Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zawsze jestem przeciwny godziną startu 17+ ponieważ nikt nie jest na 100% pewien czy wystartuje , a jak coś pójdzie nie tak przesuwacie start na 21:00 i znowu coś pójdzie nie tak przesuwacie start 22:00 a potem jeszcze raz i na końcu Start następny dzień godzina 15:00 .

Mało razy tak było no jak każdy dobry Metinowiec wie , że start na czas jest rzeczą nie realną nawet dla dobrego Team zawsze jest coś nie tak a to ataki a to bugi więc taka późna godzina jest nie logiczna.

No, ale sami ustalali skoro wierzą tak w siebie no to ich sprawa ja tylko mówię jaka jest prawda bo 90% przypadków tak się kończy. Nie prawda ?

Okaże się o 20:00 .

Do zobaczenia i powodzenia .

Pisałem o 13:57 , że tak będzie dużo się nie pomyliłem

Nie wszystkim łatka działa

Nie którzy nie chcą łatki z wirusami (mają racje)

Patcher nie działa

Strona off

Błąd połączenia z serwerem

Wyrzuca przy wyborze postaci

To wszystko błędy teamu jak zawsze nie słuchają graczy bo pisaliśmy żeby wystartowali o tej 15 a teraz co 20:30 i większość nawet nie wbiła .

A przy rejestracji piękne słowa , lecz nie prawdziwe .

Chciałem jeszcze przypomnieć , że chcieli startować tydzień temu w Niedziele Beka . Zobaczymy co do jutra wyjdzie .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Hehe, śmieszni jesteście. Jaki serwer pierwszego dnia był w pełni sprawny? Ataki, przeciążenia itd Poczekajcie parę dni dzieci, a nie prujecie się tu, że nie możecie grać

Opublikowano

To chyba Wy się ogarnijcie.. Start to star nie dość, że przekładany to jeszcze felerny. Głownie chodzi o to , że jedni grają a drudzy nawet konta nie mogą założyć haha :) Ci co mają to pewnie teraz tak pisze mam na myśli was :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hehe, śmieszni jesteście. Jaki serwer pierwszego dnia był w pełni sprawny? Ataki, przeciążenia itd Poczekajcie parę dni dzieci, a nie prujecie się tu, że nie możecie grać

Ogarnijcie sie ludzie , starty ZAWSZE są ciężkie więc ogar

Nie kumacie o co chodzi od której godziny piszą ludzie , że łatka do dupy i co masz następną to wyobraź sobie , że ok 40% graczy nie ma na serwerze chodź chcą wejść .

A co do łatki pisze ja do Teamu i na forum , ale zlewka totalna a od której godziny to pisze ja i reszta .

Opublikowano

Nie kumacie o co chodzi od której godziny piszą ludzie , że łatka do dupy i co masz następną to wyobraź sobie , że ok 40% graczy nie ma na serwerze chodź chcą wejść .

A co do łatki pisze ja do Teamu i na forum , ale zlewka totalna a od której godziny to pisze ja i reszta .

Nie zlewka , tylko team pracuje .. nie odpowie na kazde pytanie , siedz na forum serwera to bedziesz wiedział tam pisza od czasu do czasu , na pewno bedzie dobrze . Tyle graczy wbija ze nie idzie wbić ;p , albo jakie ddosy nie wiem jebie mnie to , czekam na gre.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Nie zlewka , tylko team pracuje .. nie odpowie na kazde pytanie , siedz na forum serwera to bedziesz wiedział tam pisza od czasu do czasu , na pewno bedzie dobrze . Tyle graczy wbija ze nie idzie wbić ;p , albo jakie ddosy nie wiem jebie mnie to , czekam na gre.

Ty mi działasz dzisiaj na nerwy w każdym poście liżesz dupe administracji i bronisz ich jak byś ich kochał ja Piszę jak byk , że od której godziny piszę o tym problemie i co a na forum u nich odpowiadają na każde tematy tylko nie na te związane z łatką .

Opublikowano

Ty mi działasz dzisiaj na nerwy w każdym poście liżesz dupe administracji i bronisz ich jak byś ich kochał ja Piszę jak byk , że od której godziny piszę o tym problemie i co a na forum u nich odpowiadają na każde tematy tylko nie na te związane z łatką .

a ty piszesz wszystko na odwrot... oni chca dobrze, a przyjdzie taki hejterek i wmawia wszystkim zle opinie

zaloz swoj serwer panie madry i sprawdz jak wystartuje twoj :) zobaczymy czy nie bedzie zadnych atakow i czy uda ci sie wystartowac (w sumie pewnie tak bo liczba graczy nie bedzie przekraczala 10)

Opublikowano

Będzie dobrze , uspokój się to tylko gra , a na serwer mysle ze warto poczekać .

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Niestety tak się napaliłem , że szybko skończyłem. To jest najbardziej hard serwer jaki widziałem multum misji , jest bardziej hard od Rav* . Niestety nie zagram , ponieważ takich hardów za bardzo nie lubie i ciągle wywala z gry , za dużo tych nowych map/miast bardzo pomieszanie , skomplikowane .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...