Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

failed start zegnam ! ...

Failed start to masz w mózgu człowieku.

To nie ich wina że kasa nie przeszła na konto w odpowiednim czasie.

Opublikowano

Serwer działa czy nie ? Logowanie padło na stronie .

Serwer nie działa, bo startu jeszcze nie ma - logowanie na stronie pada przez hosting, z którym mamy problemy - postaramy się go zmienić na dniach - btw

REJESTRACJA AKTYWNA!

można już zakładać konta ( jeżeli tylko strona pozwoli.. ), które potem przeniesiemy na dedyka

sygnatura2.png

Opublikowano

Serwer nie działa, bo startu jeszcze nie ma - logowanie na stronie pada przez hosting, z którym mamy problemy - postaramy się go zmienić na dniach - btw

REJESTRACJA AKTYWNA!

można już zakładać konta ( jeżeli tylko strona pozwoli.. ), które potem przeniesiemy na dedyka

Po co tak nalegasz na tą rejestracje ? (jakiś przekręt) ? z czystej ciekawości :) Bo jeszcze serwera nie kupiłeś a nakłaniasz wszystkich żeby rejestrowali się na stronie która pada... no coś dziwne.

A tak w ogóle jak mówisz że ogarniecie hosting pod stronkę na dniach to znaczy że pewnie nie będzie tego startu 31 :/ I znowu czekać.

Zawsze tak jest jak człowiek się nastawia a tu wychodzi wielki Ch*j.

A i nie zapominajcie też o ludziach którzy mają gdzieś te święta sylwester itp i oni akurat stracą na tym bo chcą pograć :)

Opublikowano

Po co tak nalegasz na tą rejestracje ? (jakiś przekręt) ? z czystej ciekawości :) Bo jeszcze serwera nie kupiłeś a nakłaniasz wszystkich żeby rejestrowali się na stronie która pada... no coś dziwne.

LOL.. koleś ogarnij... Po prostu, chce żeby ludzie się już powoli rejestrowali..

Opublikowano

Trzeba było wcześniej zamówić dedyka. Nie zagram

Co trzeba mieć w głowie żeby takie posty pisać.

Zastanawia mnie jedno po co 6 królestw? Nic do tego nie mam tak z ciekawości pytam

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dobra widzę w tej zapowiedzi osoby które już od 2-3 stron spamują, że nie zagrają na serwerze i ten serwer to niewypał.

Ja się wypowiem na wasz temat...

Wasze hejty głównie tyczą się:

- Serwer pod itemshop

- Administracja zrobiła "błąd" ortograficzny

- 6 Królestw i mapa handlowa

- Rejestracja on = przekręt

- Opóźniony start

Czyli tak na prawdę chodzi o błahostki.

1. Nie wiecie jak będzie wyglądał tutaj itemshop, a już piszecie smuty.

2. Administracja ma wysoki poziom, a literówki i błędy każdemu mogą się zdarzyć.

3. Zrzędzenie, że wszyscy będą i tak handlować w swoich królestwach, a nie na tej mapie jest bezsensu. Wiecie dlaczego? Prosta edycja pliku "interfacemodule.py", który jest w cliencie i już jest zablokowane otwieranie sklepów na innych mapach niż handlowa. Wiadomo, że jeżeli ktoś otworzy sklepik poza mapa handlowa to używa kamermoda i może od ręki wyłapać bana.

4. Serio nie ma cie się już czego czepiać to spinacie o to, że rejestracja jest on? O jakim wy wgl. przekręcie mówicie. Wy poważnie myślicie, że Quentinos który od bardzo długiego czasu pracuje nad tym serwerem i swoja reputacja tutaj na MPC Forum wstawiając darmowe wstawki swoich dokonań nagle zrobi przekręt? Na prawdę takie osoby mają nie równo pod sufitem.

5. Opóźniony start jest spowodowany nie zaksięgowaniem przelewu na czas. Fakt, administracja zwaliła, bo powinni to przewidzieć. No ale żeby spinać o takie coś?

Macie masę serwerów które padają przez bugi, administracje, włamy i ataki, a wy będziecie spinać o to, że start się przesunął?

Takie jest życie, poczekacie te 2-3 dni dłużej to może ochłoniecie. Administracja w tym momencie na to nie ma wpływu, a na pewno by chcieli ten start zrobić jutro.

Ja i tak wiem, że wszyscy po kolei hejterzy wejdą na ten serwer i jeszcze na nim będą grać.

Na przykład nasz technik Gastronomi aka "Stary Technik".

Odezwę się do ciebie chłopie jak kateringu będę szukał na imprezę z okazji sukcesu mojego serwera, który wyjdzie za około 2 miesiące.

A teraz wracaj do kuchni tam gdzie twoje miejsce i nie rób z siebie błazna tutaj.

Jak ci się tak serwer nie podoba to spadaj.

Pozdrawiam wszystkich ogarniętych graczy.

Hejterów też pozdrawiam środkowym palcem.

Byle do startu!

Planujecie jakieś rekrutacje w przyszłości? Z ciekawości pytam, ja posady nie szukam.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Co trzeba mieć w głowie żeby takie posty pisać.

Zastanawia mnie jedno po co 6 królestw? Nic do tego nie mam tak z ciekawości pytam

Siano.

Po co 6 królestw? do końca sam nie wiem, bo to jest dużo. Lecz podoobno na tym serwerze będą grali ludzie z innego kraju. :3

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Siano.

Po co 6 królestw? do końca sam nie wiem, bo to jest dużo. Lecz podoobno na tym serwerze będą grali ludzie z innego kraju. :3

Tyle królestw bo Jesteśmy rasistami a Mudżyni będą w tych 3 innych Grać xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja tam proponuje zeby zadzwonily do serwerowni i niech dadza im serwa i jutro odpalaja nie widze problemu w zrobieniu takiego czegos :)

Dzisiaj jest niedziela. nawet jak zadzwonia to wątpię ze przy telefonie siedzi osoba która ma takie uprawnienia żeby nadać komus dedyka.

Jeżeli chodzi o poniedzialek to mozliwe ze będą mieli dostep do dedyka, tylko teraz zapodać clienta zabezpieczyć maszyne,itp. To wymaga czasu:/

@ co z górnictwem? zmienialiscie coś? np. szybsze nabijanie pkt.na kilofie?

Opublikowano

Fajnie by było jakby administracja nas poinformowała jutro czy przelew doszedł. I jeżeli tak to czy dadzą rade we wtorek. Zresztą myślę że jak daliście tą date w ankiecie to nie zawiedziecie graczy.

Start możecie nawet zrobić we wtorek o 20.00 mi tam odpowiada przez całą noc możecie puścić upload clienta a rano wstawić każdy do tego czasu da rade pobrać.Jeden będzie wrzucał clienta, Drugi tam konfigurował dedyka jeżeli się postaracie (jeżeli wam zależy) to dacie rade.

Opublikowano

Siano.

Dla mnie jest to bez różnicy czy jedno czy sześć królestwo chodzi o to by przyjemnie się grało skoro oni to sobie tak wymyślili my musimy to przyjąć a oceniać dopiero wtedy kiedy sami zagramy . A skąd wiemy może to nam się spodoba? A może nie ? To dopiero po starcie zaczniemy walić "Hejt" bo zagraliśmy i mam prawo ocenić , lecz teraz nie mam takiego prawa bo nie wiemy jak to wygląda ani jak to działa .

Metinowce chco serwer we wtorek, bo na sylwestra grubasów nikt nie chce. ja jestem za 4/5 stycznia.

No wiesz, nie którzy wolą dzisiaj , ale jak dla mnie może nawet w Wtorek o 23:59:59 Startować bo ja i tak dla topki nie gram a miał bym pewność , że kiedy ocknę się tego Pierwszego Stycznie , że serwer przeszedł próbę, wystartował i mogę spokojnie wbić i zagrać , lecz nie wiem czy będę w stanie tego pierwszego grać :)

Tak czy siak dla mnie bez różnicy .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dzisiaj jest niedziela. nawet jak zadzwonia to wątpię ze przy telefonie siedzi osoba która ma takie uprawnienia żeby nadać komus dedyka.

Jeżeli chodzi o poniedzialek to mozliwe ze będą mieli dostep do dedyka, tylko teraz zapodać clienta zabezpieczyć maszyne,itp. To wymaga czasu:/

@ co z górnictwem? zmienialiscie coś? np. szybsze nabijanie pkt.na kilofie?

Hym? Dziwne... To co to za serwerownia skoro nie ma nikogo do przydzielenia sprzętu? To co będzie np w niedziele przy atakach? co padnie serwer i nikogo nie ma ?hahha śmieszne.

Na 100% osoby tam pracują 7dni w tygodniu. Nie wkręcaj takiego kitu.

@

Mieliście jak na tacy, to dlaczego nie zamówiliście w poniedziałek albo w poprzedni piątek?

Dobra ciul z tym... Czekamy i Nakurfiamy!!!!!!! :)

Linia handlowa (Pn-Pt 8.00-16.00)

T +48 89 522 12 01

T +48 89 522 12 20

T +48 696 021 304

[email protected]

Linia techniczna 365/7/24

T +48 89 522 12 30

[email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...