Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurfa czy mozecie laskawie napisac CO Z TYM STARTEM ?!?!?!?!

czy bedzie sie tak pierdolic jeden na drugiego ......

Oby nie przesunięty xD bo dzisiaj już 28 a jutro start :> Brak info itp więc może być przesunięty xD

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurfa czy mozecie laskawie napisac CO Z TYM STARTEM ?!?!?!?!

czy bedzie sie tak pierdolic jeden na drugiego ......

Co jak co start jest jutro więc mają czas na ustalenie godziny , lecz jeśli chcą startować jutro klient mogli by już dać bo wszyscy się rzucą jak na "mięso" to z sciągnięciem będą problemy . No, ale do wieczora mam jeszcze czas więc spokojnie .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Prezentacja piękna a serwer jeszcze lepszy , szczere gratulację bo estetyka gry powaliła mnie na kolana .

TS'a serwerowego macie ?

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wybaczcie moją nieobecność w prezentacji przez te kilka dni, ale mamy jeszcze ciut do zrobienia na serwerze - zależy nam żeby wszystko jak najlepiej wypadło.

Mam niestety złą wiadomość, tradycją tego serwera jest przekładanie startów i tym razem bez tego się nie obędzie - klient, strona, forum, serwer są skończone, ale napotkaliśmy inny problem.

W piątek 27 grudnia, po 12, jako że w czwartek i środę były Święta i firma nie pracowała, zamówiliśmy i przesłaliśmy zapłatę za dedyka, jednak prawdopodobnie z powodu własnie świątecznego okresu, do tej pory nie dostaliśmy jeszcze do niego danych, dostępu.

8qr8in.jpg

Możliwe też że przelew między bankami nie doszedł jeszcze.

Najbardziej prawdopodobne że maszynę dostaniemy w poniedziałek, a przygotowanie jej i upload zabezpieczonego klienta z ip dedyka powinniśmy liczyć jeden dzień - jeżeli wszystko pójdzie dobrze, we wtorek byłby start.

Zdajemy sobie jednak sprawę, że 31/1 to przecież Sylwester i nie chcemy nikogo zatrzymywać ten jeden dzień w roku na serwerze.

Dlatego pytanie jest takie, czy wolicie 31 Grudnia (Wtorek), jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, czy lepszym terminem nie będzie 4/5 Stycznia (Sobota/Niedziela).

Szkoda że tak wyszło, niestety nic nie możemy na to poradzić, jak ktoś chce mogę wstawić potwierdzenie przelewu, jeżeli ktoś nie wierzy w moją wersję.

REJESTRACJA AKTYWNA!

Prosimy tylko o cierpliwość, w razie problemów, bo strona ma problemy techniczne, musimy zmienić jej hosting.

sygnatura2.png

Opublikowano

Wybaczcie moją nieobecność w prezentacji przez te kilka dni, ale mamy jeszcze ciut do zrobienia na serwerze - zależy nam żeby wszystko jak najlepiej wypadło.

Mam niestety złą wiadomość, tradycją tego serwera jest przekładanie startów i tym razem bez tego się nie obędzie - klient, strona, forum, serwer są skończone, ale napotkaliśmy inny problem.

W piątek 28 grudnia, po 12, jako że w czwartek i środę były Święta i firma nie pracowała, zamówiliśmy i przesłaliśmy zapłatę za dedyka, jednak prawdopodobnie z powodu własnie świątecznego okresu, do tej pory nie dostaliśmy jeszcze do niego danych, dostępu.

8qr8in.jpg

Możliwe też że przelew między bankami nie doszedł jeszcze.

Najbardziej prawdopodobne że maszynę dostaniemy w poniedziałek, a przygotowanie jej i upload zabezpieczonego klienta z ip dedyka powinniśmy liczyć jeden dzień - jeżeli wszystko pójdzie dobrze, we wtorek byłby start.

Zdajemy sobie jednak sprawę, że 31/1 to przecież Sylwester i nie chcemy nikogo zatrzymywać ten jeden dzień w roku na serwerze.

Dlatego pytanie jest takie, czy wolicie 31 Grudnia (Wtorek), jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, czy lepszym terminem nie będzie 4/5 Stycznia (Sobota/Niedziela).

Szkoda że tak wyszło, niestety nic nie możemy na to poradzić, jak ktoś chce mogę wstawić potwierdzenie przelewu, jeżeli ktoś nie wierzy w moją wersję.

A jednak. No nic, no to czekamy.

Opublikowano

No cóż, może i nie wasza wina, ale serwer powinniście zamówić jednak trochę wcześniej, a nie na ostatnią chwilę ;)

Ale mimo wszystko czekamy żeby zobaczyć co wam z tego wyszło.

btw. "w piątek 27 grudnia* "

EMPTY :C

Opublikowano

No to żegnamy :)

Był niejeden serwer który startował w święta i administracja nie myślała nigdy o tym że dedyka się nie kupuje w święta tylko ciut przed.

Opublikowano

Przynajmniej bedzie czas na wieksza reklame. Czekalem ponad rok to poczekam jeszcze troche.

Co jesli wiekszosc wybierze 31, a sie nie wyrobicie? Sami napisaliscie, ze nie pewny start tego 31 wiec po co dodaliscie ta date do ankiety? Znow przelozycie wtedy?

Opublikowano

Serwer moze spoko.

No ale ku*wa 6 królestw?

Na takie serwery raczej po 2 królestwa bo nie ma co sie spodziewac ze bedzie 2k graczy...

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Straciliscie graczy... ( nie mnie )

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Po ch*j daliscie pierwsza opcje skoro jest niepewna ? bez jaj i nie robcie cyrku to wy jestescie administracja i to nie jest wina zadnej serwerowni ani banku, na wszystko był czas. Zachowajcie sie profesjonalnie i napiszcie o tej i o tej start i tyle a nie znowu bedzie dupa i stracicie jeszcze wiecej graczy.

/ moze najlepszy z dyktand nie jestem ale pisze sie niepewny :)

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Straciliscie graczy... ( nie mnie )

Graczy z jakiego powodu mają stracić że o kilka dni przesuną otwarcie serwera?

Ludzie przecież w jeden dzień sie nie zarejestrują i będą odrazu grać.

Jeśli są problemy to trudno, jeśli ktoś czekał długo na ten serwer to poczeka te kilka dni dłuzej, bo na prawdę warto.

Serwer moze spoko.

No ale ku*wa 6 królestw?

Na takie serwery raczej po 2 królestwa bo nie ma co sie spodziewac ze bedzie 2k graczy...

Po 2 królestwa zazwyczaj mają hardy, które dobrze znamy, lub administratorzy gotowców wprowadzają po 2 królestwa, aby przepowadzić oszołamiające róznice w grze.

Jeśli autorzy serwera postanowili stworzyć 6 królestw z całkowicie zmienioną fabuła oraz treścia to dlaczego ma to nie wypalić? xD

Opublikowano

aham jak moze byc 31. ale nie pewny to zrobcie 1 lub 2 po godz 15 ;) a nie odrazu 4... takto tydzien czekania

Dlaczego po godzinie 15 ?

@aw Opłaca się bić metiny w m1 ?

Opublikowano

Heh... Dlaczego każdy "dobry" serwer to hard? Zapewniam was, że na mocnym mediumie zarobilibyście znacznie więcej, no ale cóż :D.

Jak na harda tyle tego wszystkiego to za dużo... 6 królestw? Po co tyle? Żeby to miało sens to na serwerze musiało by grać 5k ludzi +... Handel nie będzie miał żadnego sensu... Komu się chce skakać po tylu mapach żeby cokolwiek kupić?

Serwer polecam, ale nie zagram. Dlaczego? Znacie odpowiedź :) - HARD. Powodzenia na starcie.

Opublikowano

Heh... Dlaczego każdy "dobry" serwer to hard? Zapewniam was, że na mocnym mediumie zarobilibyście znacznie więcej, no ale cóż :D.

Jak na harda tyle tego wszystkiego to za dużo... 6 królestw? Po co tyle? Żeby to miało sens to na serwerze musiało by grać 5k ludzi +... Handel nie będzie miał żadnego sensu... Komu się chce skakać po tylu mapach żeby cokolwiek kupić?

Serwer polecam, ale nie zagram. Dlaczego? Znacie odpowiedź :) - HARD. Powodzenia na starcie.

Jakbyś umiał czytać to byś dostrzegł że na serwerze jest jeszcze dodatkowa mapa. Mapa ta służy do handlu oraz robienia pvp. Czaisz ? bez odbioru.

Opublikowano

Jakbyś umiał czytać to byś dostrzegł że na serwerze jest jeszcze dodatkowa mapa. Mapa ta służy do handlu oraz robienia pvp. Czaisz ? bez odbioru.

No tak, i co w związku z tym? Grałem na wielu serwerach z mapą handlową, niektóre z nich miały po 3 4 królestwa, a i tak każdy robił shopy w M1. Skoro nie wypaliło to tam, to czemu miało by wypalić tutaj? ;d Według mnie to 6 królestw po prostu nie ma sensu... No ale zobaczymy jak będzie ;].

@EDIT

Oj, zapewniam Cię, że umiem czytać lepiej od Ciebie :).

Twoje pytanie powinno raczej brzmieć dlaczego w ogóle nie czytam. I na to Ci odpowiem teraz: bo większość ludzi przeleci tylko po obrazkach. Komu się chce tyle czytać? Sorry, ale to już nie te czasy.

BTW nie wiem czemu ale mi większość SS nie działa ;].

Specjalista
Opublikowano

Czy to prawda że wasze pliki serwerowe już latają po internecie ?

Bo już na mpc widziałem temat z waszymi plikami.

Lecz Dl usuneli ?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Czy to prawda że wasze pliki serwerowe już latają po internecie ?

Bo już na mpc widziałem temat z waszymi plikami.

Lecz Dl usuneli ?

Nie. Tylko strona jest wrzucona na MPC. Plików nie ma chyba. Koleś specjalnie napisał że zablokował mod albo coś i będzie chciał kase jak napiszesz do niego na pw na 100%

Opublikowano

@TheReturn, @WiwiciuPL

jest tylko 1 mapa, gdzie znajduje sie wyspa handlowa i 6 krolestw

Dlaczego kierujesz odpowiedź do mnie skoro ja odpowiadałem na zapytanie "WiwciuPL"? Ja wiem wszystko :) Także dokładnie czytaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...