tak znajdzie się ktoś kto będzie płakał, że miał być start o 20 i pe pe pepe. Nie dogodzisz wszystkim.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

start o 9 rano albo nie gram bo nie mam zamiaru czekac calego weekendu a wy mieliscie juz tyle czasu ze bym czternascie takich serwerow postawil

Postaw, zobaczymy, pośmiejemy się.

Nie potrafisz wytrzymać, czy jak? Polecam odwiedzić aptekę, tam są takie tabletki na uspokojenie. :D

Kilka godzin Cię nie zbawi, a uwierz, serwer to nie jest byle gówno na tydzień i nie jest robiony na gotowcu. Po prostu warto na to czekać, mam nadzieję tylko, że Qen tego nie spierdoli jak większość debili, co myślą, że postawią serwer na gotowcu i będą mieć grube hajsy. ( taka moda teraz jest, a przykładów jest setki )

Osobiście czekam na serwer, przecież to 1 z najlepszych serwerów, Pozdrawiam.

Widzimy się na starcie..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Własnie jutro sobota jest czemu tak późno o 20 , miało być po południu zróbcie tak o 15 a nie o 20 bezsens.

nOfAmE

Opublikowano

Przydałoby się wcześniej, chyba macie już wszystko dopięte na ostatni guzik?? Czy potrzebujecie jeszcze ten czas na dopracowanie serwera??

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

KTO NORMALNY GRA W GRY W SOBOTE O GODZINIE 20?

NIKT, KAZDY MELANZUJE I WRACA DO DOMU O 6 ALE W NIEDZIELE WIEC NIE PISZCIE MI TU PAJACE ZE WYTRZYMAC NIE MOGE xD

Za wysoka.

Opublikowano

Przydałoby się wcześniej, chyba macie już wszystko dopięte na ostatni guzik?? Czy potrzebujecie jeszcze ten czas na dopracowanie serwera??

Luka faktycznie skoro już 31 zapowiadało się na start to powinni posłuchać graczy i ruszyć kilka godzin wcześniej.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

ogarnijcie ts bo wlazłem od razu bylo mowione ze zaraz DDOS bedzie : )

Jeśli jest serwerowy teamspeak poprosze o adres.

# znalazłem: 178.217.190.133 dwa serwery z niego korzystają... i jeszcze inne gry są może i to dobrze.

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...