Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rzeczywiście godzina 20 jest kiepskim pomysłem i do tego w sobotę. Ja proponuje coś ok. Godz. 14-15 chyba jedna z najlepszych godzin w weekend.

Opublikowano

Serio start o 20 jest trochę złym pomysłem...Licząc ddosy,bugi,lagi itp jak zwykle przy startach każdego serwera wystartuje pewnie ok.21+...Ktoś wyżej dobrze powiedział, że o 20 przewaznie zaczynają się filmy, a normalny człowiek raczej nie gra po nocach(Przepraszam wszystkich ''nołlajfów'')...Start np ok.16 były dobry...Można pograć 2-3h a potem odpocząć przy jakimś dobrym filmie czy coś...Licząc że zaczne grać o 20+3h gry=23 a o tej godzinie lecą już same powtórki, albo ''Krwawa masakra butelką od piwa 58293: Powrót koszmaru''...Wiem, że nie zmienicie decyzji, ale takie jest moje zdanie...

Opublikowano

Polecam ze względy na Xanika . Bardzo dobry technik. Moim zdaniem połowa tych śmiesznych hejterów może im naskoczyć na kant ch**** :) pozdro

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

KTO NORMALNY GRA W GRY W SOBOTE O GODZINIE 20?

NIKT, KAZDY MELANZUJE I WRACA DO DOMU O 6 ALE W NIEDZIELE WIEC NIE PISZCIE MI TU PAJACE ZE WYTRZYMAC NIE MOGE xD

sory ale okolo 95% uzytkownikow tego forum to gimbaza ktora nie ma wstepu do klubow, barow i nie melanzuje z kumplami tylko siedzi w sobote wieczor na kompie ;)

W jakim czasie wbije 35lv woj body?

sygna1.png

Opublikowano

Na 100 % 2k ludzi będzie :)

Tak szczerze? to nie wydaje mi się żeby tyle było ;) Na start będzie koło 1k a normalnie będzie grało coś 500-600 online ;)

Ps , oni nie moją dobrej reklamy , a serwer bez tego jest niczym ;)

Opublikowano

Ja zawsze jestem przeciwny godziną startu 17+ ponieważ nikt nie jest na 100% pewien czy wystartuje , a jak coś pójdzie nie tak przesuwacie start na 21:00 i znowu coś pójdzie nie tak przesuwacie start 22:00 a potem jeszcze raz i na końcu Start następny dzień godzina 15:00 .

Mało razy tak było no jak każdy dobry Metinowiec wie , że start na czas jest rzeczą nie realną nawet dla dobrego Team zawsze jest coś nie tak a to ataki a to bugi więc taka późna godzina jest nie logiczna.

No, ale sami ustalali skoro wierzą tak w siebie no to ich sprawa ja tylko mówię jaka jest prawda bo 90% przypadków tak się kończy. Nie prawda ?

Okaże się o 20:00 .

Do zobaczenia i powodzenia .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Co wy tak nagle z tymi filmami wyskoczyliśćie jak ktoś lubi filmy to te co leca w TV już kilka razy widział np. Ja

Free 5% ;3

Opublikowano

Edii nie każdy myśli tylko o tym żeby się w sobote kurwa napierdolić i bawić , ludzie maja róznie zajecia , i rozne sytuacje w zyciu , wiadomo weekend czas wolny można ale nie trzeba. tych weekendow będzie jeszcze dużo , zresztą o czym my tu gadamy . Start 20 i tyle.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

A tam pierdolicie w piątki się melanżuje a w sobote odpoczywa :) NO to czekamy na ten serwerk ^_^. Kiedy będzie is bo chciałem sprawdzić co tam będzie ciekawego

Opublikowano

Dlaczego pokazuje, że łatka ma wirusy?

Jeśli jest spakowana Themidą , moleboxem itp to zawsze Ci bedzie pisać ze plik jest zawirusowany. Norma

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dlaczego pokazuje, że łatka ma wirusy?

U mnie nic nie wykrywa a skanuje avastem który zawsze wykrywa jakieś wirusy w clientach metina

Opublikowano

Mam pytanie też macie tak , że jak włączacie grę przez patchera i dajecie "Rozpocznij Grę" nic się nie dzieje bo nie wiem czy tylko ja tak mam ??

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...