Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądziłem że administracja tak zignoruje większość graczy ,szkoda ...

I sądze , że naprawde nie macie mózgu nie startując 1,2 ..

Większość graczy która głosowała na start w 31.12 to zapewne sami młodzi ludzie co nie wychodzą z domu na sylwestra bo muszą grać.

Oczywiście Administracja wybrała termin taki który im najbardziej odpowiada.

Piszesz nie maja mózgu, heh. To właśnie w ten dzień nie byli by wstanie ogarnąć całego tego bałaganu jakie bedzie przy starcie, ataki,mozliwe bugi itp. Po udanej zabawie w sylwestra ciezko wstac a co dopiero meczyc sie przy kompie bo jakis grubas sie nudzi i atakuje.

troszkę inny tok myślenia na przyszłość

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większość graczy która głosowała na start w 31.12 to zapewne sami młodzi ludzie co nie wychodzą z domu na sylwestra bo muszą grać.

Piszesz nie maja mózgu, heh. To właśnie w ten dzień nie byli by wstanie ogarnąć całego tego bałaganu jakie bedzie przy starcie, ataki,mozliwe bugi itp. Po udanej zabawie w sylwestra ciezko wstac a co dopiero meczyc sie przy kompie bo jakis grubas sie nudzi i atakuje.

Ale Wy kurwa przyjebani jesteście, aż ciężko uwierzyć.

Teraz czytać kurwa i pomyśleć przy tym kilka razy, zanim jakiś jebany czopek to skomentuje.

NORMALNIE wystartowaliby wcześniej, gdyby nie to, iż przelew nie zdążył dojść. Teraz, jak już nie mają maszyny, to przekładają na 04.01.2014, okej, zrozumiałe, problem w tym, że Quent dopisał, iż będą mieli więcej czasu na dopracowanie, WIĘC GDYBY TEN PRZELEW WCZEŚNIEJ DOSZEDŁ I MIELIBY MASZYNĘ, TO WYSTARTOWALIBY Z NIEDOPRACOWANYM SERWEREM?

O to tu kurwa chodzi, zalecam odstawić komputer i zacząć czytać książki, najlepiej kryminalne, bo Wasza logika i pierdolony tok myślenia są takie zjebane, że za ok. 15 lat, gdy braknie prądu, to okaże się, że powróciliśmy do epoki kamienia łupanego. Dziękuje.

Wiem, ban, ale tym niedorozwojom trzeba było coś wytłumaczyć.

Opublikowano

Ale Wy kurwa przyjebani jesteście, aż ciężko uwierzyć.

Teraz czytać kurwa i pomyśleć przy tym kilka razy, zanim jakiś jebany czopek to skomentuje.

NORMALNIE wystartowaliby wcześniej, gdyby nie to, iż przelew nie zdążył dojść. Teraz, jak już nie mają maszyny, to przekładają na 04.01.2014, okej, zrozumiałe, problem w tym, że Quent dopisał, iż będą mieli więcej czasu na dopracowanie, WIĘC GDYBY TEN PRZELEW WCZEŚNIEJ DOSZEDŁ I MIELIBY MASZYNĘ, TO WYSTARTOWALIBY Z NIEDOPRACOWANYM SERWEREM?

O to tu kurwa chodzi, zalecam odstawić komputer i zacząć czytać książki, najlepiej kryminalne, bo Wasza logika i pierdolony tok myślenia są takie zjebane, że za ok. 15 lat, gdy braknie prądu, to okaże się, że powróciliśmy do epoki kamienia łupanego. Dziękuje.

Wiem, ban, ale tym niedorozwojom trzeba było coś wytłumaczyć.

Dokładnie chodziło o to że jakby wystartował w tą niedziele gdyby doszedł przelew to wypuścili by niedopracowany serwer. Tak jak napisał Quent że do soboty bardziej dopracują. Co za Polaczki z was masakra przynajmniej ty jedyny zrozumiałeś o co chodziło :)

Opublikowano

Czekam na ten serwer od stycznia zeszłego roku, dodatkowe 4/5 dni nie zaszkodzi...

Opublikowano

aha czyli ty masz kaca 2 jeszcze po sylwku rozumiem ... Zalecam więcej wychodzić z domu i bawić się z kolegami jeżeli ich masz , skoro masz 2 dni kaca po imprezie ;>

Opublikowano

Co tu dużo pisać. Na serwer czekam od stycznia tego roku (2013 xD) i wkońcu się doczekałem prezentacji. ;)) Oczywiście wbije, zobaczę jak jest. Pewnie przerośnie mnie exp i po 2 tygodniach skończę grę bo nie potrafię się przywyczaić do Hardów. No nic zobaczymy jak to wyjdzie. Czekam z niecierpliwością na start. :)

Opublikowano

Jak czytam niektóre komentarze to tak mi się śmiać chcę...

Podniecacie się tym sylwestrem jak nie wiadomo co, mówicie, że oooo ile to wypijecie, a pewnie 3/4 tych co tak piszą będą i tak przed kompem -.-

Pozdro dla tych co spędza sylwestra z Krzysztofem Ibiszem!

Opublikowano

I po co kolejny hard? Ludzie, to jest już nudne...

Co ty pierdolisz? Od kilku tygodni same mediumy i easy, a teraz właśnie brakuje dobrego harda. Na balmorze/concordii coraz mniej ludzi, a na ravii kurestwo i boty.

Opublikowano

I po co kolejny hard? Ludzie, to jest już nudne...

Myślę że dobry hard przyciagnie na dłużej graczy niż jakieś tam medium.

Oczywiście ludzie po wejsciu beda narzekać ze slaby exp itp.

Jezeli nie bedzie zadnych wyje3ek ze strony Administracji to serwer moze stac dlugo.

Opublikowano

31 w Sylwestra miał byc start ? Hmmm Byłoby mało graczy to raz, dwa możliwe że nie byłoby pełnej administracji :) Bo ja gdybym była tam Gm na pewno bym nie siedziała na Sylwka przy kompie na otwarciu serwera :P Administracja ma także swoje zycie prywatne i pewnie chcą spędzić go w gronie znajomych... A dzieci tego niestety nie rozumieja bo jeszcze znajomych dobrze nie mają i oczywiście pić nie moga, więc nabijali by już topkę w Sywlka ! :) Lepsza Sobota i nie płakać :D !!!

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Tak, uważam jak poprzedni, kolor ekwipunku jest po prostu słaby, mam wrażenie, że będzie się zlewać i będzie wgl. do dupy. Ale jak będzie to zobaczymy, czekamy, czekamy!

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Strona oraz forum są już na nowym hostingu, jak widać bardzo to pomogło. Zachęcamy do rejestracji, żeby tego nie robić w godzinę startu!

no i najważniejsze!

11_resthea_sylwek.png

Udanego sylwestra życzy wszystkim Administracja!

sygnatura2.png

Opublikowano

Myśle, że to są ważne pytania...

Zmianki i wzmocnienia będą dropić po 1 sztuce czy więcej ?

Ku się czyta co 24h czy 4h tak jak medale konne ?

Kiedy client będzie dostępny i czy jest w nim patcher czy będzie trzeba aktualizacje sciągać samemu??

flashcs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...