Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiesz co ja Ci napiszę? że na YT jesteś małym gównem (bo taka jest prawda) jesteś nikim w porównaniu do Isamu, Gimpera, Nitra, Nymfy, GRL, i innych YT'berów ;] Wybiłeś się na tym, że nakręcisz 2/3 odcinki i zaraz idziesz na inny serw i znowu to samo + w każdym poście wstawiasz swój gówniany filmik =)

Masz 1k+ subów a ile wyświetleń? 400? kozak kur&@ w uj ^^ na pewno jak nakręcisz filmik gdy masz 1k+ subów to na serwerze gdzie gra 100 osób będzie grać 800 ... proszę Cię :l nie wiem za co oni płacą skoro twoja reklama nie pomoże żadnemu serwerowi i nie ma co się oszukiwać

Czekam na hejty od Ciebie, ELO

btw. napisałem to, ponieważ wkurw*a mnie jak ktoś się chwali tak jak Ty mimo tego, że jest gównem

Mavex , w końcu temu wiesniakowi ktoś prawdy powiedzial :) Nie dosyć ze to kawał debila co mysli ze ma 2k subów i jest wielkim you tuberem , to jest fałszywą,głupią , piz*ą.

Jest zdeformowany nie zna kultury języka dla niego słowa polskie to tylko wulgaryzmy. Ma takie wymagania co do reklamy haha 2k subow to jest nic! Ci powiem , że DjPallaside ma 60k prawie i bierze tyle co ty !

Wezzy jestes nikim

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Serwer zapowiada się jako jeden z najlepszych. Oby nie było tylko zmian dropu, expa kilka dni po starcie jak to nieraz bywa.
Widząc ten spór o yt sam chyba zacznę nagrywać i zapewne uda mi się zrobić lepszą reklamę...

Te ~1700 subów w żaden sposób nie pokrywa się z wyświetleniami, są to "martwe" suby. Ciekawe czy nie nabijane przez autora kanału.

Mając mniej niż 150 subów osiągam (a raczej osiągałem) wyświetlenia zbliżone do tego "wielkiego pro jutubera"...

1 773 widzów - największa liczba wyświetleń filmu o mt2 to 3 047

144 widzów - największa liczba wyświetleń filmu o mt2 to 5 177 (kolejne 4 977, 3 256, 3 021 i 2 232)

Staż na yt jest dwa razy dłuższy, liczba widzów przeszło 10krotnie mniejsza.

Opublikowano

Strona oraz forum są już na nowym hostingu, jak widać bardzo to pomogło. Zachęcamy do rejestracji, żeby tego nie robić w godzinę startu!

no i najważniejsze!

11_resthea_sylwek.png

Udanego sylwestra życzy wszystkim Administracja!

Szkoda że nie przychodzi E-mail z aktywacją konta próbowałem już na 2 różne poczty i nie przychodzi. ps. Czekam już 12 godzin

Opublikowano

A wiesz co ja Ci napiszę? że na YT jesteś małym gównem (bo taka jest prawda) jesteś nikim w porównaniu do Isamu, Gimpera, Nitra, Nymfy, GRL, i innych YT'berów ;] Wybiłeś się na tym, że nakręcisz 2/3 odcinki i zaraz idziesz na inny serw i znowu to samo + w każdym poście wstawiasz swój gówniany filmik =)

Masz 1k+ subów a ile wyświetleń? 400? kozak kur&@ w uj ^^ na pewno jak nakręcisz filmik gdy masz 1k+ subów to na serwerze gdzie gra 100 osób będzie grać 800 ... proszę Cię :l nie wiem za co oni płacą skoro twoja reklama nie pomoże żadnemu serwerowi i nie ma co się oszukiwać

Czekam na hejty od Ciebie, ELO

btw. napisałem to, ponieważ wkurw*a mnie jak ktoś się chwali tak jak Ty mimo tego, że jest gównem

Dokładnie jestem takiego samego zdania 1700 subów co nitro ma za 1/4 filmiku i świecisz jajami , że chcesz 100 czy tam chuj wie ile za prezke serwa , co obejży 400-500 osób i tak nikt nie przyjdzie bo każdy kto cię ogląda , albo prrzynajmniej 95% będzie wiedziało o tym serwerze z czego te 5% nie pójdzie ..

Opublikowano

Czy na serwerze będą tylko 2 Channele, tak jak jest na stronie w statusie serwera?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

mozg rozjebany widze ze duzo pracy itd ale niektore rzeczy powinny ulec zmianie np zbrojki pozatym nie ma jeszcze troche podstawowych rzeczy jak np:

-drop z metinow co leci itd

-opis petow

-jak zmianki/dodani/5bon

-lowienie (jakis anty fb)

-drop z bossow

-sa wykrywacze metinow (jak nie ma to zrabaliscie na 100%) jezeli nie ma to powinny byc zaznaczone miejsca respow metinow

Opublikowano

Będą 2 channele, co do aktywacji konta to jest problem ze skryptem który nie zawsze wysyła mail, wszystkie konta i tak ręcznie odblokujemy, a autentykacje mail prawdopodobnie całkowicie wywalimy.

sygnatura2.png

Opublikowano

Witam , szukam jednej osoby do wspólnej gry (czyt.Lecimy w topke ) , wymagania 16+ ts3 dużo czasu . Więcej informacji pw.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

mozg rozjebany widze ze duzo pracy itd ale niektore rzeczy powinny ulec zmianie np zbrojki pozatym nie ma jeszcze troche podstawowych rzeczy jak np:

-drop z metinow co leci itd

-opis petow

-jak zmianki/dodani/5bon

-lowienie (jakis anty fb)

-drop z bossow

-sa wykrywacze metinow (jak nie ma to zrabaliscie na 100%) jezeli nie ma to powinny byc zaznaczone miejsca respow metinow

''odkrywanie na nowo''

mowi ci to cos?

Opublikowano
''odkrywanie na nowo''

mowi ci to cos?

To odkrywanie na nowo nie będzie tak jak kiedyś począki w metinie, będzie uciążliwym chodzeniem po mapach i szukaniem gdzie co dropi przy nerwach i innych problemach... Wątpie, że to ma nam pomóc w przywróceniu dawnej atmosfery metina...

Opublikowano

Mozecie nie wierzyc ale u nas nikt nie pogra na hackach.

Moge was zapewniac, pety beda narazie normalne w aktualizacji wprowadzimy nowe.

Pozatym mysle ze bedzie dobra zabawa pozdrawiam.

Wiem ze duzo osob tak pisze, ale ja zaprezetuje to na video, najprawdopodobniej jutro

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

jedyne co mi sie tu nie podoba to:

za duzo tych broni i zbroi z painta :/

no i zmianki by mogy dropic dodatkowo z mobow :)

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Popieram. Za duzo jest zbroi. Ale trzeba wam powiedziec ze niektore naprawde fajne. Dla woja i dla ninji. Sura i szaman to juz nie bardzo.
Opublikowano

Świetna ekipa, świetny serwer. Gorąco polecam.

Obawiam się jedynie o stabilność Waszych channeli :unsure: :unsure:

Ale Gorąco polecam bo nawet jesli bedzie kłopot to na pewno ogarną sytuację.

Opublikowano

Popieram. Za duzo jest zbroi. Ale trzeba wam powiedziec ze niektore naprawde fajne. Dla woja i dla ninji. Sura i szaman to juz nie bardzo.

Sura zła nie jest lecz wygląda jak szkielet dajcie surze tą klatę jak było :D bo zbrojki są miodzio ale jak na harda to dziwne że aż tak ich dużo bardziej podchodzi mi pod mediuma lecz patrząc na raty to jednak jest ten hard za co szacun bo to 1 który nie ma 3/4 zbroi a ma ich więcej i dlatego należą wam się brawa bo odeszliście od tej nudnej codzienności które są na tydzień zapowiadane jak nie miesiąc mam nadzieje że to długo wytrzyma

Opublikowano

Myśle że jesli chodzi Ci o ich jakość to raczej nie jest problem żeby w przyszłośći zmienić ich wygląd. Skoro panowie z teamu zapowiedzieli że są gotowi na aktualizacje to raczej jeśli dużo osób zwróci uwage na ich jakość to zmienią je na inne.

# szczerze też np podoba mi sie zbroja na wojownika 70lvl wygląda najlepiej <3 a 130 to porażka

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...