Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer naprawdę boski aż zabrakło mi tchu jak to czytałem ^_^ . Chociaż że teraz przez jakiś czas nie gram w metina ale widzę że trzeba zrobić wyjątek dla tego serwa :) . Tyle nowości itp ... parę rzeczy jeszcze wgl nie widziałem na oczy a z tymi 6 królestwami to naprawdę dobry pomysł. Widać że chłopaki się postarali i zależy im i wiedzą czego chcą gracze :) oczywiście zagram nie tak długo jak sobie wyobrażam ale popykam na tym zajebi**** serwerze ;) .

Życzę szczęśliwego nowego roku panowie, udanego startu i dobrej reklamy <3 .

ddz8gi.png

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O boże :O Taka pompa że z kapciów mnie wyjebaobao.

Udanego startu ! Jak najszybciej :P Oczywiście bez bugów ^_-

Jak z reklamą ? Ile osób się spodziewacie na starcie ? W końcu coś porządnego, duzo nowości, tylko mi niektóre zbroje nie przypadły do gustu np. ninja czy szaman w pewnych wygląda brzydko tak grubo i wgl jakoś dziwnie a wojownik ma ostatnią zbroję jak pedał ;p odsłoniety pępek ^_-

I jeszcze jedna uwaga/pytanie będzie więcej dungeonów i map zarobkowych ? Coś w stylu wyżyny na rav* czy WO/WW ? Żeby na 70+ się nie nudzić i nie było tylko expić i expić .

@ aha i napewno dobry pomysł z królestwami ? Tzn. z tym expem w królestwie. Każdy pójdzie tam gdzie najwięcej expa jest i znów będzie 1/2 królestwa pełne a reszta po 2 osoby :) Przemyślcie. Dajcie równą ilość expa ale np. coś odmiennego w każdym np. Jinno 5na potwory, shinso na luda, itp

Opublikowano

Mamy przygotowane kolejne mapy do zabawy(jest ich troszke), wiec zeby nie dawac wszystkiego na sam poczatek, to mapy bedziemy wprowadzac co aktualizacje gry do nowszej wersji ;)

Mamy tez gotowe nowe mapy glowne na wyzsze przewidziane juz przed startem poziomy niz 130, innymi slowy jestesmy przygotowani na czeste aktualizacje ;)

Opublikowano

Mamy przygotowane kolejne mapy do zabawy(jest ich troszke), wiec zeby nie dawac wszystkiego na sam poczatek, to mapy bedziemy wprowadzac co aktualizacje gry do nowszej wersji ;)

Mamy tez gotowe nowe mapy glowne na wyzsze przewidziane juz przed startem poziomy niz 130, innymi slowy jestesmy przygotowani na czeste aktualizacje ;)

Lepiej powiedz czy macie już dedyka ?

Opublikowano

Kolego wściekliznę masz?

Jak serwer wystartuję to wystartuję, wystarczyło by że byś napisał opinię o serwerze, niż swoją biografię z sylwestra.

Czy ty idiotyczny człowieku przeczytałeś co ja napisałem no beka mam z ciebie beke HaHa

Nie którzy to tacy idioci, że masakra tak samo z prezentacją zadajecie pytanie choć w prezentacji jest napisane .

Ale ty mnie rozwaliłeś czytaj to co napisałem lub czytaj ze zrozumieniem !!! no nie mogę z gościa hehe.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zmianki i wzmocnienia będą dropić po 1 sztuce czy więcej ?

Ku się czyta co 24h czy 4h tak jak medale konne ?

Kiedy client będzie dostępny i czy jest w nim patcher czy będzie trzeba aktualizacje sciągać samemu??

flashcs.jpg
Opublikowano

Widzę, że większość osób jest za startem 31. To głupota startować w sylwestra, czyli w dzień w którym większość myśli o tym żeby się napruć jak dzika świnia, a nie o tym, aby grać w gry...

Opublikowano

Up , racja ale niestety jak widzisz są też chyba tacy co nic nie robią i spędzą go w metku ... ;)

0qvf.png

Opublikowano

Widzę, że większość osób jest za startem 31. To głupota startować w sylwestra, czyli w dzień w którym większość myśli o tym żeby się napruć jak dzika świnia, a nie o tym, aby grać w gry...

A co byś mówił jakby serwer już działał od tej niedzieli ? Byś powiedział wyłączcie w sylwestra bo chce się napić jak świnia ? no chyba coś nie tak z wami jest koledzy. Niektórzy mają gdzieś te święta już to pisałem.

Opublikowano

A co byś mówił jakby serwer już działał od tej niedzieli ? Byś powiedział wyłączcie w sylwestra bo chce się napić jak świnia ? no chyba coś nie tak z wami jest koledzy. Niektórzy mają gdzieś te święta już to pisałem.

Bo masz za mało lat i nie masz możliwości pójścia z kolegami na sylwka i wypicia alko (+18) oraz (brak zgody od rodziców) , więc będziesz siedział i nakurfiał topke a większość po Sylwku będzie musiała nadrabiać :D jestem za sobotą ! :]

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Weź pod uwagę to, że administracja pewnie też chciałaby się trochę pobawić tej nocy sylwestrowej, a nie pilnować, aby start przebiegł zgodnie z planem. Poza tym jest wiele osób które lubią imprezować oraz znajdować się w czołówce rankingu, a niestety jeśli start odbędzie się 31 grudnia to nie będą miały takiej możliwości. Ponadto wolę pewny start 4.01 niż niewypał 31.12, bo pewnie na to się zanosi...

Opublikowano

Doceniam waszą prace Quentinos sporo się od Ciebie nauczyłem w kwestii tworzenia map i licze na to że wasz serwer będzie wyjątkowy <3

@ A co do sylwstra każdy go spędzi tak jak chce ^_^ i to chyba oczywiste a co do startu jednemu data będzie pasowała a innemu nie pewnych rzeczy nie da rady przeskoczyć.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Problem macie ... Kto da rade zagra kto nie to nie.

Jak już macie robić 31.12 to o 12/13 a nie 20 bo wtedy wiadomo co jest. Każdy gdzieś się wybiera.

Ale lepiej w sobote, bez bugów i wszystkimi na starcie niż fail w sylwestra z 1/4 osób co chciała zagrać.

Opublikowano

Bo masz za mało lat i nie masz możliwości pójścia z kolegami na sylwka i wypicia alko (+18) oraz (brak zgody od rodziców) , więc będziesz siedział i nakurfiał topke a większość po Sylwku będzie musiała nadrabiać :D jestem za sobotą ! :]

mam 19 lat :) Jestem obecnie chory i nie moge sobie pozwolić na picie niestety ;/

Opublikowano

Gimby płaczą bo rodzice tylko w sylwestra im pozwolą trochę się napić ..:D, a tak wg. mnie start powinien byc 01.01.14 godz. 15

Nchf.png

lol

Opublikowano

No to tak serwer który był przygotowywany 2lata?

myślałem, że jednak to będzie coś lepszego, lecz się zawiodłem

PS. nie wydaje wam się, że za dużo królestw? żeby w tych królestwach było dużo ludzi to musiałoby grać 3k+ typa w co wątpie, abyście osiągneli w tej chwili tylko serwer Isamu jest w stanie tyle osiągnąć

Życzę powodzenia z serwerem i oby gracze się nie zawiedli bo naprawdę będzie śmiesznie, gdy na serwerze przygotowywanym przez 2 lata będą jakieś proste bugi/błędy

Pozdrawiam

Zartujesz ? na Dreikon.pl masz 2-3k ludzi a jest to easy Pandora tez jest okolo 2k

Opublikowano

START w sobotę, 4 stycznia, godziny popołudniowe!

Nam, jako administracji z oczywistych względów ten termin bardziej pasuje, a z ankiety wynika że ponad 43% ludzi sylwester także nie pasuje, poza tym będą jeszcze te 3-4 dni na dopracowanie wszystkiego.

UWAGA - przez najbliższe 2 dni strona i forum mogą być czasowo niedostępne, bo będziemy zmieniać hosting!

sygnatura2.png

Opublikowano

Nam, jako administracji z oczywistych względów ten termin bardziej pasuje, a z ankiety wynika że ponad 43% ludzi sylwester także nie pasuje, poza tym będą jeszcze te 3-4 dni na dopracowanie wszystkiego.

UWAGA - przez najbliższe 2 dni strona i forum mogą być czasowo niedostępne, bo będziemy zmieniać hosting!

Chyba ocipiałeś :) co za ignorancja większości :( Większość była za 31 i ta data powinna być dla was święta. Lepiej dopracujecie ? Czyli w niedziele jakbyście wystartowali to byście mieli nie dopracowany serwer? coś jest chyba nie tak. Wasz pełen profesjonalizm właśnie wyszedł. Jeżeli im nie pasuje w sylwestra to po sylwestrze.

Opublikowano

Ja nie wiem po co w ogóle była ankieta i dlaczego z 31 aż do 4 przenieśli na sobotę jak by nie mogli 1 lub 3 wystartować no , ale dobrze , że dali info .

A najlepsze jest to

mam jedno , ale chcieliście w niedziele startować czyli wczoraj a potrzebujecie jeszcze kilka dni na dopracowanie xD

Nie można było tak od razu zrobić tylko nas w chu... zrobiliście . Taka prawda .

A więc do zobaczenia w sobotę .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Chyba ocipiałeś :) co za ignorancja większości :( Większość była za 31 i ta data powinna być dla was święta. Lepiej dopracujecie ? Czyli w niedziele jakbyście wystartowali to byście mieli nie dopracowany serwer? coś jest chyba nie tak. Wasz pełen profesjonalizm właśnie wyszedł. Jeżeli im nie pasuje w sylwestra to po sylwestrze.

kurwa, ale ty pojebany jestes.

wyznaczyli date, na ktora sa w stanie cos zrobic... szkoda slow, nawet nie wiem co na ciebie napisac :D

masz napisane w ankiecie ze start jest niepewny, ale ciemny lud glosuje na ta date, a potem sie sam rozczarowuje... coz za tok myslenia macie

Opublikowano

Kur** dobra nie płacz już ok ? Jak szanowna administracja uzgodniła to że ma być start 4 to niech będzie ... poczekać nie umiesz ? Troszkę cierpliwości nie wyrobią się na jutro bo to i tak nie ma sensu ile jutro będzie graczy online jak by wystartował z 100 a w sobotę na spokojnie wystartuje i będzie z 1k ludzi online ... powoli już mnie wku**** ta twoja cierpliwość ! Więc teraz spokojnie czekasz na start w sobotę bez żadnej spiny pójdź jutro z kumplami na miasto albo idź do kogoś bo trzeba opić ten rok :) ! Życzę udanego sylwestra <3 .

ddz8gi.png

Opublikowano

Zmianki i wzmocnienia będą dropić po 1 sztuce czy więcej ?

Ku się czyta co 24h czy 4h tak jak medale konne ?

Kiedy client będzie dostępny i czy jest w nim patcher czy będzie trzeba aktualizacje sciągać samemu??

flashcs.jpg
Opublikowano

Nie sądziłem że administracja tak zignoruje większość graczy ,szkoda ...

I sądze , że naprawde nie macie mózgu nie startując 1,2 ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...